Poolse tegels Paradyz: de voor- en nadelen

Het Poolse bedrijf Paradyz produceert geglazuurde en ongeglazuurde keramische tegels, klinkers en grootformaat porseleinen tegels. Het bedrijf bestaat sinds 1989 en is erin geslaagd om stevig voet aan de grond te krijgen in de markt en de harten van klanten te winnen, niet alleen in Polen, maar over de hele wereld. In kwaliteit en een breed scala aan tegels is Paradyz niet onderdoen voor de beroemde Europese ontwerpen. Voor zijn productie met behulp van de meest moderne technologie. De producten van het Poolse bedrijf onderscheiden zich van Europese analogen door een betaalbare prijs.

assortiment

Paradyz-producten kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën: tegels voor badkamers, keukens, toiletten, vloertegels, mozaïeken voor douches en zwembaden, klinkers voor de bekleding van de gevel en treden van trappen. U kunt het gepresenteerde materiaal gebruiken in huisjes, appartementen, hotels en zelfs musea. Voor gevelbekleding is het gebouw het best geschikt voor speciale klinkertegels. zij heeft een goede sterkte en slijtvastheid. Door het speciale braden, weerstaat klinker koude en warmte goed en verliest het patroon erop zijn helderheid niet.

Tile Paradyz voor interieurwerk is beschikbaar in verschillende series. Elk van de series bevat tegels voor muren, vloeren, randen en inlays in de vorm van een mozaïek. Hieronder staan ​​de meest populaire collecties wandtegels.

  • Tegel uit de serie Bambus met de afbeelding van bamboe voegt het interieur frisheid toe, en een mozaïek uit dezelfde collectie zal de randen en de vloer versieren.
  • Serie van concert geschikt voor mensen die van felle kleuren houden. Het wordt geleverd in drie kleuren die met elkaar kunnen worden gecombineerd. Decoratieve elementen in de vorm van bloemen helpen de situatie te doen herleven.
  • In verzameling delicaat er zijn twee kleuren - beige en bruin. Deze kleuren passen goed bij elkaar. Patronen van kleuren op de panelen en randen sluiten perfect aan op het interieur.
  • Serie van Cad decor heeft hetzelfde kleurenbereik als Delicate en is geschikt voor het creëren van een ontspannen en ontspannen sfeer.
  • collectie uithangbord gemaakt in groen. Dankzij de decoratieve laag lijkt het oppervlak golvend en lijkt het op het gladde oppervlak van de zee.
  • In de serie Carioca gepresenteerd in twee kleuren - melk en lichtgroen. Deze combinatie geeft het interieur lichtheid en zachtheid, en inzetstukken in de vorm van een bloemenornament en strepen vormen een aanvulling op het interieur.

afmeting

Paradyz-tegels hebben een vrij groot bereik van mogelijke afmetingen. Dit is ongetwijfeld een groot pluspunt, omdat in sommige kamers een grote tegel er goed uit zal zien, terwijl in andere kamers een kleinere tegel of mozaïek er goed uit zal zien. Wandplaten voor badkamers worden gepresenteerd in de maten 30x60 cm, 25x40 cm, 25x33.3 cm, 25x75 cm, 20x60 cm, 28.8x9.8 cm, 25x40 cm. Dergelijke platen zijn vanwege hun langwerpige vorm ideaal voor grote en ruime kamers. De vloerplaat heeft slechts twee maten - 30x30 cm en 40x40 cm. Het vierkante materiaal is gemakkelijker te stapelen en het ziet er harmonischer uit. Er zijn kleine platen - 10x10 cm, die er goed uitzien in kleine kamers, bijvoorbeeld in de keuken.

Klantadvies: voor- en nadelen

De meeste kopers zijn tevreden met Paradyz-producten. Ze vieren dergelijke voordelen van keramische tegels als hoge kwaliteit, mooie tekeningen, bruikbaarheid, betaalbare prijs. Degenen die de tegels Paradyz hebben gekocht, hebben geen spijt van hun keuze.Integendeel, ze merken op dat met de nieuwe tegel de ruimte waarin de renovatie werd uitgevoerd, werd getransformeerd. Een breed scala aan tegels, een goede combinatie van kleuren, prachtige patronen en andere decoratieve elementen - dit alles helpt om een ​​echt kunstwerk te creëren.

Kopers merken op dat het gemakkelijk is om met tegels te werken, het is goed gesneden en heeft goede afmetingen die overeenkomen met de werkelijkheid. Sommigen schrijven dat de vloertegel een ruw oppervlak heeft, waardoor het niet wegglijdt. Velen voelen zich aangetrokken door de betaalbare prijs van producten. vergeleken met andere Europese tegenhangers. Tegelijkertijd stelt iedereen de uitstekende kwaliteit van producten vast.

Kopers zijn dol op het feit dat ze tegels in dozen leveren, waarin ze netjes en strak zijn gevouwen. De randen zijn behandeld met paraffine. Dit alles minimaliseert het risico van afbreken en barsten. Als we het hebben over de tekortkomingen, wijzen sommige kopers op het enige kleine defect: op de tegel zijn soms zichtbare vlekken en waterspetters.

Tijdens het installeren, is het nodig om Paradyz-tegels te zagen, over hoe u dit op de juiste manier kunt doen, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer