Baksteen 1NF - enkele gevelsteen

De baksteen 1NF is een enkele gevelsteen die wordt aanbevolen voor gebruik in gevels van gebouwen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook goede thermische isolatie-eigenschappen, wat de isolatiekosten verlaagt.

Mensen probeerden altijd hun huis te markeren en het een mooie uitstraling te geven. Dit kan worden bereikt met gevelstenen, omdat hij een grote selectie aan kleuren en texturen heeft.

Voors en tegens

Deze steen door de aanwezigheid van holtes in het lichaam heeft een goede thermische isolatie, waardoor het warmte goed vasthoudt in de winter en koel in de zomer in het huis. Dat bespaart niet alleen omdat er geen extra verwarming nodig is, maar ook door de stookkosten tijdens het koude seizoen te verlagen.De thermische geleidbaarheid van dit product is ongeveer 0,4 W / m ° C.

Hoogwaardige afwerking en moderne materialen bepalen de hoge kosten van gevelstenen. Maar voor uw geld krijgt u een hoogwaardige baksteen, die heel lang meegaat. Inderdaad, door het gebruik van roosteringstechnologie, wordt de klei gehard op moleculair niveau, waardoor een stabiele verbinding wordt gevormd. Het uitgegeven geld gaat lang mee in de vorm van een goed huis.

Als u in geld beperkt bent, kunt u geld besparen door een huis te bouwen zabutovochnogo bricks. En met het bespaarde geld kunt u hoogwaardige gevelstenen kopen.

 Geconfronteerd met enkele steen voor gebouwen

Vandaag de dag op de markt voor bouwmaterialen de meest voorkomende gevelsteen is een 1NF baksteen met afmetingen van 250x120x65 mm. Met deze maat kunt u gemakkelijker een steen in handen houden.

Productie methode

Natuurlijke klei en versterkende additieven worden bij een temperatuur van 1000 ° C verbrand. Door het vuren wordt de gevelsteen 1NF een hoge sterkte en slijtvast.

Als u zich strikt aan de installatievoorschriften houdt, krijgt de gevel van het gebouw niet alleen een chique uiterlijk, maar blijft deze ook op de koudste winterdagen warm en comfortabel.

Nog een nuance.Voor het bekleden van alle wanden behalve de plint, moet u een enkele holle steen gebruiken en voor de plint volgens de technologie moet u massieve steen gebruiken.

Op basis van al het bovenstaande kunnen we de volgende conclusies trekken:

  • Facing brick 1NF ziet er niet alleen mooi uit, maar is een hoogwaardig product dat vele decennia meegaat.
  • Dankzij de lage thermische geleidbaarheid kunt u besparen op extra verwering.
  • De relatief hoge prijs is redelijk en garandeert de veiligheid van het uitgegeven geld.

Het gebruik van dit type baksteen is wereldwijd heel gebruikelijk. En dit betekent de geldigheid van de keuze van dit specifieke type om esthetiek te geven aan de toekomstige structuur.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer