Slaapkamer in grijs-violette tinten

Een slaapkamer in mooie, kalme tinten is een plek waar u na een zware dag wilt terugkeren en na een ontspannen rust. Het kleurenschema van deze kamer is erg belangrijk, omdat het de stemming en het welzijn beïnvloedt. Tegenwoordig is het erg in de mode om het pand in ongewone kleuren te versieren waar enkele decennia geleden niemand voor zou kiezen. De slaapkamer in grijs-violette tinten is een originele en winnende oplossing voor het creëren van een gezellig interieur.

Functies en voordelen

Veel mensen denken ten onrechte dat grijze kleur een nogal somber fenomeen is dat verveling en moedeloosheid kan verergeren. Dit is absoluut niet waar. Tegenwoordig zijn lichtgrijze tonen op het toppunt van populariteit en ontwerpers nemen ze steeds meer op in hun ideeën. Deze kleuren trekken het oog niet aan, omdat ze tussen de zwarte en witte kleuren liggen. Grijs is bovendien universeel, praktisch en relevant in veel stilistische richtingen.

In combinatie met grijs begint paars met nieuwe kleuren te spelen, waardoor de solide omgeving wordt verdund en verfrist. Deze mysterieuze en magische toon ontspant, brengt vrede en rust. Met een groot aantal tinten komt de paarse kleur overeen met de meest veeleisende smaak. Voor de decoratie van de slaapkamer is het aan te raden om delicate kleuren van lila, lavendel, orchidee te kiezen.

Het is de moeite waard eraan te denken dat donkere verzadigde tonen alleen geschikt zijn voor buitensporige stijlen, zoals de Empire-stijl, maar in dit geval kunnen ze depressief zijn en angst veroorzaken.

Welk interieur om uit te kiezen?

Grijs-violet slaapkamer is een uitstekende keuze, vooral als je van een modern interieur houdt.

Dit ontwerp is zeer goed geschikt voor high-tech stijl. Deze richting wordt gekenmerkt door duidelijk gedefinieerde lijnen, grote aandacht voor verlichting en een koele, ingetogen sfeer. Kies metallic grijstinten, ze kunnen de glanzende en spiegeloppervlakken benadrukken die licht reflecteren.

Hierdoor zal de slaapkamer visueeler lijken. Paarse tonen moeten ook licht zijn, vooral als het nodig is om rekening te houden bij het kopen van gordijnen, spreien en meubels.

Glamour is een andere richting die een goede oplossing kan zijn voor een grijs-violet bereik. In tegenstelling tot de mening van de meerderheid, dat dit te fantasievol en flitsende stijl is, is de glamour in het interieur zeer verfijnd en elegant. Hij houdt van de overvloed aan vergulde, glimmende oppervlakken en accessoires. Volg de nieuwste modetrends, slaapkamerdecoratie moet het meest relevant zijn. De sfeer van de slaapkamer zal er geweldig rijk, luxe stoffen, prachtige kroonluchters aan het plafond, een matige hoeveelheid bergkristallen en kristal.

Het is interessant om de grijs-paarse tonen in de stijl van minimalisme te verslaan. Het is geen geheim dat meestal slechts minimale tinten, veel ruimte en een minimum aan accessoires kenmerkend zijn voor minimalisme. Het grijsviolette gamma is echter helemaal geen obstakel voor deze stijl. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met lila tinten, ze moeten de lichtgrijze verf aanvullen, verdunnen, maar niet basaal zijn. Zorg ervoor dat u ook opneemt in de decoratie van kleine stukjes witte of pastelkleuren.

We combineren kleuren

De meest voordelige en interessante keuze is het voordeel van grijze tinten in de decoratie van de slaapkamer.Het ziet er goed uit lichtgrijze muren, je kunt ze combineren met het plafond en de vloer van een vergelijkbare tint, of een paar tinten lichter. Paars zal hier accentueren, het interieur verzachten en verfrissen.

Het ziet er heel mooi zacht lila, lavendel meubels, kasten met paarse foto-muurschilderingen, outdoor poefs en salontafels. Er moet speciale aandacht aan het bed worden besteed - een deken van rijke kleuren van aubergine of orchidee zal meer dan geschikt zijn.

Als je van experimenten houdt, waarom maak je dan niet de paarse hoofdtoon? Zo'n oplossing is vrij excentriek, maar in de juiste versie kun je een grootse en ongewone kamer krijgen. Violette wanddecoratie is een delicaat en complex proces, het is noodzakelijk om te kiezen tussen lichte en donkere tonen. Lichtpaarse kleuren zijn ideaal voor een slaapkamer tiener, een jong meisje, de pasgetrouwden. Contrasterende donkerpaarse wanden zijn zeldzamer, maar ze kunnen prachtig worden geslagen met lichtgrijze metalen accessoires en oppervlakken.

Mooie ontwerpideeën

Ongelooflijk interessant is de combinatie van rijke paarse, lichtgrijze en witte kleuren.Deze combinatie is geschikt voor zowel moderne minimalistische stijlen als glamour. Koop een prachtige massieve kroonluchter met kristallen elementen. Het is mogelijk om een ​​interieur toe te voegen met foto's, glazen en spiegeloppervlakken, een modern tapijt.

De opname van lila in de decoratie van de muren - een novum in de designwereld. Als deze tinten licht zijn, creëren ze een mysterieuze en romantische sfeer. Dergelijke combinaties, passend in verschillende interieurs, zien er geweldig uit in een moderne richting. Om de omgeving natuurlijk te maken, kunt u elementen van wit meubilair, prachtige lampen, schilderijen en bloemen toevoegen.

Paarse kleuren kunnen dienen als een accent, grijze tonen ondersteunen en doen herleven. Zo zal violet schilderen op grijze muren er geweldig uitzien. Om bij haar te passen, kunt u een sprei of het ontwerp van het bed zelf kiezen.

Bovendien zullen laconieke foto's in zwart-witte kleuren de muren versieren.

De minimale hoeveelheid violet maakt deze kleur nog opvallender. De witgrijze afwerking van de slaapkamer accentueert de accessoires met een rijke violette kleur. Dit kunnen bloemen, kussens of standbeelden zijn.In dit geval zouden de grijze kleuren niet te licht moeten zijn, vrij geschikte schaduw van nat asfalt.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer