Grijs behang in de slaapkamer

Veel succesvolle mensen proberen hun status te benadrukken met behulp van niet alleen garderobe-elementen, maar ook het interieur van hun huis. Een rustige neutrale atmosfeer gecombineerd met een vleugje elegantie in het slaapkamerontwerp kan grijs behang opleveren.

Dankzij de moderne verscheidenheid aan ontwerp- en behangvarianten, kunt u het interieur benadrukken met een zeer origineel wandontwerp, evenals "spelen" met de ruimte van de kamer, door het visueel groter of smaller te maken.

Speciale functies

Grijs behang in de slaapkamer is een ideale optie voor diegenen die vrede en rust willen zien in het interieur, wat de vakantie gewoon prachtig zal maken. Coloristen beweren dat de grijze kleur in het ontwerp van de kamer onbewust een persoon aanpast om te ontspannen. Het is in staat om een ​​gevoel van stabiliteit en harmonie te geven en wordt daarom als een van de meest geschikte kleuroplossingen voor de slaapkamer beschouwd:

  • Zijn lichte tinten perfect complementair aan het interieur en hebben een bindend effect, het in lijn brengen en verzachten van andere kleuren, waardoor de ruimte aangenamer wordt voor waarneming. Bovendien, in combinatie met lichte meubels, kunnen deze wallpapers een gevoel van luchtigheid en vrijheid geven, dus worden ze meestal gekozen om de muren in kamers met een klein gebied te versieren.
  • Donkere tinten grijze colorists raden aan te gebruiken in goed verlichte en ruime slaapkamers. De askleur is perfect te combineren met de lichte stoffering van het meubel en onderscheidt zich van de achtergrond van het algemene interieur. Deze toon brengt elegantie en adel in het interieur en benadrukt de heerlijke smaak van de eigenaar.

Populaire variëteiten

De stijl van het interieur en de algemene indruk ervan hangen niet alleen af ​​van de kleur van de gebruikte muurbekleding, maar ook van het type behang dat voor dit doel is gekozen. Om het gewenste effect en de gewenste stijl te creëren, moet u de volgende tips volgen die professionele ontwerpers geven:

  • De meest budgetvriendelijke en milieuvriendelijke optie zijn papier behang. Dit is de meest populaire optie voor het versieren van een kinderkamer.Ze zijn comfortabel, ze zijn gemakkelijk te lijmen en hoeven daarom niet specifiek te worden gebruikt door ervaren vakmensen.

Met de moderne verscheidenheid aan afdrukken kunt u eenvoudig de optie kiezen die bij de eigenaar van de ruimte past. Voor het interieur van de slaapkamer kopen meestal twee soorten behang: donkergrijze bedekte muur achter het hoofdeinde van het bed, en licht - de rest van de kamer.

  • Niet-geweven en vinylbehang geschikt voor diegenen die een sfeer van luxe en verfijning in de ruimte willen creëren, omdat reliëfdruk en zeefdruk vaak voor deze materialen worden gebruikt. Dergelijke wallpapers zien er het meest interessant en toonbaar uit en zijn ook duurzaam. De meest populaire zijn zachtgrijs behang met de afbeelding van grote bloemknoppen.
  • Natuurlijke achtergronden - een optie voor degenen die veel geld hebben en hoopt elegante terughoudendheid te zien in het interieur van zijn slaapkamer. Natuurlijke bamboe, riet, fineer, jute en vele andere materialen worden gebruikt om de muren te versieren. De grijze boom ziet er erg "duur" en elegant uit. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met beige meubels.
  • Als een ontwerp van een afzonderlijke muur (bijvoorbeeld in het werkgebied) kunt u kiezen glas behang. Ze zijn ook zeer geschikt voor het afdekken van muren in nieuwe gebouwen die krimpen. Dergelijke materialen zijn bedekt met een laag verf. Dit is een geweldige optie voor het versieren van een tienerkamer of een liefhebber van kunstdeco's. Indien nodig kan de grijze coating gemakkelijk overschilderd worden met een andere tint of zelfs een kunstenaar uitnodigen om de muur te diversifiëren met een helder patroon.
  • Grijze textielbehang fit voor het ontwerp van de slaapkamer van de echtgenoten. Ze geven de kamer extra comfort. Deze wallpapers zijn milieuvriendelijk en worden beschouwd als een zeer exclusief materiaal dat er stijlvol en interessant uitziet. Afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar, kunt u kiezen voor een meer rigoureuze geometrische afdruk of een romantischer vloeiend patroon.

combinaties

Grijze achtergronden zijn neutraal, dus met behulp hiervan kunt u gemakkelijk dure meubels benadrukken, maar ook interessant om het interieur met felle accenten te verslaan. Alle tinten van deze kleur zijn perfect gecombineerd met vele kleuren van het palet en daarom wordt deze toon als een zeer universele optie beschouwd, niet alleen voor het inrichten van de slaapkamer, maar ook voor elke andere kamer in het huis.

Hoe grijs en beige behang te combineren in een lichte kamer, zie hieronder.

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer