Deken Dargez

Dargez is een Russisch bedrijf dat huishoudtextiel produceert. De belangrijkste producten zijn producten voor slaap en rust. Dit is een van de toonaangevende bedrijven op de Russische markt voor huishoudtextiel. Een groot assortiment goederen en de snelle aanvulling ervan geeft de organisatie de mogelijkheid om voortdurend te groeien en zich te ontwikkelen.

Het doel van het bedrijf is om tegemoet te komen aan de behoeften en individuele benadering van elke klant. Een breed scala aan producten voor elke smaak stelt u in staat om een ​​groot aantal geïnteresseerde kopers aan te trekken.

Bedrijfsgeschiedenis

Het bedrijf "Darges" werd opgericht in 1991. Het omvat verschillende organisaties die betrokken zijn bij de productie van bedproducten. Dankzij het enorme werk, de vele jaren ervaring en innovatieve technologieën, is het bedrijf tegenwoordig een van de toonaangevende bedrijven in de productie van beddengoed en huishoudtextiel in heel Rusland.Bovendien exporteert Dargez zijn producten naar andere Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Zweden en Italië.

Voor vele jaren werk heeft het bedrijf een groot aantal partners in Rusland en in het buitenland overgenomen en blijft het verbazen over zijn innovaties en technologieën.

producten

Het bedrijf staat bekend om zijn brede assortiment. Hier kunt u elk product tegen verschillende prijzen vinden. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn de volgende soorten producten: kussens, matrasbeschermers, dekens en dekens. Bij de vervaardiging van producten gebruikt de organisatie verschillende materialen, zoals dons, wol, katoen, evenals synthetische en kunstmatige vulstoffen. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Dargez zorgt voor het comfort en de slaap van zijn klanten.

Het bedrijf besteedt veel aandacht aan de productkwaliteit. Het probeert ervoor te zorgen dat alle gefabriceerde producten een grondig onderzoek ondergaan. om zelfs de minste tekortkomingen te elimineren. Alle grondstoffen en materialen die worden gebruikt in de productie voldoen aan de internationale normen. De organisatie gebruikt speciale laboratoria om binnenkomende materialen te controleren die als basis voor de productie dienen.

Fabriek "Dargez" heeft internationale certificaten die de kwaliteit en milieuvriendelijkheid van producten bevestigen.

Deken assortiment

In het assortiment producten dat door de organisatie wordt gefabriceerd, vindt u meer dan 1000 verschillende namen. Een van de meest populaire en gewilde soorten producten van het bedrijf "Darges" zijn dekens.

De organisatie produceert een breed scala aan dekens van verschillende soorten en maten. Tijdens zijn bestaan ​​heeft het bedrijf geleerd om dergelijke producten te maken die de slaap van een persoon niet alleen kalm en comfortabel maken, maar ook bijdragen aan het versterken van de gezondheid van zijn lichaam. Alle dekens van het bedrijf kunnen worden onderverdeeld in verschillende typen, afhankelijk van hun grootte en dichtheid.

Volgens deze parameters worden de volgende soorten producten onderscheiden.

Het hele seizoen

All-season deken is geschikt voor elk moment van het jaar, dus het is het meest gevraagd bij kopers. Het kan worden gebruikt tijdens koude zomeravonden en in warme winters. Deze producten verschillen van elkaar in het soort vulstoffen.

Voor dit model wordt gebruik gemaakt van gebruikte vulstoffen zoals dons en veren, wol, katoen en bamboe, evenals kunststoffen.Elk van deze vulstoffen onderscheidt zich door zijn eigenschappen en effecten op mensen.

Voor mensen met een prikkelbare huid of allergieën is een katoenen of bamboedeken een uitstekende optie en een deken gemaakt van wol is goed geschikt voor zieke gewrichten.

long

Een lichte deken is een geweldige optie voor de zomer, maar ook voor degenen die warm zijn, zelfs in de winter. Om een ​​normale lichaamstemperatuur te garanderen, moet een persoon zich zelfs in het warme seizoen met een dunne deken verbergen.

Deze producten, evenals all-season dekens, onderscheiden zich door hun vulstoffen. Een goede optie voor de zomer is een deken van linnen, katoen of bamboe, en voor de winter is het het beste om een ​​wollen deken te kopen die het menselijk lichaam lang warm houdt.

Bovendien verschillen de producten ook in het materiaal van de hoes. De duurste opties zijn hoezen gemaakt van biologisch katoen. Ze veroorzaken geen irritatie van de huid en worden aangeraakt door aanraking.

Euro deken

Euro-deken is anders omdat het groter is dan de gebruikelijke dubbele sprei en hierdoor kunt u ontspannen met veel ruimte en comfort.

Euro-dekens zijn gemaakt van verschillende vulstoffen.

  • De meest populaire producten zijn gemaakt van bamboe.Ze absorberen geen geurtjes, zijn hypoallergeen en praktisch in gebruik.
  • Producten gemaakt van wol hebben een positief effect op verkoudheid en zijn ook geschikt voor oudere mensen met pijnlijke gewrichten.
  • Synthetics is een veelzijdige filler. Het onderscheidt zich door zijn lichtheid en bruikbaarheid.
  • Katoen en linnen zijn de meest slijtvaste vulstoffen. Ze verslechteren niet tijdens het wassen en zijn heel gemakkelijk schoon te maken.

voordelen

Dekens "Dargez" hebben een groot aantal positieve eigenschappen. Een ervan is naleving van internationale kwaliteitsnormen. Ook zijn deze producten zeer duurzaam en gaan ze lang mee met hun eigenaars. Een van de belangrijkste voordelen van de dekens "Dargez" is hun groot bereik.

Hier vindt u dekens voor de jongste en ook voor andere mensen van elke leeftijd die bij hun passen qua kwaliteit en samenstelling.

beoordelingen

Het Russische bedrijf "Dargez" is wereldwijd bekend en heeft een grote populariteit op de markt van huishoudtextiel. Klanten die producten van de organisatie via internet bestellen, kunnen feedback geven over elk product dat ze hebben gekocht.Dankzij dit kan men zien of de producten echt passen bij hun beschrijving en kwaliteit. Het bedrijf "Dargez" ontvangt wereldwijd vele positieve recensies en probeert ervoor te zorgen dat de koper altijd tevreden is met de producten van de organisatie.

In de volgende video vindt u meer informatie over de Dargez-dekens.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer