Flanellen dekens voor kinderen

De volledige waarde van slaap is een bron van gezondheid voor alle mensen. Vooral belangrijk is gezonde slaap voor kinderen. Dit is de belangrijkste reden waarom u speciale aandacht moet besteden aan beddengoed, inclusief een deken. Vandaag hebben we het over kinderen flanellen dekens.

Functies, samenstelling, voordelen

Veel jonge ouders geven de voorkeur aan het soort dekensdekens voor hun pasgeborenen. Deze deken kan het hele jaar door worden gebruikt, niet alleen thuis, maar ook buitenshuis, onderweg, op reis. De zachtste en zachtste flanellen deken is een deken voor baby's.

Zo'n product is geweldig voor peuters van de jongste leeftijd en neemt een leidende positie in bij vergelijkbare producten voor kinderen.

Van generatie op generatie passerend, heeft de flanellen deken zijn populariteit niet verloren.

In de samenstelling bevat een deken van flanellen geen synthetische additieven, maar alleen natuurlijk katoen. Om de stof te verzegelen, kan nog steeds wol worden gebruikt. Maar dit materiaal kan allergieën veroorzaken. Voor meer zachtheid en elasticiteit wordt viscose aan de producten toegevoegd. Producten die viscose bevatten, kosten meer.

Dekbedovertrekken hebben hun voordelen:

  • veiligheid en hypoallergeen;
  • hoge mate van vochtopname;
  • uitstekend verwarmend en ademend effect;
  • lichte was en zorg;
  • het vermogen om te gebruiken als een deken of deken, dankzij de esthetische kwaliteiten;
  • zacht oppervlak;
  • compact formaat en laag gewicht;
  • lange levensduur;
  • universaliteit in termen van gebruik voor kinderen en volwassenen;
  • betaalbare kosten.

De flanel is niet alleen bedoeld voor een klein kind, maar ook voor een pasgeborene.

Producten gemaakt van 100% katoen worden vaak gebruikt in medische en voorschoolse instellingen. Thuis kan zo'n deken zelfs als yogamat worden gebruikt, omdat deze een hoge duurzaamheid heeft.

Hoe te kiezen?

Vandaag in de winkels vindt u de aanwezige overvloed aan dekens voor kinderen.Welke is beter voor het kind? In elk geval kiest de koper. Omdat elke persoon zijn eigen smaak en wensen heeft. Dekens zijn winter en zomer, die licht zijn.

kleur

Besteed voor het kopen aandacht aan de kleur van het product. Flanellen dekens zijn meestal verkrijgbaar in één kleur of zijn geblokt. Maar er zijn ook andere verschillende tekenmogelijkheden.

In het geval van het kopen van dekens voor de baby, is het mogelijk om uit een verscheidenheid aan producten te kiezen, die karakters uit tekenfilms en sprookjes uitbeelden, evenals verschillende heldere tekeningen en patronen. Als de kleuren op de foto's erg helder zijn, kunnen ze een stimulerend effect hebben op het kind.

Het is beter om aandacht te schenken aan kalmere, neutrale opties.

Grootte bereik

Een paar jaar geleden werd de grootte van kinderdekens gereguleerd door GOST. Vandaag kiest de koper zelf de gewenste maat, het voordeel van de fabrikanten geeft hiervoor alle mogelijkheden.

Voordat u koopt, moet u letten op de grootteparameters van het model in lengte en breedte. Dit geldt voor zowel Russisch als producten van buitenlandse fabrikanten.Een van de meest populaire maten zijn: 80x100, 90x100, 100x118, 100x120, 100x140, 110x140 en 120x120 cm.

Bij het kiezen van een deken in maat, moet u rekening houden met de groei en de bouw van de baby, evenals de algemene parameters van het bed. Als de deken klein is, zal het kind tijdens de slaap gedeeltelijk of volledig worden geopend. In het geval van een grote maat van de deken, zal deze vouwen, hetgeen zal leiden tot ongemak voor de slaper.

Bij het kopen moet je zeker controleren of de verkoper een certificaat van overeenstemming voor de producten heeft. Dit is een heel belangrijk document. Het certificaat bevestigt dat het product voldoet aan de technische vereisten.

Use cases

De dekenovertrek is ideaal voor ontslag uit het ziekenhuis. De meest gangbare opties zijn modellen met afmetingen van 110x140 cm, maar er zijn ook andere formaten die even populair zijn en die ook veel gevraagd zijn. De afwijkende maat is goed door een dergelijke deken. Een envelop is gemakkelijk te maken voor een kind.

Deze deken kan worden gebruikt in een babywandelwagen om een ​​kind te huisvesten of om hem gewoon op de matras aan de binnenkant te dragen. Het is perfect ademend, zodat het kind niet oververhit raakt en niet zweet.Als je een deken van flanellen in de wieg wilt leggen, doe het dan moedig. Het feit is dat een dergelijk product geschikt is voor zowel de zomer- als de winterporiën, omdat het ademend is, goed opwarmt, maar het kind niet oververhit laat.

Wanneer de baby opgroeit, kan een deken op de grond worden uitgespreid zodat de baby erover kruipt of erop speelt.

zorg

Voordat u in de wasmachine plaatst, moet u op het etiket letten om de samenstelling van het product te bestuderen, wat erop moet wijzen dat het product van katoen is. In dit geval moet u de modus "katoen" in de auto kiezen en doorgaan met wassen. Als het label aangeeft dat het product een beetje viscose of wol bevat, stelt u de wasmodus voor dit soort stoffen in.

Tijdens het wassen kunt u normaal poeder of gel gebruiken. Je kunt ook een beetje conditioner toevoegen. Het is het beste om dergelijke producten op een temperatuur van 40 graden te wassen, zodat ze niet in omvang afnemen. Als de wasmachine een "babymodus" heeft, installeer deze dan en begin met het wassen. In dit geval is het precies mogelijk om vervorming van het product te voorkomen.

Zie de bespreking van een kinderdeken uit het Bugka-verhaal.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer