Deurkrukken op de bar: typen en tips om te kiezen

 Deurkrukken op de bar: typen en tips om te kiezen

Designers besteden vaak meer aandacht aan kleine details die een sleutelelement kunnen zijn in het ontwerp van een ruimte. Met deurgrepen kunnen mensen gemakkelijk deuren openen en sluiten, evenals een spectaculair decorelement. Er zijn veel opties die niet alleen functioneel, maar ook heel mooi zijn. Er zijn originele en stijlvolle producten die de sfeer harmonischer kunnen maken. Om de juiste optie te kiezen, is het de moeite waard om de soorten producten te bekijken.

Speciale functies

Kwaliteitsproducten hebben veel voordelen. Om de verwijderde balk mooi te rangschikken, kunt u elke originele ontwerpoplossing gebruiken. Met een ruime keuze kunnen mensen zowel klassieke versies als originele textuurelementen verwerven die harmonieus in het creatieve en interessante interieur passen.

Er zijn indicatoren voor ontwerpkenmerken, waardoor mensen weten hoe en waar de deurknop op de lat moet worden gebruikt. Kleinere latten moeten worden gekocht voor deurpanelen van aluminium of PVC. Brede knoppen - een optie voor deuren gemaakt van hout. Toegangsdeuren hebben een model nodig waarmee u een geheimhoudingsmechanisme voor sluitingen kunt installeren. Ze hebben een speciaal gat. Verschillende modellen handgrepen hebben verschillende modellen, kleuren, vormen en axiale afstanden.

Meestal zijn de producten op de bar mooi. Als de deuren afgewerkt zijn met duur fineer of aantrekkelijke versieringen hebben (decoratief stokbrood of glas-in-lood), hebben ze een elegante, elegante handgreep nodig die een vleugje pracht en praal kan toevoegen en de indruk die daardoor ontstaat, versterken. Zulke producten hebben altijd de betrouwbaarheid en de striktheid gesymboliseerd.

species

Naar de bestemming zijn er handvatten voor binnen- en buitendeuren. Als het hout van hout is, kunt u beide gebruiken. Als je de hendel op de deur naar de straat vastschroeft, wordt het de ingang.Als u het in de opening van de woonkamer of op kantoor installeert, wordt het interieur. U kunt ook zelf bepalen voor welk type deur het model geschikt is. Interieurproducten zijn lichter en eleganter, de ingang is massief en hoekig. Een paar meer speciale kenmerken van de invoerpennen:

 • de aanwezigheid van gordijnen op de put;
 • de aanwezigheid van perforatie;
 • poedercoating met een ruwheidseffect.

  Er zijn een aantal materialen waaruit de handvatten zijn gemaakt. Elk van de opties heeft zijn voor- en nadelen.

  • Metalen modellen extreem slijtvast en duurzaam, ze kunnen vrij lang meegaan. Heeft een gemiddelde prijs. Dit is een geweldige optie voor montage op metalen deurconstructies die zijn geïnstalleerd in een woongebouw en een openbaar gebouw. Als het materiaal waarvan de handgreep is gemaakt van hoge kwaliteit is, functioneert het product goed en langdurig.
  • Houten accessoires heeft een hoge prijs en is gemaakt voor de deuren van massief hout met een insteekslot. Er zijn modellen met ontwerp in de vorm van snijwerk en inleg. Het aantrekkelijke uiterlijk zorgt ervoor dat het handvat een decoratie van het interieur wordt en in elk interieur paststilistische beslissing. Een goede optie om een ​​ouderwets ontwerp te maken.
  • Glazen fittingen - een verfijnde, lichte en geavanceerde versie die het interieur chiquer en nobeler kan maken. Met unieke technologieën kunt u een verscheidenheid aan vormen van dergelijke modellen maken.
  • Kunststof handgrepen - de meest betaalbare en voordelige optie. Er is een grote selectie vergelijkbare modellen, waarvan het ontwerp uiterst origineel is. Ze hebben verschillende kleuren en vormen. Om dergelijke pennen op de bar te maken, wordt hoogwaardige kunststof gebruikt. Maar plastic modellen hebben een minpuntje - ze dienen niet te lang, ze verliezen snel hun aantrekkelijke uiterlijk. Meestal gebruikt voor deuren geïnstalleerd in de bijkeuken.

   Deurgrepen op de balk zijn onderverdeeld in verschillende belangrijke groepen.

   • Vast. Het bijbehorende object is aan het doek bevestigd, vergrendelingsmechanismen ontbreken. De belangrijkste negatieve kwaliteit van de modellen - als er een sterke trek is, zal de deur buitengewoon slecht sluiten.
   • Druk. 2 L-vormige hendels die gekoppeld zijn aan een staaf geïnstalleerd in de vleugel.Wanneer iemand op de hendels drukt, wordt de grendel losgemaakt van de groef door middel van een staaf. Deze modellen kunnen in elke situatie een goede afsluiting van de vleugel bieden.
   • MVS op het spoor. Het apparaat werkt als volgt: wanneer ingedrukt, verlaat het slot de sleuf en laat de klep los. Zeer praktisch en duurzaam model, zeer populair bij onze landgenoten.

   Hoe te kiezen?

   Voordat je een pen van het goede kwaliteitsmodel koopt, het is noodzakelijk om goed na te denken en aandacht te schenken aan een aantal factoren.

   • Het is belangrijk om de kwaliteit te controleren van het materiaal waaruit het model is gemaakt. Het moet een hoge weerstand tegen mechanische schade, het uiterlijk van roest hebben. Beter als het een hoge sterkte is. Dan zal het product vele jaren kunnen dienen.
   • Het is uiterst belangrijk om rekening te houden met de axiale locatie die zich tussen de handgreep en het boorgat van het vergrendelingsmechanisme bevindt. Dit criterium zal bepalen of de deur gemakkelijk opent en sluit.
   • Let op de lengte en breedte van de plank.
   • De prijs is ook de moeite waard aandacht te besteden aan. U hoeft niet te proberen het goedkoopste product te vinden, omdat het vaak van slechte kwaliteit blijkt te zijn, snel een aantrekkelijk uiterlijk verliest, kapot gaat en de eigenaar veel problemen geeft.Als iets van hoge kwaliteit is, moet de prijs gemiddeld of hoog zijn. U hoeft niet te sparen op accessoires, omdat het in dit geval zeer snel zal uitvallen en de eigenaar een nieuw product moet kopen.
   • Een belangrijke factor is de fabrikant van het handvat. Als een persoon een product koopt dat is gemaakt door een weinig bekend bedrijf, moet hij duidelijk weten dat dit bedrijf echt goed is en fatsoenlijke accessoires produceert. Als er geen bewijs voor is, is het beter om een ​​pen te kopen, waarvan de fabrikant bekend is.

   Het is uiterst belangrijk om een ​​hendel aan de bar te kiezen met alle verantwoordelijkheid. Het is noodzakelijk rekening te houden met de aanbevelingen van specialisten om de bijzonderheden van verschillende modellen te bestuderen. Op basis hiervan kunt u beslissen welk product het meest geschikt is voor een bepaalde deur. Dit helpt je bij het kiezen van een kwalitatief hoogstaand en comfortabel voorwerp dat lang meegaat en een esthetische uitstraling behoudt die aansluit bij het ontwerp van de ruimte en er iets nieuws aan toevoegt.

   Je kunt meer leren over de deurgrepen op de plank uit de video.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer