Togas-dekens

Het is soms erg moeilijk om tegelijkertijd een warme, hoogwaardige en mooie deken te kiezen. Om de taak te vereenvoudigen, helpt u togas te bedekken en combineert u al deze kwaliteiten.

Productkenmerken

Togas is een beroemd textielmerk uit Griekenland. De geschiedenis begon in 1926 met de oprichting van een kleine naaiatelier gespecialiseerd in kleding voor militair personeel. De grondlegger van het bedrijf was Ilias Togas.

In de loop van de tijd herschoolde het bedrijf de textielproductie voor thuis en bereikte het een nieuw productieniveau. De allereerste serie bedlinnen met rijk borduurwerk van Togas maakte indruk op kopers en het bedrijf won hun vertrouwen. Elk jaar bleef het bedrijf de capaciteit uitbreiden en zijn assortiment uitbreiden. Toen het in 1993 op de Russische markt verscheen, was het al een van de grootste bedrijven in Griekenland.

Momenteel, onder het merk Togas, ontwikkelen verschillende merken zich met succes en produceren ongeveer drieduizend productitems, waarvan dekens een belangrijke plaats innemen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de dekens van het Griekse merk is hun relatief hoge prijs.

Maar voor deze prijs ontvangt de koper:

 • hoge kwaliteit;
 • origineel en esthetisch uiterlijk;
 • duurzaamheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Bovendien kan iedereen in een breed scala van producten de meest geschikte optie kiezen die aan de smaak van de eigenaar voldoet en perfect in het interieur van elke kamer past.

assortiment

De verscheidenheid van dekens Togas is verdeeld in drie grote groepen:

 • Longen. In het assortiment zijn lichtgewicht en warmere opties. Externe afdekkingen van dergelijke dekens worden genaaid uit natuurlijk vlas en katoen, tensel (eucalyptusvezels, onderworpen aan nano-verwerking) en zijde. Vaak gebruikt cambric en satijn. Een van de nieuwste innovaties is een deken van bamboe en katoen. Bamboevezels geven het materiaal unieke eigenschappen. Zo'n deken garandeert niet alleen een comfortabele slaap en rust, maar ook volledige ontspanning, waardoor de algehele toon toeneemt,het proces van celregeneratie versnellen.
 • Het hele seizoen. Voor hun op maat gemaakte meest gebruikte satijn, jacquard of cambric schede. Je kunt ook zijdenhoezen vinden. Inside - natuurlijke vulstoffen die bij elk weer kunnen opwarmen.
 • Warm. Producten bestaande uit warme vullers, verborgen onder een cover van duurzame batis.

Een speciale categorie zijn de anti-stress dekens, waarvan de hoes is gemaakt van microvezel, verrijkt met koolstof met de toevoeging van zilver en koperfilamenten. In contact met het menselijk lichaam verwijdert dergelijk weefsel een statische lading, bevordert het de spierontspanning en de juiste regulatie van de biologische stromen van het lichaam.

Alle gebruikte materialen zijn hypoallergeen en veilig voor zowel volwassenen als kinderen.

Wat de grootte betreft, kunnen de meeste modellen in één keer verschillende formaatopties hebben: van 140x200 cm tot 220x240 cm.

fillers

Togas gebruikt de volgende materialen om dekens te vullen:

 • Geselecteerd ganzendonsproducten ongelooflijk licht en warm maken. Bovendien ruikt het niet, veroorzaakt het geen irritatie en allergieën, microben en bacteriën vermenigvuldigen zich er niet in.
 • Wol. De meest gebruikte wol is schapenteelt in ecologisch schone gebieden. Dankzij zachte verwerkingsmethoden behoudt wol al zijn beste eigenschappen en helpt het bij het creëren van de optimale temperatuur tijdens de slaap. In plaats van schapenwol kan kameel soms worden gebruikt, met tal van voordelen vanwege het hoge lanolinegehalte.
 • Silk. Het materiaal dat als vulmiddel wordt gebruikt, verschilt qua eigenschappen en kwaliteiten van dat materiaal dat wordt gebruikt voor het naaien van hoezen. Voor het vullen van dekens gebruikt de fabrikant dure Mulberry-zijde, verkregen van een speciaal type zijderups.
 • Cotton. 100% natuurlijke, dunne en elastische vulstof, waardoor het product uitstekende thermostatische eigenschappen heeft.
 • Microfiber. Ademend hypoallergeen materiaal, licht en gemakkelijk in gebruik, niet-absorberend en stofafstotend.

De meest populaire reeks dekens van het Griekse merk zijn de Daily en Classic. In de modellen van de eerste serie worden eucalyptusvezels als vulstof gebruikt, in de tweede - Angora-wol met antibacteriële impregnatie van aloë vera.

beoordelingen

Talloze klantrecensies over Togas-producten geven aan dat deze dekens echt heel populair zijn. En ook dat alle door de fabrikant opgegeven kwaliteit klopt. Veel consumenten, die zich vertrouwd hebben gemaakt met de producten, kopen het onbevreesd voor jonge kinderen. Tegelijkertijd zijn ouders ervan overtuigd dat slapen onder zo'n deken veilig, comfortabel en nuttig voor de baby is.

Benadruk kopers dat onder de dekens Togas zijn geen warm of koud, omdat ze perfect de temperatuur aan te passen, zodat de lucht en vocht te absorberen. En natuurlijk waarderen klanten de kracht en duurzaamheid van producten die hun prijs volledig rechtvaardigen.

Hoe de perfecte deken te kiezen, zie hieronder.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer