Tile Equipe: kenmerken en assortiment

 Tile Equipe: kenmerken en assortiment

Sinds 1999 is het Spaanse bedrijf Equipe Cerámicas tevreden met kopers van keramische tegels met een origineel assortiment en hoge kwaliteit. Het geheim van de uniciteit van producten ligt in de getalenteerde ontwerpen van ontwerpers, het gebruik van uitstekende grondstoffen, het werken aan moderne apparatuur.

Het visitekaartje van het bedrijf is een verzameling wandtegels van een klein formaat geworden. Afmetingen van 5 cm x 5 cm en 10 cm x 10 cm maken het mogelijk om producten te stapelen op een groot aantal locaties van elk type pand. Tegels zijn overal gewild waar kwaliteit en prachtige schoonheid van keramiek op prijs worden gesteld. Het is perfect voor de decoratie van een woonhuis, schoonheidssalon, boetiek of café.

Kleuroplossingen maken het mogelijk om Equipe-keramiek in elk interieur te gebruiken.

Het is uitzonderlijk functioneel, daarom zal het een luxe uitstraling geven aan de coatings in de keuken, badkamer, toilet en gang.

Elke installatieoptie benadrukt de schoonheid van het materiaal en de originaliteit ervan.

Het assortiment van de Equipe-fabriek is divers.

Het omvat:

 • keramisch graniet;
 • kleine wand- en vloertegels;
 • keramiek en glasmozaïek;
 • elementen van decor.

Daarnaast biedt het bedrijf zijn eigen gereedschapslijn voor legmateriaal. Producten van het Spaanse bedrijf versieren niet alleen interieurs, maar ook straten, parken en pleinen in verschillende landen. De Fransen, Italianen, Duitsers, inwoners van Groot-Brittannië en Latijns-Amerika vinden het leuk om hun producten te gebruiken.

Voordelen van Equipe Ceramicas

Het unieke van keramische producten is gebaseerd op een combinatie van duizenden jaren geheimen van Spaanse meesters en het gebruik van moderne hightech-apparatuur.

De sterke punten van de producten die het bedrijf toelieten om een ​​van de leiders in de keramische markt te worden, zijn onder meer:

 • De kosten van producten (hoewel keramiek een premiumklasse materiaal is, slaagt het management erin om prijzen in het middensegment te houden door mechanisatie en automatisering van de productie, waardoor de kosten van goederen en uitstekende logistiek worden verlaagd);
 • Onberispelijke kwaliteit, geen afwijzing, gegarandeerd met behulp van geautomatiseerde productielijnen;
 • Veel soorten producten: van porselein tot mozaïek;
 • Een verscheidenheid aan collecties, die bijna onbeperkte mogelijkheden bieden voor interieurontwerp;
 • Eenvoudige installatie op beton, lijm en speciale mengsels;
 • Vochtbestendigheid en hittebestendigheid van de goederen, die een lange levensduur in keukens, badkamers en open terrassen garanderen, waar hoge luchtvochtigheid, temperatuurveranderingen en zelfs atmosferische invloeden aanwezig zijn, waardoor moeilijke omstandigheden voor beklede materialen ontstaan;
 • De hoge slijtvastheid maakt het mogelijk keramiek en porselein tegels te gebruiken op plaatsen met een verhoogde passability met succes;
 • Eenvoud van zorg, die beperkt is tot het wassen van bekledingsmaterialen met gewone reinigingsmiddelen.

Ontwerpkenmerken

Getalenteerde ontwerpers Equipe Cerámicas bieden originele collecties tegels die voldoen aan alle eisen van klanten en de moderne modetrends in het interieur weerspiegelen.

Het bereik van Spaanse fabrikanten wordt gedomineerd door een high-tech stijl.

Zwart en wit gamma- en monochrome opties zien er stijlvol uit in verschillende ruimtes.

 • collectie schaal geschikt om geconfronteerd te worden met hightech, klassieke en minimalistische kamers. Het hoogtepunt is de zeshoekige tegel.Edele grijstinten en luxueuze glanzende glans zien er gunstig uit op de wanden.
 • Equipe Metroin tegendeel, het behaagt met helderheid en kleurverzadiging. Naast de klassieke zwart-witte versie, gebruikt rood, beige en grijs. 4 formaten van glanzende en matte tegels, een verscheidenheid aan decoratieve elementen met een gestructureerd oppervlak, zorgen voor veel oplossingen in het interieur.
 • collectie Evolutie Inmetro, vergelijkbaar met het metselwerk, past bij fans van landelijke stijl. Het kleurenbereik van deze serie is nog breder: het bevat rijkelijk geel, kobalt en groen. Met twee maten kunt u het ontwerp naar eigen smaak kiezen.
 • Keramische granietserie Equipe baksteen lijkt op een metselwerk. Talloze combinaties kunnen worden gemaakt op basis van twee indelingen en zeven verschillende tinten vanwege hun perfecte compatibiliteit.
 • heerser Caprice deco gemaakt in patchwork-stijl. De nobele klassieke kleuren worden omlijst door zes soorten decoratieve elementen. Van zo'n vierhoekige tegel met een verscheidenheid aan patronen kun je heel wat interessante en unieke patronen in elk interieur plaatsen: van klassiek tot avant-garde. Het zal passend zijn en in een kleine keuken, en in een ruim café.
 • Het patchwork vormt ook de kern van de collectie. Equipe-harmonie. Zeshoekige elementen sieren negentien soorten patronen.
 • Equipe hexawood - een verzameling vloertegels, die perfect verschillende tinten van natuurlijk hout imiteren, perfect gecombineerd met elkaar. De vloer, geconfronteerd met honingraatachtige tegels, lijkt op een oppervlak bedekt met parket.
 • In verzameling Equipe Exatile een ongewone hexagonale vloertegel van 17,5 cm x 20 cm werd geassembleerd Matte en glanzende elementen van zeven kleuren (beige, rood, zilver, wit, zwart, lichtgrijs en donkergrijs) zijn perfect met elkaar gecombineerd. Een abstract patroon wordt toegepast op een mat oppervlak. Je kunt sets van 6 of 23 stuks kopen.
 • Equipe Exatile Cement omvat bijenhoningraat tegels. De afmeting van de elementen is 17,5 cm x 20 cm, het matte oppervlak lijkt op cement. U kunt een grote verscheidenheid aan verschillende combinaties maken van effen tegels met pastelkleuren en decoratieve elementen. Deze collectie wordt gebruikt voor wandbekleding en als vloerbedekking.
 • Equipe Octagon - geëiste inzameling van porselein. Een tegel van 20 cm x 20 cm is ontworpen voor de vloer.Sommige achthoekige elementen imiteren het oppervlak van marmer, andere zijn gedecoreerd in zwart-wit. Het contrast kan worden gemaakt met decoratieve inzetstukken van 4,6 cm x 4,6 cm.
 • Equipe stedelijk - Een andere lijn porseleinen tegels, bedoeld voor het bekleden van wanden en vloeren. Zeshoekige en vierkante matte elementen imiteren beton. Deze collectie bevat een verscheidenheid aan abstracte patronen tegen de achtergrond van de klassieke beige-grijze tinten voor dit bedrijf. Het spectaculaire accent van deze serie is een mozaïek van 30 cm x 30 cm.
 • Equipe micro kunt u luxe patronen op de vloer en muren belichamen. Vijf tinten en vijf verschillende patronen van veelzijdige matte porseleinen tegels bieden goede mogelijkheden voor het realiseren van ontwerpfantasieën.
 • Equipe carara zal kenners van edele marmervariëteiten bekoren. Glanzende en matte keramische wandtegels met zijden van 7,5 cm en 15 cm, evenals 7,5 cm en 30 cm hebben een convex of concaaf oppervlak.
 • Equipe kite bestaat uit originele hexagonale tegels langwerpige vorm. Pastelkleuren van aardewerk van porselein benadrukken op voordelige wijze twee soorten ornament in grijze en beige kleuren.
 • De collectie onderzoeken Equipe Country, de koper staat voor een moeilijke keuze. 4 formaten, twee opties en elf kleuren van de coating doen je nadenken over hoe je de wanden van je huis lange tijd moet decoreren.
 • In de serie Equipe mallorca Kies een spectaculaire vierkant glanzende tegel met gekartelde randen. Op de typische pasteltinten van het bedrijf of op de kolenzwarte kleur, wordt een fascinerend spel van lichthoogtepunten gecreëerd.

Equipe Cerámicas heeft zijn eigen herkenbare stijl, zijn producten zijn moeilijk te verwarren met de goederen van een andere fabrikant. Eenvoudige en originele vormen, klassieke zwart-witte kleuren, doffe pasteltinten, diepe rijke kleuren van sommige collecties, een ongelooflijke verscheidenheid aan patronen, verschillende soorten oppervlakken maken het assortiment van het bedrijf gewoon enorm.

En als u de mogelijkheid toevoegt om verschillende soorten tegels binnen dezelfde verzameling te combineren en zelfs verschillende linialen te combineren, is er een uitstekende kans om de meest moedige beslissingen in het interieurontwerp te belichamen.

Hoe geeft de keramische tegel Rhombus-series uit in het interieur, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer