Hoe maak je een garderobe kamer met je eigen handen: ontwerp projecten

Momenteel vervagen enorme muren, massieve kasten en allerlei verkeerspalen naar de achtergrond en blijven ze in de schaduw van moderne ontwerpoplossingen. Om rationeel te helpen ontbinden en passen in een groot aantal verschillende dingen kan zo'n functioneel gebied als een kleedkamer. Zij was het die alle functies van een gewone kledingkast of kast opnam.

Kleedkamer is in de regel niet universeel, omdat een dergelijke ruimte speciale aandacht vereist. Het moet overeenkomen met de smaakvoorkeuren van de eigenaar. Om ervoor te zorgen dat deze zone echt geschikt is voor de eigenaars, is het noodzakelijk om enkele van de functies en eigenschappen ervan in overweging te nemen.

eigenschappen

Om persoonlijk een kleedkamer te maken, moet je zeker weten of het echt nodig is voor de beschikbare ruimte. Zo'n zone is ongetwijfeld de droom van elk meisje en niet alleen.Het herbergt een groot aantal dingen die niet in een gewone kast kunnen worden ondergebracht, dingen daarin worden op orde gebracht en in het zicht gelegd, en hier kun je ook privé veranderen.

Ook heeft de kleedkamer een groot aantal functies die moeten worden vermeld.

 • Daarin kun je gemakkelijk alles vinden, want de kleding is gerangschikt in speciaal ontworpen planken, hangers en laden.
 • Deze zone is de focus van absoluut alle dingen, afhankelijk van de typische kenmerken.
 • Voorwerpen of dingen die zelden in het dagelijks leven worden gebruikt, passen gemakkelijk in de meest extreme planken en trekken de aandacht niet af.
 • Nadat u een kleedkamer hebt gemaakt, kunt u goed sparen, omdat de kwestie van de aanschaf van meerdere kasten en planken wordt uitgesteld.
 • Als een dergelijke functionele zone wordt geselecteerd met de berekening van alle kenmerken, zal deze de eigenaar voor één jaar dienen.
 • Het past zich aan het interieur van elke kamer aan en bevindt zich zowel in de entree als op de zolder.
 • De interne inhoud is individueel gepland.
 • Het is geschikt voor vrij grote items, zoals een strijkplank, een stofzuiger of een wasdroger.

types

Weinigen die geen kleedkamer in hun appartement willen hebben.Velen geloven dat het een onbetaalbare luxueuze luxe is, maar dit is slechts een illusie. Momenteel kan iedereen een ruimte veroorloven die ruimte bespaart en alle dingen verbindt die geen plek hebben gevonden in een kleine kast.

Om de juiste lay-out te kiezen, hoeft u alleen maar het ontwerp van de kleedkamer te bepalen en een van de juiste typen te kiezen.

 • Lineair. Dit type uiterlijk lijkt erg op de grote en lange kledingkast. Zo'n kledingkast is omheind door een muur van gipsplaat en deuren - met gewone schuifdeuren, dikke gordijnen, of het is helemaal niet omheind.
 • Corner. Dit type functionele ruimte past perfect in elke vrije hoek en is niet minder praktisch. Hier kunt u planken, laden en hangers plaatsen die in een aparte kleedkamer zijn geplaatst. Daarnaast zal de toevoeging de hoek zijn van persoonlijk bestelde dozen.
 • Parallel. Dit type is alleen geschikt voor doorloopkamers of voor een brede gang. Het zorgt voor de parallelle opstelling van twee kasten gevuld met kleding. Een groot aantal dingen komt hier binnen, de bovenkleding van het hele gezin past erin.
 • U-vormig. Deze optie is geschikt voor mensen met een lange slaapkamer. Het kan visueel worden verdeeld in twee delen: in een is er een ingebouwde kast aan de hele muur, in de andere - een bed met nachtkastjes. Door alles op deze manier te regelen, kunt u de ruimte in evenwicht brengen, het meer symmetrisch maken en de kamer maximaal strak inrichten.

Opgemerkt moet worden dat het bij het opstellen van een kleedkamer nodig is het op te splitsen in verschillende delen:

 • voor bovenkleding;
 • voor vrijetijdskleding;
 • voor schoenen;
 • voor privé-dressing

afmeting

Conventionele kasten zien er visueel groot en massaal uit, in tegenstelling tot kasten, die voldoende capaciteit hebben en niet-laden. Ze kunnen zich zowel in de slaapkamer als in de woonkamer bevinden, of bijvoorbeeld in de gang. Zo kun je op één plek de hele familiegarderobe verzamelen, zelfs als deze zone klein is.

Dit wil niet zeggen dat kleine kleedkamers nutteloos en optioneel zijn. Ze houden ook een bepaalde hoeveelheid kleding vast, maar het hangt allemaal af van hoeveel en wat erin wordt gestopt.

Er is een lang gevestigde vorm in de vorm van een rechthoek. Zo'n zone is ontworpen om een ​​persoon en in feite de dingen zelf aan te kleden. Bij het regelen van deze kleine ruimte is speciale aandacht vereist, omdat je rekening moet houden met de locatie van de spiegel en de poef, zodat deze niet interfereren.

De meest succesvolle en praktische plaatsing van een mini-kleedkamer is een slaapkamer of zolder van 2x2. Met de hulp van haar kamer zal het gemakkelijk zijn, harmonieus in alle plannen en, belangrijker nog, comfortabel. Het wordt perfect geplaatst in een nis waarin gemakkelijk hangers en verschillende vakken voor schoenen of andere items passen.

De oorspronkelijke optie is ook plaatsing rond de omtrek van de muur. Schuifdeuren voor deze kleine ruimte kunnen worden gemaakt van glas of hout.

Om extra vierkante meters van de slaapkamer te besparen, kan de kleedkamer in de hoek worden geïnstalleerd. Dit is niet alleen een praktische en redelijk handige optie, maar ook heel stijlvol en gestructureerd. Als een kleine hoeveelheid wordt toegewezen aan een dergelijke zone, zou de perfecte oplossing zijn om de kamer in tweeën te delen door middel van een dik gordijn, waarachter een speciale plaats zal zijn voor het opbergen van kleding.

Voor een kamer met 4 vierkante meter. m of 3 vierkante meter. m, ruimte voor vrij verkeer is beperkt. Het kan comfortabel slechts één persoon huisvesten. Met dergelijke afmetingen moet u op elk detail letten om alle items zo veel mogelijk te voltooien. Een taboe op deze kleine ruimte is toegevoegd aan omvangrijke items, omdat ze eenvoudigweg geen plaats kunnen vinden. Je moet alles van vloer tot plafond gebruiken. En om een ​​paar vrije centimeters te houden, helpen planken die zich bijna onder het plafond bevinden en die passen in dingen die niet worden gebruikt, maar sorry om te gooien.

Voor wie houdt van orde, een open kledingkast van 2x2 is geschikt, het helpt om het budget te sparen, omdat het niet nodig is om te besteden aan een partitie in de vorm van een deur of een gordijn. En voor degenen die hopen dingen opslaan en proberen ze in dezelfde ruimte te passen, wordt een gesloten kledingkast een uitstekende assistent en niemand ziet een enorme stapel kleren achter de deur.

Het is mogelijk om een ​​functionele ruimte voor dingen te bouwen, zelfs binnenshuis op 2 vierkante meter. m, want en voor hem kun je een praktische en comfortabele kleedkamer maken.Het belangrijkste ding - alles tot in het kleinste detail berekenen en goed bemand.

Een geweldige oplossing zou zijn om een ​​kleedkamer in een kamer van 18 meter te plaatsen, en dit is meestal een slaapkamer of een woonkamer. Het is noodzakelijk om het ontwerp van deze zone in overeenstemming met het interieur van de ruimte zelf te maken, het is noodzakelijk om met elk detail rekening te houden en de kleurenoplossing en het licht op een verantwoorde manier te benaderen. Als u de beschikbare ruimte wilt vergroten, kunt u deze aan de schuifdeuren van de kleedkamerspiegel bevestigen, waardoor u visueel een paar vierkante meter aan de kamer toevoegt.

Het functionele gebied van 3x4 meter is vrij ruim. Het herbergt verschillende bars, laden, hangers, rijbroeken, manden voor schoenen, planken, secties voor artikelen zoals een strijkplank of stofzuiger en, natuurlijk, een spiegel. De indeling moet hier comfortabel en handig zijn en een extra stukje comfort kan een zachte poef toevoegen.

materialen

Met de aanschaf van een kleedkamer worden een groot aantal problemen opgelost: ruimtebesparing, het uiterlijk van een plek om kleding te verschonen en persoonlijke bezittingen tegen nieuwsgierige blikken te houden. Een dergelijke comfortabele en multifunctionele zone kan met de hand worden gemaakt,het belangrijkste is om de bouwtechniek in detail te bestuderen, de basisprincipes van de organisatie te lezen en te demonteren waaruit deze constructie precies bestaat.

Van gipsplaat

Het bouwen van een gipsplaatkleedkamer is nogal een gedurfde, maar tegelijkertijd een redelijke oplossing, want met dit materiaal kun je elke gewenste grootte van de geplande zone kiezen, deze vullen met een ander aantal planken. Om geen fouten in de productie te maken, moet u de stappen strikt volgen:

 • Om te beginnen, meet het gekozen gebied om uw toekomstige kleedkamer te huisvesten.
 • Beslis zelf of noteer een lijst met ideeën en concepten die u zou willen implementeren.
 • Kies uit een aantal van de genoemde opties een optie en pas deze aan zodat het ontwerp van dit functionele gebied past bij het interieurontwerp.
 • Voer gecompileerde schema's en berekeningen uit.
 • Koop gipsplaatvellen op maat en opmaak.
 • Knip de hoofdonderdelen uit.
 • Maak een frame van metalen constructies.
 • Zeathe het frame met uitgesneden delen van gipsplaat.
 • Werk de installatie af door het buitenste deel van de resulterende zone in te richten.

maas

Voor degenen die snel de ruimte van de kamer willen regelen en veranderen, is de constructie van een nette kleedkamer geschikt. Deze manier om het probleem van gebrek aan ruimte voor kleding op te lossen is minder duur en erg snel. Maaszones kunnen lichtheid en luchtigheid in de kamer brengen, wat soms zo ontbreekt. Uiterlijk ziet dit ontwerp er vrij origineel uit, omdat het uit vele kleine compartimenten bestaat waarin de meeste beschikbare kleding past.

Een dergelijke garderobe heeft een aantal voordelen en functies. Ze worden veel gebruikt omdat ze aantrekkelijk en betaalbaar zijn, veel aanpassingen hebben, kleuren, heel gemakkelijk te installeren zijn, onderbezet kunnen zijn en uiteindelijk zien ze er stijlvol en origineel uit.

spaanplaat

Een gebied gemaakt van spaanplaat of gelamineerde spaanplaat is handig, maar niet universeel, omdat de schappen al in een frame zijn gemonteerd en niet opnieuw kunnen worden geplaatst. Maar ondanks dit heeft dit ontwerp vele functies. DSP is een relatief goedkoop materiaal, in tegenstelling tot aluminium frames. U kunt ook goed sparen, bijvoorbeeld op het been, en een dergelijk merkaccessoire vervangen door een gewone barbell of een plank.

De houten structuur ziet er zacht uit, bovendien kan hij in verschillende kleuren worden gekozen.

multiplex

Dit materiaal is zeer duurzaam en slijtvast en wordt vaak gebruikt voor het maken van scheidingswanden. Het heeft een lage prijs, dus iedereen kan het betalen. Bovendien is multiplex gemakkelijk in gebruik en voor het snijden ervan zijn geen ervaring en professionele materialen vereist. Het is universeel en verandert gemakkelijk van vorm zonder zelfs te vervormen.

hout

Houten garderobesysteem heeft een esthetische en rijke uitstraling. Het is prettig en comfortabel om erin te zijn. Een dergelijke zone wordt meestal gescheiden van de hoofdruimte door schuifdeuren die in staat zijn om alles dat zich daar bevindt te verbergen. Bovendien, de boom - een milieuvriendelijk materiaal, het is niet schadelijk voor de gezondheid en zal dankzij zijn eigenschappen vele jaren meegaan.

OSB

Dergelijk materiaal wordt geproduceerd door lijmen en persen van spaanders van naaldbomen. Het is bestand tegen vuur, vertoont geen defecten en heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. OSB wordt heel vaak gebruikt in de decoratie, omdat het een goedkope kost heeft en, belangrijker, niet reageert op vocht.

fineerhout

Dit zijn dunne platen met een houtachtige structuur. Omdat de boom vrij duur is, is een uitstekende vervanging het fineer, dat er zo dicht mogelijk bij staat. Het is vermeldenswaard dat natuurlijk fineer ook niet goedkoop is.Als het budget voor de verwerving van materiaal bescheiden is, kan hulp worden gebruikt voor kunstfineer, dat er niet slechter uitziet.

Accommodatie opties

Om een ​​kleedkamer op de juiste manier en op een intelligente manier te ordenen, moet u eerst het gedeelte van de kamer waarin deze zone zich bevindt, navigeren en vergelijken. Zelfs als de ruimte klein is, kan hij passen in een dergelijk functioneel systeem.

Om je niet af te vragen hoe dan ook om een ​​kleedkamer uit te rusten, is het nodig om verschillende opties voor een succesvolle plaatsing in overweging te nemen.

Vanuit de bijkeuken

Het is mogelijk om een ​​ruime kleedkamer te bouwen vanuit een gewone voorraadkast, aangezien deze al is gescheiden door een deur en is voorzien van elektriciteit. Het voordeel is dat u niet hoeft na te denken over waar u zo'n zone moet plaatsen, omdat de ruimte voor de voormalige opslagruimte al lang vooraf is bepaald in termen van het appartement. Een typische berging heeft een oppervlakte van 2 vierkante meter. M, dat zou geweldig zijn voor een ruime kleedkamer. Als je op deze manier hebt besloten om de ruimte in het appartement te veranderen, betekent dit dat dit inderdaad de juiste en juiste beslissing is.

In de slaapkamer

Een slaapkamer vereist, net als elke andere kamer, vrije ruimte.Om dit te doen, moet u de plaatsing van een kleedkamer plannen, zodat er voldoende ruimte is voor een comfortabel verblijf. Als de ruimte ruim genoeg is, past daar gemakkelijk een grote functionele ruimte voor kleding met schuifdeuren in.

Als de slaapkamer klein is, kunt u toevlucht nemen tot zonering. Het is een open systeem dat de ruimte niet visueel verkleint en helpt om extra meters te besparen. Hangers en planken die aan de muur zijn genageld, zullen de ruimte comfortabeler maken en decoratieve laden zullen netjes zijn.

Je kunt ook een kleedkamer in een nis plaatsen, deze optie zal er niet massief en zwaar uitzien. Interne inhoud voor dit type oplossing kan onafhankelijk worden gekozen en ontworpen, alles hangt alleen af ​​van persoonlijke voorkeuren en smaakkenmerken.

Optioneel kunt u een multifunctionele partitie maken in de vorm van een scherm dat volledig kan worden verwijderd, waardoor de kleedkamer open wordt.

In "Chroesjtsjov"

Appartementen gebouwd tijdens de kleurrijke Sovjet staatsman onderscheiden zich door de aanwezigheid van een nis. De wijziging in de garderobezaal wordt de originele en praktische beslissing.Meestal is zo'n kamer erg klein, en het is onwaarschijnlijk dat standaardmeubels passen. Verlaat deze positie om aangepaste meubels te maken, waarin elke eigenaar elk ontwerpidee kan vertalen.

In de gang

Als deze kamer een klein gebied heeft, zal het een geweldige hoekoptie blijken te zijn voor een kleedkamer waarin voldoende kleding voor het hele gezin past. Dezelfde praktische oplossing zou zijn om een ​​open zone in de gang te creëren, maar als daar een niche voor is. Legborden, laden, hangers of decoratieve metalen buizen kunnen erin worden geplaatst.

In een privé huis

Het is noodzakelijk om een ​​dergelijk functioneel gebied naast de slaapkamer te plaatsen, omdat het erg handig is. Het is ook noodzakelijk om er rekening mee te houden dat het wenselijk is om het zo in te richten dat elk gezinslid geen ongemak voelt en er vrijuit in kan gaan. Frequente huizen hebben in de regel een voldoende grote leefruimte en dezelfde ruime kamers waarin een kleedkamer van elk type en formaat kan passen.

En als het gebouw twee verdiepingen heeft, past zo'n zone perfect onder de trap en bespaart ruimte.

In de badkamer

De badkamer heeft in de regel een vrij klein gebied.Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kunt u zelfstandig een kleine kleedkamer in open formaat bouwen. In zijn creatie zal de metalen staaf helpen, die je handdoeken en andere dingen kunt ophangen, en een heleboel decoratieve dozen, die passen in verschillende cosmetica.

In het paneel huis

Het paneel huis onderscheidt zich niet door de aanwezigheid van grote en ruime kamers die in staat zijn om een ​​enorme functionele opslagruimte te huisvesten, maar het is goed mogelijk om een ​​kleine uit te rusten. Het is belangrijk om te weten en te onthouden dat het nodig is om het uit te rusten met ventilatie, zodat kleding geen specifieke geur en goede verlichting krijgt. Voor de locatie van het gewenste aantal dingen kunt u een lay-outplan tekenen dat ze correct distribueert.

Op de zolder

Dit type kamer heeft een specifieke vorm, daarom is het noodzakelijk om elk detail van de kleedkamer te doordenken om fouten te voorkomen. Een van de beste locaties is de locatie onder de helling van het dak, omdat deze praktisch niet wordt gebruikt en in de meeste gevallen eenvoudigweg leeg is. De hoekoptie die zoveel mogelijk het gebied en zo kleine ruimte zal besparen, wordt dezelfde uitstekende beslissing.

Als de zolder groot genoeg is, kan de kleedkamer bij het raam worden geplaatst - hierdoor is het aankleden comfortabel en comfortabel.

In een appartement met één kamer

Veel eigenaren van dergelijke appartementen geven de voorkeur aan een functioneel kastsysteem, in plaats van aan gewone kasten. Het kan de kamer textuur en stijlvol maken, maar u moet rekening houden met de belangrijkste punten. Afhankelijk van de geometrie van de ruimte, is het noodzakelijk om een ​​van de typen bestaande systemen te kiezen, zolang deze maar harmonieus lijkt. De kleedkamer in lichte neutrale kleuren met de bestaande spiegels zal helpen om het toch al kleine appartement uit te breiden. Met een goed ontwerp, is het mogelijk om niet alleen dingen, maar ook huishoudelijke apparaten (bijvoorbeeld een stofzuiger) te plaatsen

In het huisje

Met behulp van een functionele zone in een landhuis kun je dingen niet in koffers verbergen, maar op hun plaats zetten of hangende voorwerpen ophangen. Met de hulp van haar zullen ze een verzorgd uiterlijk hebben en zullen ze niet aarzelen, zelfs als het verblijf in het huis kort blijkt te zijn.

Onder de trap

Een dergelijke zone, gelegen onder de trap, zal helpen om het meeste uit de ruimte van een huis of appartement te halen.Inherent voordeel is dat je in zo'n kamer niet alleen kleding kunt plaatsen, maar ook objecten die je maar zelden gebruikt, en grote huishoudelijke artikelen.

Formaatplanning

Veel mensen denken dat het regelen van een kleedkamer in een klein appartement een onaanvaardbare oplossing is. Maar het moet worden opgemerkt dat de gebruikelijke kast in een kleine kamer, veel massiever uitziet. Om een ​​dergelijk verkeerd oordeel te vermijden, is het alleen nodig om het ontwerp van het toekomstige functionele gebied correct te ontwerpen en te ontwerpen. Als het appartement uit grote kamers bestaat, moet de kleedkamer een aparte ruime kamer nemen.

In de beginfase van het maken moet u de regels kennen die u helpen de plaatsing correct te plannen. Vervolgens moet je een tekening maken van de gewenste kleedkamer op papier, die het vooraf in vier zones verdeelt. De eerste moet zijn ontworpen voor bovenkleding, de tweede voor korte, de derde voor hoeden en de vierde voor schoenen.

Bij het creëren van een dergelijke ruimte, is het raadzaam om te kijken naar de voltooide schema's en plannen die zo dicht mogelijk bij de zonale indeling van de kamers in uw appartement liggen.Duw naar de juiste beslissing en verschillende voorbeelden van garderobe, evenals kant-en-klare ideeën die zo dicht mogelijk bij uw smaakvoorkeuren liggen.

Regeling en vulling

Momenteel zijn er een groot aantal manieren waarop u elke kamer kunt uitrusten. De zone in de vorm van een kleedkamer spaart ruimte in het hele appartement, ontneemt deze van enorme zware kasten, leidt de hele ruimte van het appartement op bestelling. U kunt zelf bepalen welk ontwerp wordt gebruikt en zelf de benodigde apparatuur aanschaffen, maar niet zonder enkele van de onderstaande ideeën en tips te leren.

Zeer origineel en interessant in de kleedkamer zal de deur van het compartiment lijken. Het creëert een structuur die de kamer visueel van elkaar scheidt, maar die tegelijkertijd op een kast lijkt. Schuifdeuren hebben in de regel vele voordelen en voordelen. Ze nemen, in tegenstelling tot scharnierende, niet veel ruimte in, omdat ze een rolmechanisme hebben dat naar rechts of links beweegt.

Bovendien kan het gemakkelijk worden ingericht en gedecoreerd door bijvoorbeeld gebruik te maken van fotoprint of airbrushen. Een ander belangrijk aspect isdat dergelijke deuren veilig en eenvoudig te installeren zijn.

Opslagruimte kan in verschillende variaties en in elke kamer worden gemaakt. Maar wat het ook is, de inhoud moet het maximale aantal noodzakelijke apparaten zijn. Dit kunnen planken, verschillende dozen of een afzonderlijk rek zijn. Onder de opslagsystemen bevinden zich de belangrijkste:

 • kast;
 • panel;
 • skelet;
 • net.

Over het algemeen is het ontwerp een aparte ruimte met afdelingen en secties voor verschillende soorten kleding of schoenen. Opgemerkt moet worden dat het meest praktische en multifunctionele systeem een ​​paneel is, omdat het verschillende defecten van de wanden verbergt, bovendien gemakkelijk verplaatsbaar is.

Om de binnenvulling van deze zone maximaal te betrekken, is het noodzakelijk om het aantal daarin geplaatste rekken te berekenen, bovendien zijn minikabinetten die helpen om ruimte te besparen een uitstekende aanvulling.

Hoe doe je het zelf?

Als het gezin uit meer dan drie gezinsleden bestaat, heeft het gewoon een functioneel gebied nodig, zoals een kleedkamer. Een goede optie zou zijn om er een aparte ruimte voor toe te wijzen, maarals het gebied van het appartement dit niet toestaat, kunt u een bepaald gedeelte in een van de kamers afschermen. Zoals bekend, is gewoon kastmeubilair, oud of nieuw, niet geschikt voor een dergelijke zone, een gecombineerde modulaire variant die onafhankelijk kan worden gemonteerd en gedemonteerd, zal er rationeler uitzien.

Ook, om ruimte te besparen, zijn schuifdeuren, gordijnen of schermen die de binnenvulling van de kleedkamer bedekken perfect.

Er zijn verschillende manieren om zo'n functioneel gebied te creëren. Een goede optie is bijvoorbeeld om het uit gipsplaat te halen.

Dit is een van de functionele opties die een aparte kamer uit de kleedkamer zullen maken en alle dingen voor nieuwsgierige blikken zullen verbergen. Om thuis zelfstandig te kunnen bouwen, moet u rekening houden met verschillende nuttige punten:

 1. Het compartiment voor bovenkleding moet een hoogte van 110 cm hebben.
 2. Voor warme kleding - meer dan 140 cm.
 3. Voor schoenen worden de hoogte en breedte van de stoel berekend met de formule - de hoogte van het grootste accessoire plus 10 cm.
 4. Legplanken voor linnen moeten 40-50 cm zijn.

Het is onmogelijk om het aspect te missen dat de innerlijke inhoud ook zijn eigen kenmerken en schema's heeft.De volgende opties voor het juist plaatsen van planken en andere onderdelen helpen om het gebruik van de ruimte te maximaliseren.

De plaatsing van de structuur rond de omtrek van de muur, U-vormige en L-vormige plaatsing, zal het zo comfortabel mogelijk maken.

Om een ​​kleedkamer te bouwen, is het niet nodig om hulp te zoeken bij de meesters. Het is alleen nodig om de essentie van de zaak nader te bekijken, en stapsgewijze instructies zullen hierbij helpen.

 • Eerst moet je de kamer markerengereserveerd voor toekomstige opslagruimte voor kleding. Verder versterken we het profielkader met zelftappende schroeven.
 • We hechten gipsplaatplaten van alle kanten aan de resulterende structuur., we verbergen voor hen verschillende communicaties.
 • We maken gaten. Vervolgens is de decoratieve afwerking in de vorm van het schilderen van de binnenmuren of behanglijmen.
 • We plaatsen de verworven vloerbedekking. Het kan een andere structuur hebben, het hangt allemaal af van de persoonlijke wensen van de eigenaren.

Hoe een kleedkamer te maken - in de volgende video.

Wanneer de afwerking klaar is, de kleedkamer wordt geleverd met verschillende laden, planken en hangers.

 • Installeer de deur of een scherm dat geschikt is voor interieurontwerp.
 • De volgende fase is de installatie van verlichting en ventilatie. zodat de kleding geen muffe geur krijgt. Raamventilatie is ook noodzakelijk, bovendien heeft het veel voordelen. Het is in een gesloten ruimte zonder ventilatie dat micro-organismen worden gevormd in de vorm van een schimmel waardoor de lucht een stinkende geur verwerft. Na het dragen krijgen dingen en schoenen een specifieke geur en om het te laten verdwijnen, zal dagelijkse ventilatie helpen. Houd er rekening mee dat als de luchtcirculatie onjuist is, natte kleding de neiging heeft om te verslechteren.
Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer