Garderobekast Aristo Systems

 Garderobekast Aristo Systems

Kleedkamers zijn geweldige oplossingen voor het opbergen van kleding, schoenen en diverse accessoires. Ze kunnen niet alleen in een aparte geïsoleerde ruimte worden geïnstalleerd, maar ook in de woonkamer, hal of pantry. Zeer mooie en multifunctionele kleedkamers worden aangeboden door het Russische handelsmerk Aristo.

Speciale functies

Veel mensen hebben tegenwoordig te maken met een catastrofaal tekort aan vrije ruimte in huis. In dergelijke omstandigheden is het erg moeilijk om een ​​plaats te vinden om een ​​ruime en functionele kast te installeren. Beroemd merk Aristo biedt een verscheidenheid aan variaties op comfortabele kledingkasten, die zelfs in kamers met de meest bescheiden ruimten kunnen worden geplaatst.

Het is niet nodig om een ​​hele kamer als kleedkamer te verdelen.Aristo's hoogwaardige en praktische ontwerpen vinden hun plaats in een kleine pantry, woonkamer, slaapkamer, badkamer of zolder. Vaak worden dergelijke opties aangeschaft om de vulling van een bestaande kledingkast te veranderen.

Een onderscheidend kenmerk van merkproducten zijn duurzame metalen constructies die bestand zijn tegen zware belastingen. Om deze reden zijn ze niet alleen bedoeld als aanvulling op huiskamers, maar ook om ze in een garage of werkplaats te plaatsen. In dergelijke kasten kunt u veel verschillende gereedschappen en bevestigingsmaterialen opslaan.

Sporters wenden zich vaak tot inloopkasten van Aristo. Ze merken de uitstekende ruimtelijkheid van dergelijke systemen op, omdat ze gemakkelijk alle sportuitrusting en uniform kunnen herbergen.

Dit alles spreekt van de multitasking van inloopkasten met merkartikelen, omdat ze niet alleen schoenen en kleding kunnen opslaan, maar ook verschillende gereedschappen, huishoudelijke accessoires en professionele inventaris. Ze onderscheiden zich ook door het feit dat alle dingen daarin duidelijk zichtbaar zijn. U hoeft niet lang naar het gewenste item te zoeken, het maakt van binnen een puinhoop. Dit komt door het ontbreken van diepe muren, planken en scheidingswanden in de structuren.

Aristo-kledingkast heeft gaasmanden en planken met uitstekende ventilatie-eigenschappen.. Ze kunnen elke kleding veilig bewaren, omdat deze geen onaangename geurtjes oploopt.

Installatie van kleedkamers met een merknaam is eenvoudig en betaalbaar. Het ontwerp kan worden aangepast aan absoluut elke nis of openingen.

Opslagsystemen kunnen naar eigen goeddunken worden getransformeerd en bemand, zodat u extra onderdelen kunt kopen en de interne inhoud kunt aanvullen, waardoor deze functioneler en nuttiger wordt.

Kledingkastsystemen van het Russische merk zijn mobiel. Als u beweegt, kunnen ze eenvoudig worden gedemonteerd en op een nieuwe plaats worden gemonteerd.

Het is vermeldenswaard dat deze ruime ontwerpen zijn gemaakt volgens de Zweedse technologie. Dit verklaart de onovertroffen kwaliteit van de kleedkamers, hun aantrekkelijke uiterlijk, veelzijdigheid en duurzaamheid.

types

Het bedrijf Aristo produceert een enorm aantal verschillende garderobekasten. Ze hebben verschillende aanpassingen. Laten we de soorten producten van het Russische merk nader bekijken.

  • Zeer sterk en betrouwbaar zijn de stellingsets voor het versieren van garderobekamers van Aristo. Dergelijke systemen bestaan ​​uit duurzame metalen geleiders die bestand zijn tegen zware belastingen. Compleet met vergelijkbare onderdelen zijn gemonteerde rails en draagrails. Planken en laden worden naar eigen goeddunken gekozen.
  • Het aantal functionele legborden en manden is rechtstreeks afhankelijk van de modificatie en afmetingen van het stellingontwerp (onderstel). Voor het gemak van selectie biedt het merk een lijst met mogelijke opties die acceptabel zijn voor installatie in een geselecteerd systeem.
  • Systemen met uittrekbare manden zijn erg gewild. Het bedrijf produceert structuren waarin delen van verschillende hoogten, breedtes en diepten voorkomen. U kunt de juiste optie kiezen in overeenstemming met persoonlijke vereisten en de hoeveelheid vrije ruimte.

Manden in dergelijke systemen zijn gaas en goed geventileerd. Ze kunnen veel dingen opslaan die zich altijd in een luchtdoorlatende ruimte bevinden.

Meestal worden dergelijke structuren geïnstalleerd in de lokalen van een klein gebied. Ze nemen niet veel ruimte in, want er zitten uittrekmechanismen in de manden.

  • Er zijn Aristo in het arsenaal en kastsystemen voor verschillende kamers. Ze verschillen van elkaar kitting. Bij de meeste opties is er een wandrek, draagrails, verticale geleiders, gaasplanken, manden en hangers voor buizen. Zo zijn structuren voor gangen uitgerust met verschillende planken, draagrails, scharnierende rails en stangen. In dergelijke modellen zijn er vaak compartimenten voor het opbergen van schoenen. In de regel bevinden ze zich helemaal onderaan en hebben ze een voldoende hoogte, ontworpen voor opslag van paren met hoge toppen. Voor een zeer kleine gang kunt u kiezen voor een smal garderobesysteem met hoge scharnierende rails, planken en stangen voor hangers. Vergelijkbare opties kunnen in de hoek worden ingesteld, zodat ze minder ruimte innemen.
  • Aristo biedt prachtige garderobeontwerpen in de badkamer - wasserette. Zulke sets zijn ideaal voor het opslaan van huishoudelijke chemicaliën, handdoeken en cosmetica. In de meeste gevallen zijn er staven om hangers op te hangen met bad- of badjassen. Er is veel vraag naar dergelijke systemen, omdat deze de ruimte in de badkamer aanzienlijk vrijmaken.Dingen en huishoudelijke artikelen zullen niet op verschillende plaatsen liggen, waardoor een visuele puinhoop ontstaat. Ze kunnen voorzichtig worden neergelegd op metalen rekken die in de muur zijn ingebed.
  • Uitstekende prestatiekenmerken verschillen van systemen voor kleedkamers. In dergelijke structuren zijn er meer stationaire planken en staven voor hangers. In deze systemen kunt u een groot aantal verschillende dingen opslaan.

Visueel kunnen dergelijke systemen worden verdeeld in drie hoofdzones. Topmezzanines en -planken vallen meestal op voor zelden gebruikte dingen. In de middelste zone is de grootste hoeveelheid opslagruimte voor kleding. Er zijn ook shirts of lange items opgeslagen op hangers. De onderste zone is ontworpen voor het plaatsen van schoenen.

Bij alle ontwerpen zijn er frameprofielen met planken en manden eraan bevestigd, die naar eigen goeddunken kunnen worden geruild.

Kleur oplossingen

In alle kastsystemen van het beroemde merk Aristo zijn er sterke metalen geleiders. Ze kunnen zowel geverfd als ongeverfd zijn.

  • De systemen die in zwart zijn geverfd, zijn erg populair. Ze zien er helder en aantrekkelijk uit tegen de achtergrond van lichte of heldere muren. Zo'n contrast oogt duur en modern.
  • Laconische witte kits zien er fris en gemakkelijk uit.. Ze zijn geweldig voor zowel kleedkamers als badkamers. Deze opties worden aanbevolen om toe te passen als de ruimte kleine afmetingen heeft. In de omstandigheden van kleine kamers zullen donkere ontwerpen te moeilijk lijken.
  • De garderobe-systemen van Aristo kunnen houten planken in verschillende kleuren hebben.. Dergelijke details moeten worden geselecteerd in overeenstemming met het algemene interieur en de stijl van de kamer.
  • Neutraal uiterlijk wordt gekenmerkt door ongeverfde ontwerpen.. Ze passen gemakkelijk in zowel donkere als lichte interieurs.

Wat is een kleedkamerplanner?

Aristo garantiesysteemplanner is een eigen ontwikkeling van een bekend bedrijf, dat een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken hulpmiddel is voor het ontwerpen van garderobesystemen met verschillende complexiteit.

Met behulp van een speciaal computerprogramma kunt u de kamer van absoluut elke lay-out recreëren. Het kan een aparte kamer of appartement zijn met meerdere kamers, deuren en ramen.

Plaats in een van de kamers je favoriete versie van het kastsysteem, vertrouwend op alle nuances van de beschikbare ruimte. Aan het einde van het ontwerpproject herleef je de kamer met verschillende kleinigheden: paraplu's, tassen, aktetassen, stapels dingen enzovoorts.

Bij de uitgang ontvangt u een kant-en-klaar project dat veilig kan worden gebruikt voor realisatie.

beoordelingen

Tegenwoordig zijn hoogwaardige garderobesystemen van Aristo erg populair. De vraag naar dergelijke structuren is te danken aan hun multifunctionaliteit en duurzaamheid. Mensen die dergelijke systemen hebben gekocht, nemen nota van hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Sterke en sterke materialen vereisen geen speciale zorg en zijn gemakkelijk bestand tegen zware belastingen, zodat u alles in huis kunt houden wat u hart begeert.

In de loop van de tijd verliezen de kleedkamers van Aristo hun aantrekkingskracht niet. Verf van stalen profielen pelt niet af en vervaagt niet, dus ze behouden het oorspronkelijke uiterlijk permanent. Dit wordt aangegeven door alle kopers die zich tot geverfde systemen wenden.

7 foto

Mensen aantrekken en het feit dat hoogwaardige garderobesystemen eenvoudig kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Je kunt ze meenemen naar je nieuwe woonplaats.Mogelijk in dergelijke ontwerpen en verschillende toevoegingen. Vaak kopen de eigenaren van Aristo garderobesystemen meer planken, manden en laden om extra items en paar schoenen op te bergen.

Eigenaren van dergelijke systemen markeren hun hoge capaciteit. Dingen kunnen heel netjes en ordelijk worden afgebroken. Uiterlijk ziet deze kledingkast er aantrekkelijk en modern uit.

U kunt de juiste set kiezen voor elke portemonnee. Het bedrijf biedt consumenten niet alleen dure, maar ook zeer betaalbare opties.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer