Glass House Greenhouses: Design Features

Kassen zijn erg populair bij eigenaren van voorstedelijke gebieden. De meeste inwoners van de zomer proberen hoogwaardige gebouwen te kopen tegen betaalbare prijzen. Op dit moment vertegenwoordigen veel bedrijven een breed scala van hoogwaardige kassen die voldoen aan de eisen van de klant.

Onder hen is de firma Glass House, die kopers aantrekt met interessante modellen. Onder de opties voor zijn catalogus vindt u een kas die geschikt is voor de klant bij elk verzoek.

Functies en voordelen

Het bedrijf Glass House heeft klanten sinds 2001 tevredengesteld met hoogwaardige kassen. De producten zijn gecertificeerd, voldoen aan de nationale en internationale normen.

Er zijn verschillende hoofdvoordelen van merkconstructies.

 • Eenvoudige installatie. Installatie kost niet veel moeite en kost weinig tijd.
 • Kwaliteit.Alle kassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De basis van het frame is metaal en de huid is gemaakt van duurzaam glas of polycarbonaat.
 • Betrouwbaarheid. Door de speciale gepatenteerde bevestiging onderscheidt het kasontwerp van het bedrijf zich door hoge sterkte en weerstand tegen slecht weer.
 • Hoge dichtheid. Alle Glass House-modellen zijn ontworpen om warmte binnen de kas te behouden en blijven bestand tegen windstoten en eventuele neerslag. Bovendien is voor de speciale uitrusting van bedrijven in zomerkassen geen gebruik gemaakt van afdichtmiddel, rubberen afdichtingen en andere accessoires om de dichtheid te behouden.
 • Gebruiksgemak. Ontwerpers van broeikassen zijn zeer alert op het ontwerp van hun externe en interne structuur. De rationele locatie van de ventilatieopeningen, evenals de standaardafmetingen, rekening houdend met de plaatsing van de bedden en de comfortabele opneming van de planken, maken de bediening van de faciliteiten buitengewoon gemakkelijk.

Bij het maken van kassen maakt het bedrijf gebruik van moderne technologie en wordt de productie gecontroleerd door hooggekwalificeerde specialisten.

Er zijn verschillende andere kenmerken van de producten van het bedrijf.

 • Glass House biedt haar klanten een breed scala aan zomer- en jaarrond kasmodellen van elke vorm en grootte. Daarnaast is er de mogelijkheid om een ​​individuele tekening van het gebouw op te stellen op verzoek van de klant.
 • Elke koper ontvangt een certificaat met een garantie van 12 maanden tot 5 jaar, afhankelijk van het ontwerp van de kas.
 • De kosten van kassen zijn anders. Consultants kunnen voor elk budget een geschikte optie vinden.
 • Milieuvriendelijke materialen die worden gebruikt bij het maken van structuren, worden getest op zeven parameters.
 • Het bedrijf heeft meer dan 50 vestigingen en biedt ook gratis verzending naar 100 steden van het land.

Door populaire modellen bladeren

Onder het assortiment van het bedrijf valt vooral het model op. "Birch". De afmetingen zijn 3 m breed en 2,1 m hoog. Bij dit type constructie geeft Glass House een garantie van maximaal 5 jaar. De maximale levensduur van de faciliteit is maximaal 30 jaar. Demontage voor de winter is niet nodig, wat erg handig is. Kas is bestand tegen sneeuwbelastingen tot 250 kg / m2. Het zadeldak biedt vier luchtroosters die zorgen voor een uitstekende luchtuitwisseling in de zomer-herfstperiode.

Materialen voor de vervaardiging van dit ontwerp zijn polycarbonaatnetwerk (waardoor het niet nodig is om sneeuw te verwijderen) en het metaal dat wordt gebruikt om het frame te maken.

Het Birch-model ziet er geweldig uit in zowel klassiek als modern landschapsontwerp, omdat het een stijlvolle en nette uitstraling heeft.

De volgende broeikas van Glass House, die de aandacht verdient, wordt genoemd "Narva". Dit model is gemaakt van hoogwaardig glas en metalen frame. De afmetingen zijn 2,5 m breed en 2,1 m hoog. Het zeil is stevig bestand tegen windstoten tot 25 m / s, en sneeuwsnelheden tot 250 kg / m2. Het ontwerp van het model is neutraal, maar interessant genoeg. Voor het gemak is het ontwerp uitgerust met een schuifdeur en vier ventilatieopeningen. Demontage voor de winter is niet vereist. Dit model past perfect in het gebied dat is ingericht in de stijl van minimalisme.

De meest populaire zomerkas voor het kweken van komkommers en tomaten is het model "Arctic". De afmetingen zijn: breedte - 3 m, hoogte - 2,5 m, lengte - 8,05 m. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal, de bekleding is gemaakt van netwerk polycarbonaat. Het ontwerp is bestand tegen het gewicht van sneeuw tot 250 kg / m2 en windvlagen tot 20 m / s.Het model is uitgerust met een zadeldak en zes vensters voor toegang tot buitenluchtinstallaties. Schuifdeuren, er is een plek voor rekken. Op dit product geeft de fabrikant ook een garantie van maximaal 5 jaar. De gemiddelde levensduur van de kas - 30 jaar.

beoordelingen

  Producten Glass House heeft meestal positieve recensies. Dankzij de extra montageservice kunnen site-eigenaren tijd en moeite besparen. Tevreden klanten vertellen graag over het uitstekende werk van individuele consultants van het bedrijf, evenals hun vriendelijke houding en professionele aanpak van het bedrijf.

  Een van de voordelen die klanten vaak in hun beoordelingen aantonen, is allereerst de betrouwbaarheid en duurzaamheid van constructies. Kopers benadrukken ook de eenvoud van faciliteiten, gebruiksgemak en de mogelijkheid om een ​​kas op bestelling te maken.

  Over de voordelen van kassen Glass House beschreven in de volgende video.

  Comments
   auteur
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

  Inkomhal

  Woonkamer

  slaapkamer