Voering "Calm" pine: kenmerken en voordelen

 Voering Calm pine: kenmerken en voordelen

Tegenwoordig wordt heel vaak een natuurlijk materiaal als hout gebruikt voor binnenhuisinrichting. Het ziet er erg mooi uit, serveert lange tijd, zorgt voor een warme en gezellige sfeer, maar heeft in de regel hoge kosten. Voering "Kalm" van dennenhout vandaag is de meest goedkope prijs, bezetten een van de eerste plaatsen in de waardering van afwerkingsmaterialen. Als je het huis moet repareren en het budget beperkt is, dan is dit type panelen - dit is precies wat je nodig hebt.

Opvallende kenmerken

Voering "Calm" heeft functies die het onderscheiden van de klassieke, vertrouwd voor ons eurolining. Gegoten "kalm" - een plaat van kleine dikte. Het fundamentele verschil met andere soorten wandpanelen is de afwezigheid van een plank in de "doorn-groef" -bevestiging,zodat de lamellen zeer stevig op elkaar passen en een praktisch vlak oppervlak krijgen. Dit is een belangrijk voordeel, omdat niet iedereen het leuk vindt als er grote planken zijn tussen de lamellen tijdens het afwerken van de klassieke eurolining.

Daarom wordt het veel gebruikt voor de decoratie van een verscheidenheid aan kamers, te beginnen met loggia's, balkons en veranda's en eindigend met kamers en baden.

Aan de achterkant bevindt zich een langwerpige holte waarmee de ventilatie wordt uitgevoerd., dat de mogelijkheid van schimmel of schimmel elimineert. Voering "Rust" van grenen wordt gebruikt om zowel plafonds als muren af ​​te werken, zodat dit materiaal van binnenuit het hele huis kan worden omhuld. Het kan kunstmatig worden verouderd of verbrand, gevernist of geverfd. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeuren.

Karakteristieke kenmerken van de "Kalme" voering van dennenhout zijn van hoge sterkte en laag gewicht. Het is zeer resistent tegen de effecten van verschillende micro-organismen en is niet onderhevig aan rot.

afmeting

Uniforme normen voor de breedte en dikte van lamellen zijn ingesteld voor klassieke eurolining. De afmetingen van de "Calm" clapboard zijn ook verschillend.De breedte van de lamellen varieert tussen 90-140 mm, producten met een breedte van 110 mm hebben de grootste vraag. En de lengte van de lamellen kan van 2 tot 6 meter zijn.

Sorteer extra

Extra-klasse voering is een ideaal afgewerkt bord dat volledig vrij is van defecten en knopen. Het is een zeer sterk materiaal dat is gemaakt van de beste houtsoorten met behulp van de modernste technologieën. De standaard breedte en dikte van de lat van de "Calm" -bekledingsplaten van den van klasse Extra is 140x14 mm. Vanwege de hoge kwaliteit verliest Extra voering niet, zelfs niet als de luchtvochtigheid in de kamer hoog genoeg is.

Voering "Calm" dennenklasse Extra wijdverspreid in de markt en wordt vaak gebruikt voor het afwerken van elitepanden, veredelen hun uiterlijk vanwege een mooie textuur, het creëren van een onbeschrijflijke gezelligheid en comfort. Het onderscheidt zich door perfecte kwaliteit en hoge thermische geleidbaarheid.

Panelen van de Angara en Arkhangelsk dennen worden als de sterkste beschouwd.

Om hout van de noordelijke soort te onderscheiden, moet je naar het einde kijken. De afstand tussen de jaarringen van een in het noorden gekweekte den is 1-2 mm, in tegenstelling tot de bomen in het zuiden, waarbij deze afstand 3-5 mm is.

voordelen

Voering "Kalm" van dennen - is een kwaliteit, goedkoop, duurzaam en volledig veilig voor gezondheidsmateriaal, het is gemakkelijk te installeren en vereist geen complex onderhoud. Vanwege de grote breedte van de "Calm" voering, wordt de afwerking van de kamer vrij snel gedaan, terwijl praktisch geen fysieke kosten nodig zijn. Voor de assemblage is het niet nodig om de wanden waterpas te zetten. Lamellen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd, dit hangt alleen af ​​van uw beslissing. Bij verticale montage neemt de hoogte visueel toe en bij horizontale montage de breedte van de kamer.

Na het afwerken van de kamer met panelen van de "Kalme" lambrisering is er praktisch geen restmateriaal over. Het bevestigingssysteem voor de messing en groef is zeer eenvoudig te installeren en er zijn speciale uitsparingen in de panelen voor het aftappen van condensaat. Lamellen hebben een klein gewicht, zodat zelfs een persoon het werk gemakkelijk aan kan.

Voering "Rustige" den is het meest milieuvriendelijke en veilige materiaal voor decoratie van een recreatiegebied of een kinderkamer. Ze heeft alle producten van de beste kwaliteit van natuurlijk hout. Vanwege het hoge gehalte aan hars heeft de "Calm" voering uitstekende waterafstotende eigenschappen.Dergelijke panelen zijn goede geluidsabsorbeerders.

De eigenschappen van de "Calm" voering gemaakt van grenen en het ontwerp zal een beroep op zelfs de meest kieskeurige kopers. Dergelijke panelen zien er geweldig uit in de kinderkamer en de woonkamer, en de veranda en zolder krijgen een nieuwe, unieke stijl. Deze wandbekleding is een praktisch universeel materiaal dat geschikt is voor het afwerken van gebouwen zowel van binnen als van buiten. Dergelijke panelen zijn perfect voor werk- en woonkamers en het gebruik van dit materiaal voor het afwerken van plafonds is de meest ideale oplossing.

Mooi uiterlijk, uitstekende kwaliteit en lage kosten zijn belangrijke kenmerken van panelen gemaakt van natuurlijk hout.

Van de boom komt een prachtige geur van dennennaalden. Pine aromatherapie in kamers bekleed met pine clapboard zal ook zeer gunstig zijn voor de gezondheid.

Zie de volgende video om te leren hoe je de balkonclapboard van massief grenen afwerkt.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer