Baiket-dekens voor pasgeborenen

Een pasgeboren baby heeft zelfs in de zomer warmte nodig, omdat baby's onvolmaakte mechanismen hebben om de lichaamstemperatuur te reguleren. Maar sommige ouders, die proberen het kind te redden van onderkoeling, mofferen hem op zo'n manier dat er oververhitting optreedt - een niet minder gevaarlijke situatie.

De baby moet comfortabel zijn, niet heet, dus vanaf de eerste dagen moet hij worden gedragen in dingen gemaakt van natuurlijke, zachte, ademende stoffen. Dit geldt ook voor beddengoed. De baby heeft binnenkort geen kussen nodig, maar een flanellen deken is wel nodig. Onder de overvloed aan moderne materialen valt het op met 100% natuurlijke samenstelling en verbazingwekkende zachtheid.

Enkele feiten over de oorsprong van weefsel

De stof heeft een lange geschiedenis. Het werd voor het eerst genoemd in 1668. Voor tientallen eeuwen op rij is het gebruikt voor het naaien van kinderondergoed, dekens en luiers. In dekens van de fiets liepen ouders de kinderen naar de verre 40s van het jaar.en na zoveel jaren doen moderne moeders en vaders het.

Allemaal omdat de fiets is voorzien van vele voordelen, waardoor deze niet minder populair wordt tegen de achtergrond van een massa innovatieve stoffen voor het naaien van kinderdekens. Er is geen reden om te concurreren met het molton vanwege zijn indrukwekkende kenmerken.

Dankzij hen zullen flanellen dingen nooit verdwijnen uit het dagelijks leven van gezinnen waar kleine kinderen opgroeien.

Kenmerken van kindermodellen

In het verleden waren er tijden dat de dekens van de fietsen in verschillende kleuren werden geproduceerd en niet verschillen in de verscheidenheid van patronen. De huidige flanellen dekens worden geproduceerd volgens nieuwe technologieën, dus nu is het mogelijk om een ​​product te kiezen op basis van individuele voorkeuren.

Koop zo'n deken is zeker nodig, omdat het:

 • Gemakkelijk. Daaronder zal het comfortabel zijn, zelfs voor de kleinste en kwetsbare baby.
 • Soft. Materie is tactiel aangenaam voor de tere huid van een pasgeborene. Kleine, zachte vezels veroorzaken geen irritatie en allergieën, rollen niet, breken niet af. Er is geen risico dat pluizen in de luchtwegen komen en op het slijmvlies van de mond en het oog van een baby.
 • Warm. Geschikt om op een koele zomeravond te lopen en tapijten thuis te vervangen.
 • Duurzaam. Het dichte doek verschilt in hoge duurzaamheid en laat een deken decennia werken. Talrijke wasbeurten hebben geen invloed op de kwaliteitskenmerken van de stof. Na enkele jaren van service blijft het materiaal zacht en kleurrijk, het product behoudt zijn oorspronkelijke vorm.
 • Betaalbaar. Het kopen van een deken van flanellen is betaalbaar voor een gezin met een bescheiden budget en de overname zal meer dan een jaar in beslag nemen. Vaak wordt het doorgegeven aan de volgende pasgeborene in het gezin en zelfs peredarivat kleinkinderen.
 • Pretentieloos. Heeft geen speciale voorwaarden nodig voor wassen en drogen. De automatische machine zal het hoofd bieden aan eventuele vervuiling van de flanellen stof.
 • Kleurrijk. Ziet er geweldig uit op zichzelf, u kunt besparen op de aanschaf van een dekbedovertrek. Met het kleurengamma kunt u het juiste thema kiezen voor een kind van elk geslacht en elke leeftijdscategorie.
 • Universal. Je kunt een deken gebruiken in de wieg, in de wandelwagen, in de arena, op de grond liggen voor de spelletjes van de volwassen baby. Het is handig om mee te nemen op reis, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt, niet kreukt en goed opwarmt, zonder zweten te veroorzaken.
 • baai - een stof die perfect ademend is, zodat het geen stekelige hitte op het lichaam van de baby veroorzaakt.

afmeting

Eerder heeft de industrie waargenomen bij de productie van uniforme GOST's en nu zijn fabrikanten vrij om onafhankelijk vast te stellen wat de producten zullen zijn. In binnenlandse fabrieken zijn er verschillende lijnen, waarvan de meeste worden geïmporteerd, die verschillen in het metrische systeem. De koper heeft dus de keuze tussen dekens om te passen. Kinderdekens met de volgende afmetingen zijn hoofdzakelijk te koop: de minimale breedte is van 80 cm, het maximum is 120 cm, met de minimale lengte van 100 cm en de maximale lengte tot 140 cm.

Het product wordt geselecteerd rekening houdend met de lengte van de wieg, parameters van lengte en gewicht van de baby, de leeftijd of onder de grootte van het beddengoed.

Als u een deken koopt die precies overeenstemt met de groei van het kind, bestaat de kans dat deze in een droom zal rollen en kruipen, maar onder een te grote deken kan de slaap onaangenaam worden. Het is beter om vóór het kopen metingen te doen aan de wieg of kinderwagen en de verkoper in de winkel te vragen om de optimale maat van de deken te kiezen. Baikov-producten zijn goedkoop, dus het is handiger om verschillende opties te kopen om in een rolstoel te lopen en deze tijdens het slapen thuis te gebruiken.

Samenstelling van de stof

Niet voorbijgaande populariteit van flanellen dekens hangt in de eerste plaats samen met hun samenstelling.De molton is 100% natuurlijk katoen. Onder de fiets is de slaap van het kind de meest comfortabele en kinderlijk zorgeloze.

Als u een deken van een fiets kiest, moet u de informatie over de samenstelling van het product zorgvuldig bestuderen. Tegenwoordig voegen sommige fabrikanten viscose toe aan de fiets en stellen deze samen met wol en andere vezels. Alle additieven moeten op het etiket worden weergegeven.

In een deken is maximaal 5% van de externe additieven toegestaan, anders kan niet langer worden beschouwd dat de stof die voor de vervaardiging wordt gebruikt een fiets is.

Natuurlijk, het toevoegen van wol maakt de deken warmer, maar met een dergelijke vezel in de samenstelling kan het niet langer als hypoallergeen worden beschouwd.

Viscose geeft een grotere hygroscopiciteit en glans van het oppervlak van de stof. Het is meer geschikt voor lay-out met een fiets in kinderdekens, omdat de vezels zijn gemaakt van natuurlijk hout.

De kwaliteit van een deken van viscosevezels is niet minder dan een 100% katoenkwaliteit. Viscose is perfect geverfd en geeft het product elasticiteit, waar fabrikanten dol op zijn.

In de aanbieding zijn jacquard kinder flanellen dekens te vinden, gekenmerkt door een speciale manier van weven.Een eenvoudige fiets geverfd in afgewerkte vorm met het gebruik van veilige en resistente kleurstoffen. En voor het weven van jacquard-linnen met meerkleurige vezels. Het blijkt een duidelijk patroon en een gestructureerd oppervlak.

Goede verzorging

Om de oorspronkelijke kwaliteiten van de flanelmaterie te behouden en krimpen en verkleuring van de stof te voorkomen, moet deze op de juiste manier worden onderhouden. Geen problemen hiermee. Integendeel, alles is uiterst eenvoudig:

 • Wassen op een temperatuur niet hoger dan 40C.
 • Draai het product met minimale snelheid.
 • Strijken van een niet-heet strijkijzer - tot 150 C.
 • De eliminatie van het gebruik van bleekmiddel.
 • Het verdient de voorkeur om te wassen met een vloeibaar product voor kleurweefsels zonder geurstoffen.
 • Sterke plekken moeten voorzichtig worden voorgewassen.
 • Volg de aanbevelingen van de fabrikant zoals aangegeven op het etiket van het fietsproduct.
 • Niet in de droger of in direct zonlicht.

Kosten van

De prijs van een deken deken set fabrikanten en handelsorganisatie. Producten van bekende merken worden duurder verkocht, terwijl hun producten geen unieke verschillen hebben met goedkopere analogen.

De gemiddelde kosten van een gekleurde deken 110x140 cm bedragen ongeveer 500 roebel, voor een gewoon of traditioneel geruit ontwerp worden ze gevraagd om 50 roebel minder.Een deken van een bekend bedrijf kost een paar honderd duurder, bijvoorbeeld de producten van OTK of Yarmoshka van dezelfde grootte kosten 650-680 roebel. Er zijn dekens en 850 roebel per eenheid en duurdere opties.

fabrikanten

Tegenwoordig kan een van de beroemdste fabrikanten van flaneldekken voor kinderen worden beschouwd als de Kaluga-onderneming "Ermolino". Amper minder dan hij in de populariteit van TM "Shuisky", met een groot aantal modellen in verschillende kleuren en maten. Het vertrouwen van de ouders wordt veroorzaakt door producten van Ivanovo, een bekende fabrikant van flanellen dekens, die elk model in 6-dimensionale versies aanbieden. De binnenlandse fabrikant Veletex produceert ook bedlinnen van hoge kwaliteit.

Prijzen voor flanellen dekens voor pasgeborenen zijn niet bijzonder verschillend, evenals de kwaliteitskenmerken van producten.

Fiets - materiaal voor alle tijden en behoudt zijn kenmerken met elke productietechnologie.

Ouderlijke beoordelingen

Fietsdekens prijzen onze ouders en grootmoeders, ze merken ook op dat de moderne fiets niet onderdoen voor alles waaruit ze tien jaar geleden dingen voor kinderen hebben genaaid. Jonge moeders waarderen de fiets voor veelzijdigheid - het vermogen om overal en het hele jaar door te gebruiken.Grootmoeders houden van haar als een eerbetoon aan de traditie.

Oudere kinderen vieren de unieke zachtheid en zachtheid van de materie, ze houden ervan om in de zomer en de winter onder een deken van flanellen te slapen. Duikdoek zal de handdoek na het baden gemakkelijk vervangen. Het is handig om op de commode te liggen, om het kind op reis te dekken, om mee te nemen naar familie-uitjes, naar de kliniek. Een deken van een sprookje kan zijn doel niet alleen voor uw kinderen, maar ook voor hun nakomelingen dienen.

Feedback op dit product is uiterst positief en zelfs enthousiast. Elke zorgzame moeder moet een deken van de fiets hebben in haar babyverzorgingsarsenaal.

Je leert meer over flanellen dekens voor pasgeborenen uit de video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer