Hoe de deken snel in het dekbedovertrek te vullen?

 Hoe de deken snel in het dekbedovertrek te vullen?

Snel de deken opvullen in het dekbedovertrek is erg moeilijk: je moet lang met verfrommeld en verward canvas rondstruinen om de juiste punten te vinden. Soms moet je dit hard proberen en alle plooien van een volumetrisch product rechttrekken. Als de vrouwelijke helft hier met succes mee omgaat, kunnen de mannen, die zichzelf niet willen belasten, met één deken omgaan zonder een hoes te gebruiken. Deze benadering van het ontwerp van het bed is exclusief rust voor de hygiëne.

Om te weten hoe u snel de deken in het dekbedovertrek kunt vullen, moet u enkele nuances kennen.

Een beetje geschiedenis

Dekbedovertrek als element van bedlinnen verscheen in het midden van de twintigste eeuw. Tot die tijd werd het vervangen door een laken, hoewel het vaak niet werd gebruikt.Het product was ontoegankelijk: het was gemaakt van dure stoffen, dus het werd gebruikt door de rijken. Een halve eeuw later verscheen er een dekbedovertrek in de huizen van de armen.

De kosten van dergelijke modellen en de kwaliteit van het materiaal verschilden aanzienlijk van high-end tegenhangers.

Dekbedovertrek Maten

Dekens kunnen standaardmaten zijn en aangepast aan de afmetingen van het bed. Meestal worden de dimensies bepaald door de staatsnorm. Opties die thuis worden gekookt, voldoen mogelijk niet aan de algemeen aanvaarde normen. Dekenafmetingen worden aangepast aan de parameters van dekens.

Alle soorten accessoires zijn onderverdeeld in vier lijnen:

 • Eenpersoonsbed 75x180 cm - de kleinste maat van deze categorie. De breedte van het dekbedovertrek varieert tot 120 cm, de hoogte is meestal ongeveer 190 cm. Van alle fellows is zo'n accessoire minder gevraagd: de breedte is niet geschikt voor het slapen van een volwassene (het is meer geschikt voor een tiener).
 • Anderhalf 155x215 cm - een populaire en vaak gevonden "Eurosimber" maat. 140x205 cm - Russische maat volgens GOST. Zo'n dekbedovertrek is handiger en er is vraag naar pastelaccessoires.
 • Dubbel (familie). De categorie omvat modellen voor twee en de parameters "euro" (175x205, 195x215, 220x240, 240x260 cm).
 • Kinderen. 110x140 cm, 125x150 cm - aangepast aan de grootte van babybedjes. De "tiener" -afmetingen zijn 143x210 cm, 150x200 cm.

Elke liniaal heeft veel maten, zodat de koper zo nauwkeurig mogelijk een dekenovertrek kan kiezen. Houd bij het kopen rekening met de grootte van een bepaald product, hoewel het dekbedovertrek idealiter minstens een paar centimeter groter moet zijn (het zit na het wassen).

Sommige merken houden rekening met deze nuance door een paar centimeter toe te voegen aan de lengte en breedte van het product.

Dekbedovertrek Soorten

Dit belangrijke ding zorgt voor hygiëne, een comfortabele nachtrust en maakt de deken warmer. Het beschermt de deken tegen stof en vuil. Naast de standaardvariëteiten zijn er variaties op het bilaterale plan, waarvan de boven- en onderkant hetzelfde zijn, zodat het product naar believen aan beide zijden kan worden omgedraaid.

Typen modellen bevatten opties die:

 • Onderste laag (Russische productienorm) is een populair type dekbedovertrek, te herkennen aan het gemak en de mogelijkheid van dubbelzijdig gebruik. Het model is gemakkelijk aan te trekken met bepaalde tricks, maar heeft een minpuntje: als er geen sluiting is, probeert de deken de dekbedovertrek te laten.
 • Zijsnede - Een populaire versie van een babydeken, waarbij de deken niet uit de hoes valt. De variëteit komt uit Europese landen, is moeilijk aan te trekken, terwijl de hoes de hele deken verbergt (als de maten correct zijn gekozen, bestaat er geen risico dat een warme deken uitvalt).
 • Snijd in het midden - Sovjet-versie met een vierkant, rechthoekig, ruitvormig gat of een smalle strook in het midden. Het is een van de moeilijk te tanken producten, bovendien gaat het om het gebruik van slechts één kant.

Zulke soorten worden verleden tijd en maken plaats voor mobielere tegenhangers.

Manieren om te tanken

Voor elk type dekbedovertrek zijn er verschillende manieren om gemakkelijk aan te kleden.

Gemak wordt bereikt met frequente training en het gebruik van life hacking:

 • standaard - bekend bij elke tankmethode, waarbij elke hoek afzonderlijk wordt ingevoegd. Geschikt voor een snede in het midden. Om de missie te vergemakkelijken, wordt een deken in het midden van de gleuf geplaatst, na het samenvallen van de hoeken van de deken en dekbedovertrek. Onbeminde methode onder hostesses, omdat de hoeken zich verspreiden, de deken verward is, het heeft de hulp van een andere persoon nodig of klemmen, wat veel tijd kost.
 • "Kussensloop" - er ligt een deken op het bed en het dekbedovertrek is aan de verkeerde kant gedraaid. Duw handen van binnen naar de hoeken van het dekbedovertrek en pak de hoeken van de deken van de smalle kant. Daarna wordt de deken vanzelf getrokken, het dekbedovertrek is ontvouwd in de gelijkenis van kussenslopen op een kussen en geschud. Het overblijft om de twee overgebleven hoeken te plaatsen, fixeer en schud de deken.

De methode is geschikt voor naden aan de onder- en zijkant van het dekbedovertrek, (met een zijnaad zullen er problemen zijn als de deken groot en zwaar is).

 • "Worst" - hacking van het leven van het internet uit de categorie "vangst in 60 seconden", die verrast met zijn eenvoud, gemak en een beetje trucje. Het binnenste buiten gekeerde dekbedovertrek spreidt zich uit over een bed, er wordt een deken gelegd. Begin vanaf de zijkant zonder gat en rol de rol op. Terwijl je de hoeken vasthoudt, draai je de deken om om de resulterende worst te leggen en ontspan je en schud je het. Layfkhak is geschikt voor het model van een dekenovertrek met een sectie van onderen. De missie is moeilijk als de snit klein is.

Deze leven-hack is ook geschikt voor een koffer met een gat in het midden, maar het zal moeilijker zijn om hem op te vullen. Hier moet je twee "worsten" naar het midden winden en de een na de ander uitvouwen

.

 • "Rhombus" - methode voor modellen met een gat in het midden in de vorm van een ruit of vierkant. Eerst wordt het dekbedovertrek op het bed gelegd en bedekt met een deken. De twee hoeken worden vanaf de smalle kant ingestopt, de andere helft van de deken wordt ver weg in het gat geduwd. Het blijft om de verscholen hoeken te pakken en de deken te schudden. Het is ook mogelijk dat de helft van het dekbedovertrek binnenstebuiten wordt gekeerd. Pak in dit geval de hoeken en ga naar buiten. Voer vervolgens de procedure uit zoals in de vorige methode.

Je kunt beide kanten omdraaien en ze afwisselend op de deken leggen. In dit geval moet het dekbedovertrek met het gat naar beneden liggen.

 • "Zijwandbekleding" - een methode waarbij de deken in een buis wordt gerold, waarbij de smalle zijde als het begin wordt beschouwd. De resulterende bundel wordt ingepast in de zijopening van het dekbedovertrek. Vrije hoeken worden gecombineerd met hoeken van het dekbedovertrek en geschud. Als de deken zwaar is, kunt u uzelf helpen met wasknijpers of kantoorclips.

tips

Weinig mensen weten het, maar de oorzaak van de moeilijke dekking van de deken in de dekking kan het materiaal van het dekbedovertrek zijn, evenals het niet naleven van de parameters van beide pastelkleuren. Wij verkondigen vaak verkopers in de productie van niet-standaardproducten, niet op de afmetingen lettend, en oprecht verrast dat de deken niet in de dekking wil passen.

Om de procedure voor het aantrekken van een dekbedovertrek te vereenvoudigen, om zenuwcellen te sparen, moet u kennis nemen van een paar eenvoudige tips:

 • Gebruik natuurlijke stoffen. Bij het inbrengen van kunststof worden magneten gemagnetiseerd, wat het proces zal vertragen - het dekbedovertrek zal zich aan de deken hechten en de gebruiker belonen met een ontlading van statische elektriciteit.
 • Koop de afmetingen correct, rekening houdend met de parameters van de deken. De elementen moeten overeenkomen: een klein formaat kreukt en maakt klontjes, in een groot dekbedovertrek wordt de deken "verloren" en verward. In dit geval kan de rest niet zo comfortabel mogelijk zijn.
 • Haast je niet. Vanaf de eerste poging kan hacking in het leven moeilijk zijn. Het is de moeite waard om te oefenen om zich gemakkelijk aan te passen en snel een dekbedovertrek op te doen. Als de eerste keer een paar minuten kan duren, zult u na een paar pogingen de beloofde 30-60 seconden halen.
 • Beveilig het eindproduct. Als uw kinderen of u in uw slaap actief zijn, zal de deken die in het dekbedovertrek zit, snel een vormeloze prop in een zak worden. Er zijn verschillende methoden voor fixatie (bijvoorbeeld linten die aan elkaar zijn vastgemaakt), maar deze mogen niet extreem zijn (pennen of metalen clips zijn niet toegestaan).
 • Kies een model met een gesp. Beter dan andere soorten dekbedovertrekken met een rits. De deken komt dus niet uit de hoes, wat bijdraagt ​​aan het ongemak voor gebruikers. Als de sluiting wordt weergegeven met knoppen, zet ze dan schuin vast (zodat ze in het dekbedovertrek kijken). Dit helpt je om de onaangename kou en de druk van de knoppen kwijt te raken, waardoor je voeten en vingers vast komen te zitten in het gat in het dekbedovertrek. Een ander modern type bevestigingsmiddel - knoppen, ze zijn handig vanwege de interne locatie.
 • Gemak. Om het proces van aantrekken te vergemakkelijken, strijkt u de deken glad met een strijkijzer - dit is zowel desinfectie als zachtheid. Of schud het gewoon goed, draai het uit om het gemakkelijker te maken om het draadsnijproces in en uit te voeren.

Geliefden vullen de dekens in het dekbedovertrek is moeilijk te vinden. Er zijn echter mensen die zich hebben aangepast met eenvoudige methoden voor eenvoudige injectie. Tegenwoordig is een eenvoudige en niet belastende dressing van de deken in de dekbedovertrek zelfs beschikbaar voor mannen.

Dankzij ongecompliceerde hacking in het leven, kun je snel en gemakkelijk een dekbed pakken zonder veel tijd en zenuwen te spenderen.

Je kunt ook kijken hoe je snel en eenvoudig de deken in het dekbedovertrek in de onderstaande video kunt vullen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer