Ape Ceramica-tegel: voor- en nadelen

Het jonge maar bekende merk Ape Ceramica, dat keramische tegels produceert, is relatief recent op de markt verschenen. Hij is er echter al in geslaagd om lovende recensies te winnen bij zijn vaste klanten. Het bedrijf werd in 1991 in Spanje opgericht. Momenteel is Ape Ceramica gepositioneerd in meer dan 40 landen, waardoor het actief samenwerkt met tal van klanten over de hele wereld. Uitstekende kwaliteit en een brede selectie van producten werd de belangrijkste voordelen, die dienden om de snelle groei van de populariteit van het bedrijf.

Speciale functies

De voordelen van tegels van de Spaanse fabrikant zijn niet twijfelachtig. Productvoordelen kunnen voor onbepaalde tijd worden vermeld. Er moet worden gewezen op de uitstekende kwaliteit van producten, waardoor andere bedrijven niet kunnen concurreren met Ape Ceramica.

Bijzonder opmerkelijke duurzaamheid en sterkte van het materiaal.die vele jaren kan dienen.

Tegel Ape Ceramica ziet er geweldig uit, zelfs na een lange tijd (zonder kleuren en patronen te verliezen), en de felle kleuren geven een esthetische en verzorgde uitstraling aan elke kamer.

De producten van het bedrijf worden vervaardigd om te voldoen aan milieunormen en voldoen aan hoge normen van Europese kwaliteit, dus Ape Ceramica heeft geen gebreken. De milieukwaliteitsnorm voegt nog een extra bonus toe aan de voordelensectie van een populair Spaans merk. Immers, de multi-level controle van de specialisten van het bedrijf stelt ons in staat om producten te vervaardigen rekening houdend met de zorg voor de gezondheid van de mens en zijn omgeving.

Keramische tegels Ape Ceramica is perfect voor decoratie van het huis, appartement of kantoor. De prachtige decors ontmoeten moderne modetrends op het gebied van interieurontwerp en een uitstekende kwaliteit garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid in de werking van het materiaal.

assortiment

Keramische tegels Ape Ceramica is ontworpen voor het bekleden en decoreren van gebouwen, zowel van buiten als van binnen. Het materiaal is perfect gemonteerd zonder onnodige podgonen.

Ape Ceramica produceert verschillende producten.Het assortiment omvat:

  • wandtegels;
  • vloertegels;
  • keramisch graniet;
  • decoraties;
  • mozaïek.

Van groot belang zijn de unieke ontwerpontwikkelingen. In de catalogi van Ape Ceramica kunt u eenvoudig zowel klassieke ontwerpopties als moderne oplossingen vinden die al verdiende populariteit hebben gekregen. In het assortiment van het Spaanse merk kunnen producten worden gevonden die in verschillende kleuren zijn gemaakt, maar ook met originele ornamenten in etnische en geometrische ontwerpen. Door de verscheidenheid aan tinten en patronen kan het interieur van de kamer aanzienlijk onherkenbaar worden getransformeerd.

Een dergelijke interessante ontwerpoptie is de Lord-collectie. De decoratieve elementen zorgen voor een gezellige sfeer in het oude Engeland, in de tijd van de 19e eeuw. Zo'n klassieke stijl geeft de kamer een luxe uitstraling en verfijnde gratie, die op zijn beurt zal spreken over de heerlijke smaak van de huiseigenaren.

Over hoe het bedrijf Ape Ceramica, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer