Holofiber-dekens

 Holofiber-dekens

Onder mensen heerst de mening dat natuurlijke isolatie, als opvulmiddel voor producten, prevaleert boven synthetische vervangers. Volgens talloze consumentenrecensies is dit een onjuiste mening. Dekens gemaakt van holofiber, als comfortabele en functionele producten, zijn erg populair geworden.

Speciale functies

Fabrikanten bieden een breed scala aan beddengoed, maar moderne vuller - hollofiber verscheen nog maar net. Hij wint geleidelijk aan grote populariteit. Het holofiber vulmateriaal is synthetische polyestervezel.Dit materiaal heeft uitstekende isolerende eigenschappen dankzij zijn holle structuur. Het creëert een goede luchtlaag, die is ontworpen om het menselijk lichaam te isoleren van de externe omgeving.

Het belangrijkste kenmerk van het materiaal is de methode van vervaardiging. De elementen van het vulmiddel kleven niet aan elkaar, dus de deken is zacht en licht. Volgens de nieuwe technologie ondergaan alle vulvezels soldeer bij hoge temperaturen. Het doek van moderne vuller is gemaakt van een groot aantal microscopische veren, waardoor de deken gewichtloos en elastisch is. Producten van Holofiber zijn geweldig om te slapen, ze zijn praktisch en hebben veel positieve eigenschappen.

Alvorens te kopen met een innovatief vulmiddel, is het noodzakelijk om te bepalen hoeveel beter het is dan een signaal door zijn eigenschappen en technische kenmerken.

Technische indicatoren en soorten producten

Elk model van holofiber heeft zijn eigen thermische niveau. Het is gevormd volgens de dichtheid van de isolatie.

Op elke verpakking met een deken wordt de densiteitsparameter aangegeven met stippen:

 • Vijf stippen betekent ultra-warme winterdekens met een vulmiddel van 900 gram per vierkante meter.
 • Vier punten - een warme deken, met een gewicht van 500 gram per vierkante meter.
 • Drie punten geven het all-season-product aan van 350 gram per vierkante meter.
 • Een lichte deken van 220 gram per vierkante meter heeft twee punten op de verpakking.
 • De stip is de dunste zomerdeken. Het vulmiddel weegt 180 gram per vierkante meter.

Nieuwe ontwikkeling van fabrikanten is een all-season deken, het is universeel. In deze versie zijn er twee soorten verbonden met knoppen en knoppen - licht en zomerproduct. Beide modellen worden in de winter gebruikt en op warme zomerdagen worden ze losgekoppeld.

Er zijn verschillende opties voor de distributie van moderne vuller in een deken:

 • Gewatteerde filler is aangesloten op de bovenklep van het product. Het heeft een groot nadeel - de levensduur is minimaal. Na een korte tijd begint de vuller weg te bewegen van het deksel en verdwijnt in het midden van de deken. Het product heeft een lage prijs.
 • De Kosteppe-methode heeft een reeks patronen en patronen. Isolatie is stevig bevestigd aan de boot.
 • Het meest betrouwbaar zijn cassettevulbare dekens. De methode is het duurst.Vanwege het feit dat de hollofiber-vulling gelijkmatig in het product is verdeeld, is de beweging onder de afdekking onmogelijk. Het hele product is verdeeld in afzonderlijke secties.

De dekenovertrek is gemaakt van natuurlijke stoffen, zoals satijn of calico. Gebruik in goedkopere versies synthetische materialen.

Voor- en nadelen van het vulmiddel

Zoals alle producten hebben modellen gevuld met holofibervezel hun voor- en nadelen, de laatste eigenschappen zijn veel kleiner.

Positieve kenmerken:

 • Regeling bij hoge temperatuur. Door zijn holle structuur past de isolatie zich aan aan de omgeving. Op koudere dagen zal de deken warm worden en de warmte binnen houden, en op warme dagen zal het niet toestaan ​​dat iemand oververhit raakt, waardoor een koelte ontstaat.
 • Goede luchtcirculatie. Holofiber-vezels kunnen lucht doorlaten. Het product heeft ademende eigenschappen en de omringende lucht circuleert binnen.
 • Door de verhoogde slijtvastheid wordt het product niet verpletterd en herstelt het snel zijn oorspronkelijke vorm.
 • Het product, waarvan het vulmiddel hollofiber is, absorbeert alle overtollig vocht.
 • Synthetische vezels hebben een holle structuur.Producten uit dergelijk materiaal zijn licht en luchtig.
 • De filler is hypoallergeen en geschikt voor mensen met verhoogde allergische reacties of astma. In deze deken is de geur volledig afwezig, en het is niet in staat om buitenlandse smaken te absorberen. Huisstofmijten in synthetische vuller zijn niet in staat levensonderhoud te bieden.
 • Voor dekens van holofiber worden geen lijmcomponenten gebruikt, waardoor deze milieuvriendelijk en veilig zijn voor de gezondheid.
 • Het is mogelijk om het product in een automatische wasmachine te wassen, zonder toevoeging van speciale reinigingsmiddelen. De deken droogt snel en vereist geen speciale bewaarcondities.
 • Het materiaal heeft een goede brandwerendheid. Isolatie is niet brandbaar en kan corruptie niet verspreiden.
 • Een verscheidenheid aan modellen voor elk bed. Het product kan zijn: baby; 1,5 slaapkamer of tweepersoonsbed.
 • Statische spanning accumuleert niet, zodat stof zich niet op het product nestelt.
 • Betaalbare prijscategorie.

Twee belangrijke nadelen: niet iedereen zal comfortabel zijn met een deken, het is te warm; na frequente wasbeurten verliest het vulmiddel zijn vorm. Er is ook de mogelijkheiddat een dergelijke deken zijn lichtheid en elasticiteit als gevolg van frequent gebruik zal verliezen.

Tips voor het kiezen van een goed product

Elke persoon verwerft een deken, gebaseerd op hun voorkeuren en verlangens.

Als u kiest voor holofiber isolatie, let dan op enkele kenmerken:

 • Voor de vervaardiging van een dekenovertrek worden verschillende materialen gebruikt. De beste optie is om een ​​product te kopen met een natuurlijke toplaag en hoge sterkte-eigenschappen.
 • Tailoring moet van hoge kwaliteit zijn. Het product is niet toegestaan. Steekuiteinden van draad, gebogen steken, ongestikte delen van de tas met een zichtbare vulling.
 • De deken mag geen vreemde geurtjes hebben. Als het product een onaangename geur afgeeft, betekent dit dat synthetische vezels gelijmde vezels of andere onaanvaardbare additieven aan het vulmiddel zijn toegevoegd.
 • Koop een deken van holofiber alleen in vertrouwde winkels en bij gerenommeerde fabrikanten.
 • Een goed gemaakte verpakking spreekt van een goede fabrikant. De goedkoopste producten worden in slechte pakketten geplaatst. Op de verpakking schrijven ze alle kenmerken van de deken en de plamuur voor.
 • Verlies het aantrekkelijke uiterlijk van de gepresenteerde modellen niet uit het oog.

Als het model een lage prijs heeft, waar kopers eerst aandacht aan besteden, betekent dit dat het product nadelen heeft. Je moet niet besparen op kwaliteit, omdat de extra componenten giftig kunnen zijn en allergische reacties bij de consument kunnen veroorzaken. Als u niet weet wat het beste is om een ​​deken uit een holofiber te halen, kunnen klantbeoordelingen u helpen beslissen. Op basis van de aanbevelingen van experts is het beter om een ​​product te kiezen op basis van ademende materialen.

Manieren van zorg en wassen

Voor elk materiaal en elk product moet gezorgd worden, en voor sommigen is speciale zorg nodig, zodat de deken vele jaren warm blijft. Voor modellen met holofiber moet ook speciaal worden behandeld.

Wanneer u dit gebruikt, moet u enkele eenvoudige regels volgen:

 1. Was tijdens het wassen geen chloorhoudende schoonmaakmiddelen.
 2. Was met de hand of in een automatische machine bij een temperatuur van maximaal 40 graden.
 3. Het drogen van de deken is noodzakelijk, weg van direct zonlicht.
 4. Ventileer het product twee keer per jaar.
 5. Beddengoed kiezen uit natuurlijke katoenen stoffen, om geen statische elektriciteit te accumuleren.

Herstel van producten

Bij langdurig gebruik kan de deken worden vervormd en onbruikbaar worden. Het zal zijn positieve eigenschappen verliezen, het zal minder elastisch en zwaar worden.

Om de oorspronkelijke look te herstellen, moet u de cover uitpakken en de volledige isolatie verwijderen. Borstel het speciaal ontworpen voor wolvezels. Houd er rekening mee dat de oorspronkelijke staat niet volledig kan worden teruggegeven, maar de deken zal zijn gewichtloosheid teruggeven en de thermische regeling herstellen. Breng de holofiber terug naar het product en geef het dezelfde vorm.

De holofiber-jas is erg warm, gewichtloos en praktisch. Als het op de juiste manier wordt geëxploiteerd en verzorgd, zal het de gastheer vele jaren verheugen en warm zijn in koude seizoenen. In vergelijking met synthetische polyester zijn modellen met holofiber natuurlijker, omdat de fabrikant geen lijmcomponenten gebruikt. Dekens gemaakt van padding polyester zijn niet bedoeld om in de winter seizoenen te herbergen. Ook kan de synthetische wintermaker schadelijke stoffen uitstoten.

Hoe je dekens kunt maken van holofiber, zie je in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer