Matrassen Serta

Het Amerikaanse Serta is een bekende fabrikant van orthopedische matrassen, omdat het de nieuwste technologie, hoogwaardige materialen en vulstoffen gebruikt en ook de aandacht trekt van een stijlvol ontwerp. Alle matrassen hebben een modern blok met onafhankelijke veren, die gemak en comfort bieden tijdens een nachtrust.

Functies en voordelen

Het Amerikaanse Serta werd opgericht in 1931 - dankzij de fusie van verschillende kleine bedrijven. Tegenwoordig produceert het hoogwaardige orthopedische matrassen die zijn goedgekeurd door de US National Sleep Foundation. Het bedrijf fungeert als de officiële leverancier van producten voor veel hotels in het land.

In Rusland worden Serta-producten onder licentie vervaardigd door Ascona.

Alle matrassen van het Amerikaanse Serta zijn gemaakt op basis van het Comfort Quit-veersysteem. Het bestaat uit onafhankelijke veren, gemaakt van massieve draad, die vóór gebruik thermisch wordt behandeld. Dit geeft de veren duurzaamheid, bruikbaarheid en betrouwbaarheid. Elke lente wordt gepresenteerd in een apart geval - om lucht door te laten en een goed microklimaat te creëren.

De veereenheid is gemaakt op basis van de technologie "Flexzone Support System 4D Spring", waarvan de hoogte van de veren anders is. Ze worden alleen in het midden bevestigd, terwijl de boven- en onderkant van de veer vrij blijven om te bewegen. Veerflexibiliteit zorgt voor orthopedisch effect en zachtheid van het oppervlak van het product, verbetert de bloedcirculatie.

Bij de fabricage van Serta-matrassen worden veel technologieën gebruikt waarmee alle producten aan internationale normen kunnen voldoen. Serta heeft het Advanced Comfort Quilt-systeem ontwikkeld en gepatenteerd - om gemak en comfort te creëren.

De bovenste laag biedt een micromassage-effect.

Serta in de vervaardiging van matrassen met orthopedisch effect maakt gebruik van moderne technologie "Cool Balance", dankzij welk breisel een verhoogde dichtheid heeft. De fabrikant voegt toe bij de vervaardiging van breigoedvezel en cellulosepulp, gewonnen uit dennen met witte stam. Deze technologie is verantwoordelijk voor het thermisch regime van het product.

Op warme dagen voelt u de koelte, en in de winter kunt u opwarmen in een warm bed.

Alle modellen van Serta zijn uitgerust met het Total Edge-systeem - voor betere ondersteuning en om te voorkomen dat de bank van de bank rolt. Aan de zijkanten zijn de matrassen voorzien van een poreus 3D-gaas. Het verwijdert perfect vocht en draagt ​​bij tot een uitstekende ventilatie. Deze technologie wordt "Aero-systeem" genoemd.

De fabrikant gebruikt de moderne technologie "Smart Clean System", het product bestaat uit verwijderbare platen - om gemakkelijk te kunnen reinigen van stof en vuil.

Bij de vervaardiging van orthopedische matrassen gebruikt het bedrijf zowel natuurlijke als kunstmatige vulstoffen. Alle materialen zijn gepatenteerd en hebben certificaten "CertiPUR". Alle producten zijn gemaakt op de originele apparatuur, onder de controle van het bedrijf.

Wat is beter Mediflex?

Serta en Mediflex zijn twee bekende fabrikanten van orthopedische matrassen. Elk merk gebruikt unieke technologieën en hoogwaardige vulstoffen, maar er zijn enkele verschillen.

Mediflex-matrassen hebben een veereenheid met Adaptive System (zeven elasticiteitszones van het product). De veren zijn gemaakt van draad met verschillende diameters, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de stijfheid en de juiste verdeling van de belasting op de matras aan te passen.

Modellen van Serta zijn gebaseerd op een blok onafhankelijke bronnen die elkaar niet beïnvloeden. Ze reageren goed, zelfs op kleine bewegingen van uw lichaam. Het systeem reageert goed op de lading, het is duurzaam en betrouwbaar.

Het belangrijkste voordeel van Serta-matrassen met orthopedisch effect is het gebruik van het ademhalingssysteem "OxyFoam", dat een uitstekende luchtuitwisseling biedt.

types

Serta produceert matrassen met een orthopedisch effect, met behulp van een blok onafhankelijke bronnen en innovatieve technologieën, hoogwaardige vulstoffen en moderne apparatuur. De fabrikant biedt twee productlijnen: "Natural Start" en "Perfect Sleeper".

Perfecte slaper

De lijn "Perfect Sleeper" is gecreëerd door de beste specialisten van het bedrijf (samen met het Amerikaanse National Sleep Fund) door het gebruik van innovatieve technologieën. Alle modellen in deze serie laten u niet alleen tijdens de slaap bijkomen.

De matras fungeert op elk moment van de dag als een bron van kracht en energie.

Alle producten zijn uitgerust met een latexsysteem - voor een uniforme verdeling van de druk en een goede doorbloeding. TMet de "Memory Form" -technologie kunt u de vorm van het lichaam aannemen en de druk op de schouders en heupen verminderen. De bovenste laag is goed geventileerd en biedt het effect van micromassage. Veerblok biedt ideale rugondersteuning.

De matrassen uit de collectie "Perfect Sleeper" zijn uitgerust met een thermoregulatiesysteem.. Je zult je comfortabel voelen, zowel op warme dagen als in het koude seizoen. Met het versterkingsysteem Total Edge perimeter kunt u het volledige oppervlak van de matras gebruiken.

Natuurlijke start

Bij het maken van de "Natural Start" -lijn werden moderne technologieën gebruikt. Modellen zijn gemaakt van milieuvriendelijke natuurlijke vulstoffen met originele eigenschappen. Elk model is gemaakt op basis van een onafhankelijk veerblok en is uitgerust met een hoes van organisch katoen.

Alle modellen worden gekenmerkt door hun vermogen om zware lasten te weerstaan, maar het maximum is 140 kg. Onder de modellen van deze collectie vindt u producten met een gemiddelde, hoge stijfheid. De hoogte is van 20 tot 27 cm.

materialen

De Amerikaanse fabrikant Serta in de productie van orthopedische matrassen maakt gebruik van moderne en zeer hoogwaardige materialen en vulstoffen die zorgen voor de juiste positie tijdens de slaap en maximaal comfort.

De belangrijkste vullers van matrassen van het merk Serta:

 1. Speciaal schuim "Oxy Comfort" met orthopedisch effect heeft een open structuur, die perfect ademend is. In het geheel met een geperforeerd poreus type vormt dit schuim het originele materiaal met uitstekende luchtcirculatie.
 2. Materiaal "BambooFlex" vanwege de poreuze textuur en het gebruik van koolstofimpregnatie zorgt het voor een micromassage-effect.
 3. Latex "Talalay" geproduceerd door speciale technologie. De belangrijkste verschillen met de gebruikelijke latex - vier keer beter ademend, geruisloos, hypoallergeen. Het product neemt snel lichaamstemperatuur.
 4. "Memory Foam" - de originele vuller, die snel de vorm van het lichaam aanneemt, terwijl er geen druk is op de heupen en schouders. Dankzij deze technologie wordt de wervelkolom veilig ondersteund tijdens de nachtrust en zijn de spieren volledig ontspannen.
 5. "Eco Latex" zorgt voor zachtheid van een matras en ook voor goede ventilatie. Het wordt gekenmerkt door verhoogde slijtvastheid, herstelt perfect de vorm en is ook bestand tegen aanzienlijke belastingen. Door het gebruik van de latexlaag helpt de matras de bloedcirculatie te verbeteren.
 6. "Serta Viscopur" - een uniek geheugenschuim, dat bestaat uit microscopische veren.De aanwezigheid van dit materiaal stelt je in staat om het effect van gewichtloosheid te creëren. Open cellen van deze technologie zijn verantwoordelijk voor goede ventilatie.
 7. "Contour Foam" - originele ontwikkeling met een poreuze structuur. Deze technologie trekt de aandacht van het effect van micromassage en biedt ook uitstekende ventilatie van het product.

Wit vilt is een tussenlaag tussen het veermechanisme en het zachte, elastische vulmiddel. Het is gemaakt van biologisch katoen, geeft de producten stijfheid, elasticiteit en elasticiteit.

Populaire modellen

Astoria

Astoria is een tweezijdig model dat de aandacht trekt met het Oxy Comfort-systeem, dat goed ademend vermogen bevordert. Deze matras kenmerkt zich door een hoge mate van stijfheid, hij is geschikt voor personen met een gewicht tot 140 kg.

Het gewicht van het product is afhankelijk van de grootte, maar is gemiddeld 19 kg.

Het orthopedische matras "Astoria" is ideaal voor mensen met rugklachten:

 • Hiermee kunt u pijn verlichten dankzij de juiste ondersteuning van de wervelkolom.
 • Het kan worden gebruikt voor partners met verschillende gewichten.
 • Dit model heeft een veerblok "720FlexZone ™ Support System" met het bekende "4D Spring" -ontwerp, evenals een origineel systeem voor ondersteuning van het product rond de omtrek - "Total Edge".

Dorsey

Orthopedische matras "Dorsey" wordt gepresenteerd in de vorm van een veelzijdig en functioneel model waarmee u eenvoudig de mate van stijfheid kunt wijzigen. Het product is gemaakt van materiaal "Memory Foam", waardoor het lichaam kan ontspannen. Ademende technologie "Oxy Comfort" is ontworpen om op elk moment van het jaar voor comfort te zorgen.

De orthopedische matras is gemaakt in een praktisch geval van wit vilt. De hoogte van het product is 25 cm, de ene kant heeft een gemiddeld niveau van stijfheid en de tweede - hoogte.

Orland Park

Aantrekkelijke matras "Orland Park" verwijst naar de opstelling van "Perfect Sleeper". Het belangrijkste kenmerk is de aanwezigheid van een groot aantal veren. Dit product is bestand tegen ladingen tot 140 kg. Het model is uitgerust met het Oxy-comfortsysteem - voor goede ventilatie. .

"Memory Foam" en "Latex" worden gebruikt als vulstof.

De belangrijkste kenmerken van het Orland Park-model zijn het optimale niveau van stijfheid, uitstekend ademend vermogen en betrouwbare rugondersteuning tijdens de nachtrust. Het product heeft een gewicht van meer dan 27 kg en bereikt een hoogte van 33 cm.

Caledonia

De matras "Caledonia" met orthopedisch effect is een levendig voorbeeld van de "Natural Start. Het model bevat een veerblok en een "BambooFlexco" -vuller met speciale impregnering,die het mogelijk maakt om de lading van elektrische of statische actie te neutraliseren en zorgt voor een lichte massage. De tas is gemaakt van een aangenaam en duurzaam katoen.

Het is ontworpen voor zware belasting en is ook in staat uitstekende ondersteuning te bieden voor de wervelkolom.

San Marino

Het orthopedische matras San Marino trekt de aandacht met zijn lage mate van stijfheid:

 • Het is ook in staat om lasten tot 140 kg te weerstaan.
 • Dit model bevat verschillende lagen.
 • De hoes is genaaid van Comfort Quilt katoenweefsel.
 • Ter bescherming van de matras creëerde een betrouwbare laag vlas "Organic Flax".
 • De matras is uitgerust met een zeer elastisch "Memory Foam" -systeem, waarmee u gemakkelijk de vorm van een lichaam kunt aannemen.

Je rug zal de maximale ondersteuning voelen - dankzij het gebruik van de ontwikkeling van het ondersteuningssysteem.

Kilimanjaro

Het Kilimanjaro-model onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

 • Het heeft een hardheidsniveau onder het gemiddelde.
 • De zachtheid wordt bereikt door de aanwezigheid van lagen organisch katoen, latex en vlas.
 • Deze matras is bestand tegen een belasting van maximaal 140 kg.
 • De bovenste laag van het product wordt vertegenwoordigd door het materiaal van de poreuze structuur met koolstofimpregnatie "BambooFlex" - voor een uitstekende ventilatie.

afmeting

De fabrikant biedt dubbele matrassen die niet alleen bedoeld zijn voor persoonlijk gebruik, maar ook voor de uitrusting van hotels en hotels.

Een matras van 200 × 160 cm is de beste optie voor een tweepersoonsbed. Het biedt gezonde en gezonde slaap voor twee personen. Voor meer comfort, moet u letten op het model met afmetingen van 180 × 200 cm. Een matras met afmetingen van 140 × 200 cm is geschikt voor bedden van een-en-een-half.

Hoe u de juiste matras kiest voor een gezonde slaap, zie hieronder.

Klant recensies voor Amerikaanse matrassen

Veel gebruikers laten positieve beoordelingen achter over de kwaliteit en duurzaamheid van orthopedische matrassen van het Amerikaanse merk Serta. Ze zorgen voor de juiste positie van de wervelkolom tijdens de rust, helpen om te rusten en te ontspannen.

Het onmiskenbare voordeel van Serta-producten is een hoogwaardige assemblage, evenals de sterkte van het product (dankzij het gebruik van een onafhankelijk veersysteem). Serta-matras is geweldig voor tweepersoonsbedden, het biedt gemoedsrust voor elke partner tijdens de slaap.

Met een breed scala aan modellen kunt u de beste optie voor elke koper kiezen. Een harde matras is bijvoorbeeld ideaal voor kinderen.

Sommige gebruikers wijzen op de overschatte kosten van Serta-producten, maar de hoge prijs is volledig terugverdiend met de duurzaamheid van de producten. Na het kopen van de matras, moet je wat tijd uitblazen om van de synthetische geur af te komen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer