Osram-lampen

De keuze van lampen voor kroonluchters moet bewust worden benaderd. Als we een soortgelijk element aanschaffen, denken weinigen aan de kwaliteit van verlichting, levensduur, energiebesparing en dit is belangrijk. Osram-lampen zijn een geschikte optie, waarbij vele belangrijke voordelen worden gecombineerd.

Weinig over het merk

Osram-lampen leiden al jarenlang de markt, wat een uitstekende indicator en basis is voor een aankoop. De populariteit van deze producten is te danken aan de hoogste kwaliteitsnormen en jarenlange ervaring van het beroemde Duitse bedrijf Osram. Het bedrijf blijft zich snel ontwikkelen, om moderne trends en nieuwe technologische momenten te introduceren, en terecht een steeds groter aantal bewonderaars van zijn producten te werven.

Een breed scala aan verlichtingsarmaturen wordt systematisch geactualiseerd en verbeterd.Momenteel produceert het bedrijf lampen voor gebruik in huishoudens, in de industrie en in auto's, en de productie van apparatuur voor zowel extern als intern gebruik, speciale voorschakelapparatuur voor verlichtingsapparatuur is ook aanwezig.

De producten van het bedrijf kunnen worden gekocht door particulieren en rechtspersonen, groothandel en detailhandel. Op de officiële website presenteert het bedrijf een verscheidenheid aan ideeën over het ontwerpen van ruimtes en voorbeelden van het gebruik van Osram-producten.

Het unieke van kwaliteit benadrukt de productie van lampen voor speciale doeleinden - bijvoorbeeld verlichting van start- en landingsbanen en voor gebruik in medische apparatuur.

De belangrijkste technische kenmerken van de door Osram geleverde lampen zijn niet beperkt tot algemeen aanvaarde huishoudelijke normen. Het bereik van lengte en diameter varieert binnen verschillende limieten.

Als gevolg hiervan zijn er een aantal voordelen van de producten van dit bedrijf:

 • de hoogste kwaliteit van apparaten, inclusief externe kenmerken, technische indicatoren en een lange gebruiksperiode;
 • breed scala aan toepassingen - dankzij een breed assortiment.

species

Het Osram-bedrijf produceert verlichtingsapparatuur van alle moderne types. Naast conventionele gloeilampen, kunnen consumenten LED, fluorescentielampen, gloeidraden, halogeen en vele andere energiebesparende modellen kopen.

Elk van deze variëteiten kan verschillende wijzigingen ondergaan - afhankelijk van het toepassingsgebied, wat wordt weerspiegeld in de verschillen in de vorm van de rompen. Dit kunnen items zijn met een bolvormige of peervormige bolvorm, kleine ingesloten apparaten en enorme zoeklichtcomplexen.

Moderne besturingsmethoden omvatten ingebouwde controllers waarmee u apparaten kunt combineren met intelligente home control-systemen. De categorie verlichtingstoestellen voor auto's omvat signaal- en indicatorlampen, starters en optieken.

Het volledige assortiment van Osram heeft meer dan 5 duizend soorten modellen.

 • Osram-gloeilampen - deze producten (in vergelijking met producten van andere fabrikanten) hebben een veel langere levensduur en betere helderheid. De populariteit van dit type lamp is onlangs afgenomen,Dit komt door de productie van alternatieve (meer economische) opties, maar het bedrijf stopt niet met de productie van dergelijke producten.
 • Breed bereik halogeenlampen vanwege hun technische gegevens een langere levensduur dan standaard gloeilampen. De meeste halogeenproducten, vertegenwoordigd door het Osram-assortiment, hebben de mogelijkheid om te dimmen - helderheidsregeling, heeft een grote verscheidenheid aan flesvormen en -afmetingen van sokkels.
 • Fluorescente spaarlamp - deze soort is momenteel op het hoogtepunt van populariteit bij consumenten (vanwege zijn efficiëntie, die perfect gecombineerd is met compactheid). Het voordeel van dergelijke apparaten is een hoge lichtopbrengst met een laag stroomverbruik. Luminescerende energiebesparende elementen in het werkproces worden bijna niet warm en kunnen daarom worden gebruikt in armaturen met kunststof tinten.

Dit type lamp heeft speciale vereisten voor verwijdering omdat het kwik bevat.

 • LED-LED-schijnwerpers - deze categorie heeft het grootste assortiment, omdat er altijd vraag naar is.Het vermogen om verschillende ontwerpideeën te implementeren voor het maken en ontwerpen van verschillende elementen van decor en ruimte in het algemeen, maakt het bijzonder populair bij consumenten. Osram-diodelampen worden gepresenteerd in verschillende modificaties die voor elk verlichtingssysteem kunnen worden geselecteerd.

Op het technische vlak nemen LED-systemen een belangrijke plaats in, omdat ze goed bestand zijn tegen verschillende mechanische effecten en de laagste hoeveelheid elektriciteit verbruiken in het gehele bereik van het bedrijf.

 • Gloeidraad apparaten - dit type elektrische verlichtingslamp is uiterlijk niet te onderscheiden van een gloeilamp, maar in deze apparaten wordt in plaats van het element van een gloeiende LED-draad gebruikt. Dergelijke verlichters combineren de positieve kanten van LED-modules en gloeilampen.
 • Ontladingslampen - een van de meest compacte lichtbronnen. Dit type wordt niet gebruikt voor huishoudelijk gebruik, aangezien dergelijke apparaten schadelijke stoffen bevatten en bepaalde voorwaarden voor verwijdering vereisen. Ze zijn vrij zuinig, hebben een lange levensduur, uitstekende kleurstabiliteit.

Daarom worden de gasontladingsverlichtingstoestellen van Osram hoofdzakelijk gebruikt voor etalageruiten in handelshallen, als verlichting voor arena's en verschillende stands, is het mogelijk om het te gebruiken in industriële en openbare gebouwen.

 • Apparaten voor speciale doeleinden - deze Osram-productcategorie omvat apparaten voor bio- en fotografielaboratoria, infraroodlampen, grote straatverlichtingstoestellen, projectiesystemen.

Osram Night Breaker-lampen zijn hoogwaardige auto-lichtbronnen die uitstekende testresultaten opleveren.

Selectie van lampen voor thuis

De verscheidenheid van het assortiment en de breedte van de technische kenmerken van moderne lampen vragen om een ​​doordachte aanpak bij het kiezen van deze producten. Het is niet voor niets dat een goed georganiseerde verlichting van een woning een garantie is voor het welzijn van de bewoners en rekening houdend met bepaalde technische parameters van de apparaten, is het ook een kans om het gezinsbudget te sparen. Bij het kiezen is het belangrijk om niet alleen uit de prijscategorie te gaan, omdat goedkope producten kwetsbaar zijn en aanzienlijke nadelen hebben.

Een onmiskenbare keuze is om een ​​redelijke verhouding tussen prijs en techniek te handhaveninstrument kenmerken.

 • Een van de belangrijkste technische parameters is instrument vermogen voor verlichting (stroomverbruik). In het dagelijks leven hebben de gebruikte instrumenten een vermogen van 40 tot 100 watt. Energiebesparende TL- en LED-lampen verbruiken 5-10 watt.
 • De volgende belangrijke parameter is lichtstroomkwaliteit, waarvan de meeteenheid het lumen is, Lm (lm). Hoe groter de verhouding van Lm tot één watt, hoe beter de transmissie van licht.
 • Kleurtemperatuur - deze eigenschap heeft een directe invloed op de psyche en de stemming van een persoon, gemeten in Kelvin. Hoe lager de score, hoe geler het licht is.
 • Levensduur - Een belangrijke parameter die de betrouwbaarheid en economische voordelen van het verlichtingsapparaat bepaalt, wordt gemeten in uren.

Bij het kiezen, is het noodzakelijk om rekening te houden met de ontwerpkenmerken en de grootte van de basis.

beoordelingen

Eigenaars van producten van dit bedrijf laten veel positieve feedback achter op producten - volgens verschillende criteria. Onder hen - duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid, noemen velen de originaliteit van uiterlijk. De meest tevreden automobilisten blijvendie de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van Osram-lichtbronnen markeren die tijdens het gebruik hun oorspronkelijke eigenschappen niet verliezen.

Er zijn beoordelingen waarin kopers klagen dat sommige TL-lampen de gegarandeerde voorwaarden niet wijzigen. Maar dit is te wijten aan onjuiste bedrijfsomstandigheden: frequente aan-uit- en spanningsdalingen in het netwerk.

De vrij hoge kosten zijn een van de weinige nadelen van dergelijke verlichtingsapparaten, maar dit gebrek wordt gerechtvaardigd door de algemene kwaliteit en goede prestatiekenmerken.

In de volgende video vindt u meer informatie over Osram-lampen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer