Op batterijen werkende lichten

 Op batterijen werkende lichten

In het tijdperk van geavanceerde technologie zijn consumenten volledig onbeperkt in de keuze van welke technologie dan ook. Dit geldt niet alleen voor 'slimme' gadgets, maar ook voor conventionele verlichtingsapparaten. Tegenwoordig zijn spaarzame batterijgevoede lampen erg populair. Ze zijn het gemakkelijkst in gebruik en worden gepresenteerd in verschillende designdecoraties.

Functies en voordelen

Moderne fabrikanten produceren veel verschillende modellen lampen, aangedreven door batterijen. Vandaag zul je niemand verrassen met zulke zuinige en mobiele apparaten, omdat ze op grote schaal verspreid zijn in verschillende levenssferen.

Dergelijke apparaten hebben geen extra stroombronnen nodig. Dat is de reden waarom ze zelfs kunnen worden gebruikt in situaties waar er problemen zijn met elektriciteit en de ononderbroken toevoer ervan. Ten minste één keer in het leven kreeg elke persoon soortgelijke moeilijkheden.

Er dient een aantal andere nuttige voordelen te worden opgemerkt die dergelijke verlichtingsinrichtingen genieten:

 • Allereerst is het vermeldenswaard dat de winkels tegenwoordig draadloze lampen van verschillende groottes verkopen. Dit betekent dat elke klant niet alleen een klein, maar ook een zeer groot en krachtig apparaat kan aanschaffen dat werkt op batterijen.
 • Het kan niet anders dan moderne consumenten tevreden stellen met een breed scala aan vergelijkbare verlichtingsapparaten. U kunt de juiste optie kiezen voor elk doel, interieur en smaakvoorkeuren.
 • In de afgelopen jaren zijn high-tech draadloze lampen met bewegingssensoren wijdverspreid. Dergelijke modellen zijn multi-tasking en zeer nuttige eigenschappen.
 • Opgemerkt moet worden dat deze verlichting gemakkelijk is aan te brengen. Om dit te doen, hoeft u geen dure gespecialiseerde tools in te slaan en extra geld te besteden aan de uitdaging van een ervaren wizard in deze zaken.Sommige soorten draadloze armaturen kunnen met lijminzetten op elk oppervlak worden bevestigd.
 • Accu-accu's kunnen in elke kamer worden geïnstalleerd. Veel ouders gebruiken vergelijkbare apparaten als nachtlampjes in kinderkamers. Voor dergelijke doeleinden produceren moderne merken charmante producten in de vorm van dieren en stripfiguren.

In de regel werken dergelijke verlichtingsapparaten lang genoeg, omdat ze vaker zijn uitgerust met duurzame LED-lampen. Het is niet nodig om dergelijke lichtbronnen voortdurend te veranderen.

types

Tegenwoordig vind je in de winkels een grote verscheidenheid aan verschillende armaturen met verschillende kenmerken en functies.

Allereerst alle draadloze draadloze lampen kan worden verdeeld op basis van het type van hun bijlage.

 • Volgens zijn kenmerken kan worden vergeleken met de traditionele kroonluchter plafond lampen. In de regel bevatten ze hoogwaardige lichtverstrooiers, die zorgen voor een uitstekende verlichting van een groot gebied. Dergelijke producten zijn niet alleen bedoeld om appartementen of huizen te markeren, maar ook winkels, winkelcentra, kantoren en andere soortgelijke gebouwen.
 • Bevestigd aan het oppervlak van de muur of bepaalde elementen van meubels in het interieur aan de muur bevestigd draadloze apparaten. Zo is een klittenbandlampsticker of een speciaal model met gaten voor zelftappende schroeven bevestigd. Natuurlijk zijn de meest populaire, mobiele en eenvoudig te gebruiken opties met klittenbandsluitingen. Het is echter vermeldenswaard dat na verloop van tijd de hechtende eigenschappen van dergelijke elementen verdwijnen.
 • Iets minder vaak voor tafel lamp op batterijen. In de regel verschillen soortgelijke modellen in een krachtige lichtstroom. Ze kunnen op een tafel, plank of op een ander horizontaal oppervlak worden geplaatst.
 • Meestal hebben kleine maten boven het hoofd draadloze verlichting. Ze worden ook vaak aangevuld met velcro-bevestiging. U kunt dergelijke opties op elk oppervlak installeren. Deskundigen raden dit niet alleen aan als het gaat om coaten, afgezet met behang.

Ook verschillen armaturen met oplaadbare batterijen of batterijen van het type vinger in hun functies en afmetingen.

 • Een van de meest populaire vandaag zijn high-tech lampen. met bewegingssensor. Dergelijke modellen worden vaak geïnstalleerd in de binnenplaatsen van privéwoningen en in de buurt van openbare gebouwen. Dergelijke apparaten worden geactiveerd wanneer een levend bewegend object het veld van hun actie betreedt. In de regel wenden mensen zich tot deze apparaten om te voorkomen dat indringers de site betreden.

Als u dergelijke apparaten in de tuin wilt installeren, is het helemaal niet nodig om het volledige verlichtingssysteem volledig te vervangen. U kunt bewegingssensoren afzonderlijk kopen en installeren op bestaande apparaten.

 • Compacte afmetingen zijn klein nano-lampen. Ze kunnen worden gebruikt als kleine lantaarns in donkere kamers of om de moeilijk bereikbare plaatsen in de kamer te verlichten. Het kan bijvoorbeeld de uiterste hoek van een grote kledingkast zijn. Dergelijke apparaten produceren vaak met een ronde en langwerpige vorm en zijn uitgerust met 3-6 LED's.
 • Als u het meest geschikte apparaat wilt aanschaffen, moet u op zoek naar moderne opties. met afstandsbediening. In dergelijke apparaten kunt u naar eigen goeddunken de intensiteit van de verlichting op elk gewenst moment aanpassen.

In sommige geavanceerde apparaten kunt u ook de schaduw van de verlichting wijzigen.Met vergelijkbare opties is het mogelijk om deze of die sfeer eenvoudig in de kamer aan te passen. Als u bijvoorbeeld een intieme en romantische instelling wilt maken, kunt u een meer gedempte en lichtarme verlichting instellen.

 • Op zoek naar de meest eenvoudige en primitieve apparaten, kunt u stoppen bij een kleine knop licht op. Moderne fabrikanten produceren dergelijke drukopties in verschillende uitvoeringen. Apparaten zien er bijvoorbeeld uit als een origineel, gemaakt in de vorm van een knop op een computertoetsenbord, dat wordt gestart door erop te klikken.
 • Noodverlichting zonder draden zijn uitgerust met een stroomonderbreker. Ze hebben een speciale sensor, die wordt geactiveerd op het moment dat de toevoer van elektriciteit wordt gestopt. Dergelijke lampen werken vaak op vingerbatterijen. Het is ook vermeldenswaard dat draadloze noodverlichting draagbaar en vast is.
 • Zo'n draagbaar verlichtingsapparaat als nachtlicht. Meestal is het vermogen in dergelijke apparaten gereguleerd en kan het levendiger of saaier worden gemaakt.
 • De meest duurzame en slijtvaste zijn onderwater- draadloze verlichting.Ze worden betrouwbaar beschermd tegen indringen van stof en vocht, omdat ze zijn uitgerust met duurzame en hermetische behuizingen. U kunt onderwaterlamplampen gebruiken om het zwembad, de vijver te verlichten of eenvoudig tuinpaden met hen te regelen.
 • Hightech wordt vaak boven de toegangsdeuren geïnstalleerd. zintuiglijk lampen. Meestal worden vergelijkbare opties geadresseerd voor het ontwerp van landhuizen en cottages. Deze apparaten worden aangedreven door zonnepanelen en worden automatisch ingeschakeld als de nacht valt. Gedurende de dag staan ​​de sensorlampen in de uit-stand en laden ze de batterijen op.

afmeting

Draadloze lampen kunnen verschillende dimensies hebben. Natuurlijk zijn de meest voorkomende compacte kopieën. Ze kunnen worden gebruikt als extra lichtbronnen en decoratieve elementen van het interieur.

Armaturen van grotere en middelgrote afmetingen stralen in de regel intens licht uit. Dergelijke modellen worden echter uiterst zelden gebruikt voor de hoofdverlichting in het interieur.

vorm

Draadloze lampen, aangedreven door oplaadbare batterijen of batterijen van het type vinger, kunnen een heel ander ontwerp hebben.

 • De meest voorkomende traditionele rondje lampen. Zulke modellen hebben een eenvoudige en beknopte uitstraling.
 • Uit het enorme assortiment lampen met verschillende vormen, is het de moeite waard om het elegante apparaat te benadrukken in de vorm van een kaars. Vaak wordt deze optie gebruikt voor extra verlichting van een recreatiegebied of een hoek voor het lezen van boeken. U kunt een kaarslamp installeren op een stoel, bank of sofa. Ook worden dergelijke exemplaren gebruikt als een prachtige nachtlamp.
 • De meest interessante en ongewone vormen hebben kind draadloze verlichting. Deze modellen kunnen worden gemaakt in de vorm van verschillende dieren, vogels, engelen, bloemen of stripfiguren.
 • Voor tuinen en tuinpercelen zijn beschikbaar het origineel armaturen van de bijbehorende formulieren. Het kunnen bijvoorbeeld kleine gloeiende kikkers zijn of een grote uil met LED-verlichting.

Werktijd

De bedrijfstijd van een autonoom verlichtingsapparaat is rechtstreeks afhankelijk van de kracht van de batterijen die erin zijn geplaatst. Afhankelijk van de autonomie en de tijd dat de lamp op batterijen kan werken, moet u bepalen of u een continue en zo lang mogelijke verlichting wilt, of u hebt enkele uren extra verlichting nodig.

In de regel houden apparaten die in China zijn gemaakt zonder problemen de hele avond de lading. Deze tijd is genoeg om tijd te hebben om met de zorgen van veel meesters om te gaan.

Als je verlichting nodig hebt die de hele nacht meegaat, dan zou je een model met een meer ruime batterij moeten krijgen.

Opties voor het gebruik van draadloze modellen

Handige stand-alone lampen kunnen in verschillende omstandigheden worden gebruikt.

Laten we alle mogelijke toepassingen van deze functionele apparaten nader bekijken:

 • Ze kunnen worden gebruikt voor hoogwaardige zomerverlichting en zwembadverlichting.
 • Draadloze lampen, aangedreven door batterijen, worden vaak gebruikt als decoratieve verlichting op het balkon en de loggia.
 • Deze apparaten zijn perfect voor het benadrukken van ontspanningsruimtes. Het kan bijvoorbeeld een gezellige slaapkamer zijn of een boekenhoek met een zachte bank.
 • Vaak worden deze apparaten gebruikt om schilderijen en spiegels te markeren.
 • Als extra bronnen van verlichting kunnen draadloze apparaten worden gebruikt in de gang of in de woonkamer.

Mooie ideeën in het interieur

Voor de kinderkamer kunt u de originele projectorlamp met batterijen kopen.In een ruimte met koele kleuren bijvoorbeeld, is een charmante projector met zeethema ideaal. Dit kan een oceaan zijn vol met vissen van verschillende kleuren of een afbeelding van een gloeiend aquarium.

Op het balkon, afgezet met witte plastic panelen, kunt u eenvoudige wandlampen met gele afgeronde tinten op de muren installeren. Met behulp van deze elementen zal de eentonige situatie in saaie kleuren enigszins kunnen opfleuren.

Langs de tuinpaden en paden op de binnenplaats kunt u geen gewone, maar veelkleurige sensorische vloerlantaarns installeren met miniatuurkleuren in de vorm van lichten. Dergelijke charmante lampen verlichten de sfeer met hun interessante kleuren en hoge kwaliteit verlichten de baan in het donker.

Relatief recent verschenen interessante modellen van draadloze armaturen op de markt, die kleine appartementsgebouwen vertegenwoordigen, uit de ramen waarvan een onopvallend geel licht naar buiten schijnt. Vaker worden dergelijke opties op het bureaublad geplaatst, gebruikt als nachtverlichting of achtergrondverlichting van een computer.

In deze video vindt u een overzicht van LED-lampen op batterijen van AliExpress.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer