Tegel "Berezakeramika": soorten en voordelen

 Tegel Berezakramika: soorten en voordelen

Iedereen weet dat reparatie lastig, duur en tijdrovend is. Tijdens de selectie van afwerkingsmaterialen proberen kopers een middenweg te vinden tussen kwaliteit en kosten. Dergelijke producten worden aangeboden door het populaire Wit-Russische merk Berezakeramika.

Over het merk

De Berezakeramika-onderneming begon met werken op basis van de bouwmaterialenfabriek Berezovsky in 1967. Reeds in die tijd kon het bedrijf bogen op een high-tech basis. In 1981 koos het bedrijf voor de vervaardiging van keramische tegels als hoofdactiviteit. Van jaar tot jaar ontwikkelden ervaren tegelbouwers nieuwe collecties die bijdroegen aan het rijke assortiment.

Het bedrijf heeft zich snel ontwikkeld en het product verbeterden in 2013 kwamen digitale drukkeramiekproducten op de markt. Met de nieuwe technologie konden de matrijzen heldere afbeeldingen en patronen worden aangebracht die hun aantrekkelijkheid gedurende de hele gebruiksperiode behouden. Een verscheidenheid en de gunstige prijs speelden een belangrijke rol bij de ontwikkeling van populariteit van een merk.

Het bedrijf houdt zich bezig met de productie van tegels van de hoogste kwaliteit. Het assortiment van het bedrijf is vol met een verscheidenheid aan vormen en kleuren. Op hoog niveau hebben binnen- en buitenlandse kopers tegels met imitatie van natuurlijke materialen opgemerkt: natuurlijk hout, marmer en andere oppervlakken.

Speciale functies

Medewerkers van de onderneming "Berezakeramika" besteden speciale aandacht aan vervangbare componenten. Grondstoffen worden grondig getest en getest voor gebruik in de productie. Het Wit-Russische bedrijf maakt gebruik van materiaal afkomstig uit Europese landen. Grondstoffen zijn volledig in overeenstemming met hoge internationale normen. Van de keuze van componenten hangt af van de kwaliteit van de tegel, levensduur, slijtvastheid en andere parameters.

De hoofdrichting in het werk van het Wit-Russische bedrijf is de vervaardiging van wand- en vloertegels voor het ontwerp van gebouwen van verschillende typen (residentiële en commerciële gebouwen).In de productcatalogus vindt u tegels voor de keuken, badkamer, badkamer en andere kamers. Ook beschikbaar is er klinker - sterk materiaal voor het uitvoeren van voorwerken.

Boven het uiterlijk van de tegel werkt een team van professionele ontwerpers. Specialisten ontwikkelen nieuwe collecties, rekening houdend met de mening van klanten, modetrends, stijlvolle combinaties van kleuren. Collecties voor klassieke stilistiek trekken de aandacht met verfijning en verfijning, en voor moderne trends met een ongebruikelijke combinatie van kleuren en abstracties.

Elke verzameling badkamertegels bestaat uit wand- en vloertegels, een opstand en verschillende extra decoratieve elementen, waardoor een speciale harmonie wordt bereikt.

De hoge kwaliteit van de producten van het Wit-Russische merk werd zowel door de werkproducenten als door gewone klanten opgemerkt. De producten van het merk "Berezakeramika" voldoen volledig aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. Dit kenmerk is duidelijk aangetoond ten koste van de praktische bruikbaarheid, duurzaamheid en lange levensduur. Tijdens het leggen verkruimelt het materiaal niet en wordt het gemakkelijk gesneden met speciaal gereedschap.Een kwaliteitsproduct zal niet alleen de ruimte versieren, maar ook een comfortabele omgeving creëren.

Een verscheidenheid aan kleuren, maten, texturen - dit alles stelt u in staat om een ​​stijlvol, modieus en origineel interieur te creëren. Kleur is erg belangrijk bij het creëren van de nodige sfeer. Decoratieve panelen en andere toevoegingen zullen het interieur tonen van nieuwheid en creativiteit.

Fabrikanten zorgen niet alleen voor het uiterlijk van het product en de kwaliteit ervan, maar ook voor de praktische bruikbaarheid. Zo hebben tegels die speciaal zijn ontworpen voor het bekleden van zwembaden, een speciaal ruw oppervlak waardoor u comfortabeler en veiliger kunt bewegen.

Opgemerkt moet worden dat het afwerkingsmateriaal van het Wit-Russische handelsmerk op verschillende wedstrijden op nationaal en internationaal niveau wordt gewaardeerd. Producten worden vaak de winnaar van grootschalige thematische evenementen.

Wat is porcellanato?

Porseleinen tegels is een praktische en duurzame vloerbedekking. Dit materiaal is niet bang voor constante en intense belastingen, dus wordt het aanbevolen om het te gebruiken op plaatsen met veel verkeer. Het oppervlak van de tegel heeft een ruwheid, waardoor slip wordt verminderd.In de regel is het een grote tegel en grote formaten vergemakkelijken het proces van het leggen van materiaal.

Vanwege de sterkte, stabiliteit en betrouwbaarheid van porselein gebruikt op basis van openbare ruimtes: in winkelcentra, boetieks, restaurants, hotels en andere gebouwen. Porseleinen aardewerk is ideaal voor het bekleden van veranda's, buitenruimtes en terrassen.

afmeting

Tegelcollecties van de Wit-Russische fabrikant gepresenteerd in specifieke typische afmetingen die er geweldig uitzien in het interieur:

 • muurmateriaal: 20 × 30 en 25 × 35 cm;
 • vloertegels: 30 × 30 en 42 × 42 cm;
 • keramische producten voor zwembaddecoratie: 25 × 21,5 cm.

Afmetingen zijn ontworpen voor gemakkelijke en eenvoudige installatie, evenals een stijlvolle combinatie van stempels. Fabrikanten beweren dat dergelijke afmetingen het schoonmaakproces aanzienlijk vergemakkelijken. Na het leggen zullen de matrijzen een stijlvol en expressief canvas creëren.

zorg

Het is heel eenvoudig om de tegels te reinigen van verschillende verontreinigingen die zich ophopen op het oppervlak. Het speciale oppervlak van het materiaal vergemakkelijkt dit proces enorm. Voor hoogwaardige reiniging is voldoende water, zeepoplossing en een voddenstandaard.U kunt elke schuimsamenstelling of een speciaal gereedschap voor tegels gebruiken.

Kosten van

Prijs is cruciaal bij het kiezen van een afwerkingsmateriaal. Het bedrijf biedt zijn klanten een product tegen een betaalbare prijs, dat kan worden verminderd met innovatieve apparatuur waarmee ze in een zo kort mogelijke tijd grote hoeveelheden producten kunnen produceren. Tegelijkertijd blijft de kwaliteit bovenaan.

model

Onder de verscheidenheid van tegelscollecties vallen de meest populaire. Elke selectie is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen in overeenstemming met internationale kwaliteitsnormen.

 • "Lazur" - Dit is een verzameling voor het inrichten van de badkamer. Het is ideaal voor het creëren van een ontspannen en vredige sfeer. Kleurbereik: wit, tinten van turkoois en blauw. De tegel trekt de aandacht met een ongewone combinatie van kleuren.

Het beeld toegepast op het smelten, kopieert het wateroppervlak. Op de achtergrond zijn decoratieve objecten geplaatst in het mariene thema: octopus, kwallen, dolfijnen, zeepaardjes en andere zeefauna. Inbegrepen is een decoratief paneel, dat een gezonken schip weergeeft.Thema van de zee is een klassieker in het ontwerp van de badkamer. Vertegenwoordigers van het bedrijf zeggen dat zo'n verzameling een hit is.

 • "Dubai". Deze selectie zal vooral liefhebbers van het decor behagen, want het is gemaakt in zachte, zachte en rustgevende kleuren. Omdat de hoofdkleurontwerpers beige kleur en de tinten ervan gebruikten. De collectie is geweldig voor het decoreren van kleine kamers. Het is perfect voor kamers met een gebrek aan natuurlijke verlichting.

Afzonderlijke matrijzen zijn versierd met een stijlvol bloemmotief met kleine mozaïeken. De kleur van deze decoratieve toevoeging is gemaakt in het algemene bereik.

Ook in de collectie zijn er sterftjes versierd met weelderige witte bloemen, en na het leggen heerst de sfeer van lichtheid en adel in de kamer.

 • "Style". De collectie is een aantrekkelijk en expressief ontwerp voor een moderne badkamer. Keramiek is verkrijgbaar in twee kleurenpaletten: lichtgroen (lichtgroen) en rijk oranje. Heldere verfontwerpers verdund met lichte vlekken. Een ideale keuze voor diegenen die een voorkeur hebben voor buitengewone stilistische oplossingen en rijke tinten.

De tegel heeft een glanzende textuur met een uniforme glans.Op de gekleurde strepen worden decoratieve elementen geplaatst in de vorm van geometrische vormen, krullen en spiralen. De dag begint met de locatie van een dergelijke badkamer, de sfeer zal altijd bovenaan staan.

 • collectie "Elena" gepresenteerd aan klanten in vier verschillende kleuren: blauw, groen, oranje en bordeaux. Om het product expressiever en aantrekkelijker te maken, werden naast de primaire kleur witte en zwarte strepen aangebracht. Als resultaat hiervan lijkt deze tegel op natuurlijk marmer.

Rand en decoratieve sterft zijn versierd met een bloemmotief op een lichte achtergrond. De kleur van het ornament komt overeen met de hoofdkleur van de verzameling.

 • collectie "Bamboe" Zal zeker de fans van Aziatische decoratieve trends waarderen, evenals hun klanten vinden vanwege zijn natuurlijke, natuurlijke en milieuprestaties. Kleurenpalet: wit en groentinten.

Op de felle matrijzen zorgen voor een realistische tekening van bamboestengels met weelderige bladeren. Dit element geeft het algemene beeld van expressiviteit en originaliteit, en het ontwerp zal een sfeer van frisheid in de kamer creëren.

 • collectie "Freesia Magnolia" verpersoonlijkt tederheid, romantiek en vrouwelijkheid. Het is bedoeld voor de keukenkamer. Bij het maken ervan gebruikten de vakmensen wit, roze en beige. Voor verzadiging en groter realisme van de foto vulden de ontwerpers de afbeelding aan met spatten van groen en zwart. De decoratieve stempels zijn versierd met afbeeldingen van felroze knoppen. Bloemen nestelden zich op lange takken tegen gebladerte.
 • Tegelcollectie "Entourage" uitgevoerd in een strikte, beknopte en elegante stijl. Kleurenpalet: wit, zwart en parelgrijs. Met dit afwerkingsmateriaal kunt u een onopvallend en stijlvol decor creëren.
 • Over het voorbeeld van de verzameling "Jazz" laat duidelijk de populaire techniek van contrast zien. Ontwerpers hebben met succes beige en bruine kleuren gecombineerd. Verven vullen elkaar aan en benadrukken expressiviteit en dikte. De tegel is versierd met expressieve patronen die op een lichte of donkere achtergrond ineenvloeien. De harmonie van kleuren zorgt voor een stijlvolle en aantrekkelijke inrichting.
 • "Magic Mriya." De klantenkeuze biedt drie kleurenopties: donkerrood (bordeauxrood), blauw en groen. Decorateurs gebruikten diepe verzadigde kleuren.De tegel imiteert vakkundig natuursteen. Als een decoratieve elementen gebruikt prachtige bloemmotief, afgedrukt op een witte uniforme achtergrond. De collectie is geweldig voor glamoureuze bestemmingen.

beoordelingen

Kopers van over de hele wereld delen hun indrukken van de aankoop en bespreken de voor- en nadelen van het afwerkingsmateriaal. Het is veilig om te zeggen dat de meeste beoordelingen positief zijn. Meer dan 90% van de gebruikers merkte de gunstige prijzen, een ruime keuze en hoge kwaliteit van een product op.

Zelfs de meest veeleisende klanten hebben de perfecte collectie gevonden voor de decoratie van appartementen en andere gebouwen.

Zie hoe de keramische tegels uit de Camellia-collectie eruitzien in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer