Holofiber-matrassen

Tegenwoordig zijn matrassen gevuld met holofiber erg populair. Dit is niet verrassend, omdat dergelijke producten vele voordelen hebben.

Wat is het?

Hollofiber is een modern synthetisch materiaal gemaakt van polyester. Het bevat absoluut geen natuurlijke stoffen en additieven, maar tegelijkertijd - milieuvriendelijk. Voor de slaapkamer is het erg belangrijk, want goede rust is een belangrijk onderdeel van het menselijk leven.

Bij de productie van dit materiaal met behulp van hoge temperatuur, zodat de synthetische vezel duurzaam en elastisch is. Volgens zijn structuur, lijken zijn korrels op veren, dus de matras van dergelijk materiaal zal niet volledig verstoppen en zal zijn elasticiteit, mooie vorm vele jaren behouden.

Duurzaamheid en slijtvastheid zijn ook de grote voordelen ten opzichte van andere materialen.

Gebruik van

De kosten van deze synthetische vezel zijn relatief laag. Het toepassingsgebied is vrij breed: dit materiaal wordt gebruikt in beddengoed, kussens, matrassen, speelgoed, bovenkleding en matrassen.

In het laatste geval wordt holofiber op drie manieren toegepast:

  1. De enige filler. Deze matrassen zijn 100% holofiber, maar dergelijke modellen zijn vrij zeldzaam. Dit materiaal kan geen betrouwbaar elastisch oppervlak van aanzienlijke dikte creëren.
  2. Extra component. Hoge matrassen bestaande uit kokos, latex of andere harde materialen worden aangevuld door een toplaag van holofiber. Een dergelijke combinatie biedt maximaal gemak - dankzij de optimale stijfheid van het oppervlak.
  3. Als een element van de omslag. Dit is een goede manier om de orthopedische eigenschappen van een slaapplaats te verbeteren zonder geld uit te geven aan het kopen van een nieuw bed. Deze koffer geeft de slaapplaats de nodige elasticiteit, waardoor extra comfort ontstaat.

voordelen

De volgende hoofdvoordelen van dergelijk materiaal kunnen worden geïdentificeerd:

  • Orthopedische eigenschappen. Na een nacht op zo'n matras te hebben doorgebracht, zullen de eigenaren zich goed uitgerust voelen, en hij zelf krijgt snel zijn vorm terug en laat geen spoor van de nachtdruk achter. 120 duizend nachten - dit is het aantal dat de matras kan weerstaan, terwijl de toestand ongewijzigd blijft. Het zal zijn eigenaar zelfs na meerdere jaren van exploitatie bevallen.
  • Eenvoudig te onderhouden. Omdat het vulmateriaal volledig synthetisch is, neemt het geen geuren en vocht op. Dankzij deze vervuiling wordt gemakkelijk geëlimineerd. Het is genoeg om de matras te wassen en het zal weer als nieuw worden. Bovendien droogt het snel uit en neemt het zijn vroegere vorm aan.
  • Laag gewicht. Traditionele matrassen zijn zwaar genoeg. De matras, gevuld met holofiber, is licht en draait hem eenvoudig van de ene naar de andere kant, maar ook om te wassen, te transporteren, enzovoort.

Het beste wat je kunt bedenken

Gezien alle eigenschappen van het materiaal, kun je gerust zeggen dat de matras van holofiber gewoon perfect is. Het neemt geen vocht op, laat lucht vrij - het "ademt", het is bestand tegen slijtage. Als je het voor de slaapkamer kiest, kun je absoluut niet bang zijn dat er zich huismijt, schimmels of bacteriën in zullen nestelen.

Zelfs allergielijders zullen op zo'n matras kunnen slapen, omdat het hypoallergene eigenschappen heeft. Dat is de reden waarom holofiberbedden vaak worden gekocht voor kinderen, waaronder de kleinste. Het gebruik van dit materiaal is goedgekeurd en aanbevolen voor gebruik in producten voor baby's vanaf de geboorte tot drie jaar.

Zelfs als direct contact van het materiaal met de huid van een pasgeboren baby optreedt, is het absoluut veilig.

Kinderproducten

Hollofiber is een synthetisch materiaal, maar ouders van pasgeboren kinderen kiezen er vaak voor (vanwege het vermogen om geuren te verzamelen en absolute hypoallergeniciteit). Optimale oppervlaktehardheid voor het slapen bevordert ook holofiber-gevulde matrassen.

Orthopedisten raden aan om pasgeborenen op een vrij hard oppervlak te plaatsen en de orthopedische eigenschappen van de matras met holofiber zo goed mogelijk in overeenstemming te brengen met deze aanbevelingen.

Fabrikanten bieden ook dubbelzijdige modellen aan, waarbij de zijkanten verschillende stijfheden hebben, wat erg handig is voor jonge kinderen.

Deze functie maakt het mogelijk om een ​​matras uit een holofiber te gebruiken vanaf de geboorte van een baby tot 3-4 jaar oud, wanneer hij "van een kinderdagverblijf" naar een gewoon bed "beweegt".

Voor kinderen worden ook veermatrassen gekozen, waarbij alleen de bovenste laag is gemaakt van holofiber. Deze aanpak kan de kosten van het bed aanzienlijk verlagen. Dergelijke slaapoppervlakken kunnen vrij hoog zijn, terwijl ze elastisch, veerkrachtig en veilig blijven.

Klantrecensies

Holofiber matrashouders zijn gelukkige mensen. Hun beoordelingen laten zien dat producten gemaakt van dit materiaal de beste optie voor hun gezin zijn geworden.

Sommigen wijzen op het gemak en het vermogen om het oppervlak waarop het product wordt gelegd perfect te effenen, anderen worden aangetrokken door de mogelijkheid om de stijfheid van de zijkant van de matras te kiezen. Weer anderen merken op dat de matras ook geschikt is als een tijdelijk bed voor gasten en gastheren: het is genoeg om het op de vloer te verspreiden - en een goede nachtrust is zelfs in dergelijke omstandigheden verzekerd. Gemakkelijke zorg en duurzaamheid worden ook door kopers onder de voordelen onderscheiden.

Om comfort te garanderen, is een persoon alert op de keuze van omringende objecten.

De keuze van accessoires om te slapen is erg belangrijk, omdat rust in aangename omstandigheden de sleutel kan zijn tot succesvolle activiteiten. Een matras met een holofiber vulling kan een echte vriend zijn en een goede hulp bij het organiseren van een comfortabele slaapplaats.

In de volgende video leert u meer over matrassen gevuld met holofiber.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer