Spanplafonds Asta M in het interieur

Een goed ontwerp van het plafond is een belangrijke stap in de opstelling van elke kamer. Onder de verscheidenheid van soorten plafond trimming spanning modellen hebben aan populariteit gewonnen in de Russische markt. Hun voordelen zijn een aantrekkelijk uiterlijk, snelle installatie en eenvoudig onderhoud.

Het gebruikelijke glanzende of matte gespannen canvas verraste echter niemand. Van groter belang zijn de originele ideeën en nieuwe functies in het ontwerp.

Speciale functies

Een onderscheidend kenmerk van de activiteiten van de fabriek Asta vervaardiging is het gebruik van innovatieve technologieën. Dit is een binnenlandse fabrikant van spanplafonds, waarvan de certificaten gebaseerd zijn op een vastgesteld productiesysteem, leverings- en installatiediensten getuigen van het niveau van productkwaliteit.

Naast deze activiteiten houdt Asta zich bezig met de levering van componenten uit het buitenland en de installatie van verlichtingssystemen.

model

In het assortiment van de fabriek zijn er niet alleen traditionele glanzende of matte plafonds, maar ook andere variaties van doeken en ontwerpen voor elke smaak:

  • Satijnfilm lijkt op stof. Het heeft een delicate tint parelmoer, die kan worden gecombineerd met verschillende kleuren van het canvas. Er is de mogelijkheid om het afdrukken van foto's toe te passen. De naden van dit plafond zijn tijdens de installatie niet merkbaar. En het materiaal zelf zal lang meegaan, omdat het zeer duurzaam is. Indien nodig kan het worden gewassen;
  • Doorschijnend canvas Perfect voor kamers zonder natuurlijk licht en voor zones met zones. De achtergrondverlichting bevindt zich onder de film, waardoor een vensterimitatie ontstaat. De kleur van de film en de achtergrondverlichting kunnen verschillen;
  • Stoffen doeken gemaakt van een speciaal polyester materiaal geïmpregneerd met een speciale polymeeroplossing. Hierdoor zijn ze duurzaam. Gemakkelijk ontvankelijk voor schilderen, versierd met glanzende details en fotodruk;
  • Akoestische plafonds - Dit zijn geperforeerde platen die ruis isoleren en de akoestiek in een ruimte verbeteren. De diameter van de perforaties varieert van 0,01 tot 0,18 cm. Dit model zal niet alleen het interieur verfraaien, maar zal ook het geluid in kamers met luide muziek of geluiden onderdrukken. Handig omdat u de communicatie daaronder kunt verbergen;
  • Modellen met meerdere niveaus bestaat uit een aluminium framedeel en PVC-doek. De materialen van het canvas worden gecombineerd, de vorm van de structuur kan ook anders zijn: ovaal, vierkant, met gebogen lijnen. Het Longline-installatieprincipe helpt om de ruimte visueel te vergroten en stilistische accenten in de kamer te plaatsen.

Nieuwe items

Onder de innovaties van de fabriek van Asta worden de volgende soorten plafonds benadrukt:

  • Double Vision-constructie. Voor de creatie ervan wordt een witte film van polyvinylchloride gebruikt, het oppervlak is mat.

Er zijn twee typen - één bevat een wit plafond met een patroon dat verschijnt na het inschakelen van de LED-achtergrondverlichting. Het effect wordt bereikt door het afdrukken van foto's op de achterkant van de film, de andere weergave bestaat uit twee patronen, waarvan er één altijd zichtbaar is, de tweede foto is zichtbaar na het inschakelen van het kunstlicht.

Zo'n plafond zal helderheid en originaliteit toevoegen aan het woon- of kantoorinterieur. Het kan worden gebruikt om ruimtelijkheid in zones te verdelen. Een ander onbetwist voordeel is de mogelijkheid om foto's te printen.

  • Geperforeerd plafond Het is een geperforeerd canvas in de vorm van verschillende patronen en patronen.Gesneden figuren verschijnen als gevolg van de installatie van PVC-films op twee niveaus. Een van hen vervult de functie van een solide basis, met behulp van de andere worden geperforeerde patronen gemaakt. Meestal zijn ze zo geselecteerd dat er een contrast ontstaat, dan zijn ze versierd met een stokbrood.

Gesneden plafonds - een veld voor fantasie. De combinatie van tekeningen, ophangelementen, het spel met verlichting creëert een unieke sfeer in de kamer en helpt de gebreken aan het plafond te verbergen. Plafonds kunnen zelfs het ventilatiesysteem vervangen.

  • Hoge plafonds omvatten speciale profielen met LED-verlichting rond de omtrek. Dankzij de lampen worden het gewenste effect en verschillende composities op het plafond gecreëerd.

Er zijn verschillende soorten stijgende plafonds in niveaus en vorm. Het type ontwerp, de gebruikte stoffen, helderheid en kleur van de achtergrondverlichting kunnen individueel worden geselecteerd.

Een interessante oplossing is het gebruik van verschillende kleuren PVC-films en fotodrukken samen met verlichting. Plafonds met een sterrenhemel zijn bijvoorbeeld ideaal voor kinderkamers.

Stijgende plafonds worden veel gebruikt in woonhuizen en om een ​​ongebruikelijk ontwerp te creëren in restaurants en clubs, spa's, zwembaden.

Een beetje meer over stoffen spanplafonds van Asta M, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer