Matras waterdichte hoes

 Matras waterdichte hoes

Op dit moment kan met vertrouwen worden vastgesteld dat het onwaarschijnlijk is dat het mogelijk is om uw eigen bed zonder matras voor te stellen. Het gebruik van kwalitatieve samenstelling, verbetering van de veerunit maakte moderne matrassenmodellen tot de noodzakelijke items voor een comfortabele nachtrust en een gezellige rust. Dit verklaart het feit dat de prijzen verschillende keren snel zijn gestegen.

Het is dus van groot belang dat de matrassen en extra accessoires die erop staan ​​een lange periode hebben geduurd, hun oorspronkelijke uiterlijk hebben behouden en hun eigenaars blijven verrassen. De waterdichte hoes op de matras is een onzichtbare volledige bescherming die aanzienlijk helpt om de perfecte zuiverheid en het aroma van frisheid te behouden.

Speciale functies

De waterdichte versie van de matrashoes wordt geleverd met een matrashoes met een waterhoudend oppervlak, waardoor absoluut geen vloeistof op het matras zelf kan komen. Dit probleem wordt tot op zekere hoogte perfect overwonnen door alle soorten matrasovertrekken gemaakt van dichte stoffen, maar alleen de waterdichte look, die uit twee lagen bestaat, lost dit probleem idealiter met 100% op.

Het waterdichte model van de hoes is perfect bevestigd aan de basis van de matras met een rits of elastiek (als het een budgetversie is) en behoudt de oorspronkelijke positie. Varianten van hoezen met ritssluitingen bedekken idealiter zowel de volledige onderkant als de hele bovenste delen van de matras. Dit is een toegevoegde bonus in de afwezigheid van het bed zelf, wat vaak opgemerkt kan worden bij jonggehuwden die nog geen tijd hebben gehad om het te kopen.

De tweede versie van de matrashoes met kauwgom is vastgehaakt aan de rand van de matras. Dit type is enorm populair geworden, omdat als het matras op een bed wordt geplaatst, het onderste gedeelte niet hoeft te worden bedekt. Bovendien bevestigt de hoge kwaliteit van een dergelijk monster de aanwezigheid van antibacteriële impregnatie, hetgeen de waarschijnlijkheid van de concentratie van micro-organismen en zeer onaangename geuren uitsluit.

species

Het is de moeite waard eraan te denken dat de covers met een waterdicht effect van verschillende typen zijn:

 • Bedek met een natuurlijke samenstelling, wat wordt weergegeven door een uit twee lagen bestaande hoes gemaakt van katoenen stoffen of badstof. Een kwaliteitssupplement is een waterdichte membraanimpregnering die geen vocht doorlaat, maar het lichaam wel in staat stelt om comfortabel te ademen. Natuurlijke variëteiten van matrasbeschermingen onderscheiden zich door hoge kosten, maar hun kenmerken zijn echt perfect en de werkingsperiode is verrassend in zijn duur.

Bovendien is deze beschermende hoes absoluut hypoallergeen en verschillend voor kinderen.

 • De tweede variant van covers is gecombineerde. Hun samenstelling wordt weergegeven door een gebreide stof (80%) en 20% polyester. Ze hebben een zacht, zacht oppervlak en een hoogwaardig dutje. Dankzij synthetische vezels is de gebruiksperiode van gebreide stof verlengd, wat waardige concurrentie garandeert voor standaardhoezen met natuurlijke samenstelling.
 • noot kunstmatige optiewelke de meeste budgetversie is. Het is gemaakt van synthetische stof (100%) en PVC. Dit type hoes lijkt op het gebruikelijke klassieke tafelzeil, dat wordt aangevuld door een antislip-slot.De kunstmatige behuizing heeft een ruw oppervlak dat geen lucht toestaat, maar de waterafstotende functies zitten absoluut op de juiste hoogte.

model

Overweeg de meest populaire modellen van waterdichte matrashoezen:

 • Veiliger dekking. 10 jaar garantie op de mogelijkheid van vervanging verklaart in sterke mate dat het bedrijf absoluut vertrouwen heeft in het voorgestelde product. Bovendien is het oppervlak van de hypoallergene laag katoen gescheiden van het waterdichte, zodat er tijdens uw nachtrust geen rimpels op het oppervlak verschijnen. Waterbestendigheid is een van de belangrijkste kenmerken van dit model. Onder de voordelen kan ook worden opgemerkt: een rijk assortiment van de voorgestelde grootte van het rooster, de volledige afwezigheid van geur en lichtgewicht, wasbaar in de machine beschikbaar;
 • Slumbercloud Dryline Case. Op dit moment onderscheidt dit model zich door de hoogste kwaliteit van de compositie, die sterker is en comfortabeler tussen andere matrashoezen. Bovendien onderhoudt en onderhoudt het voor u het gewenste niveau van verkoeling tijdens de slaap. Dit voordeel helpt zweten voorkomen en geeft u echt een goede nachtrust. Dimensionaal raster: 90x200, 80x200x10 cm.Talrijke positieve beoordelingen bevestigen het gebruiksgemak van deze optie;
 • Lucid Premium Case De geproduceerde goederen van dit bedrijf voor een lange periode zijn succesvol vertegenwoordigd op de markt voor slaapcomfort. En de 15-jarige garantie is ondubbelzinnig het krachtigste aanbod voor gevallen met een beschermende functie. Het belangrijkste voordeel van dit model is een echt hoogwaardig waterdicht. Bovendien is het feit dat de laars volledig hypoallergeen is belangrijk, wat je een grote rust garandeert;
 • Linenspa hoes. Deze versie van de hoes is zeer licht en voelt zacht aan, het is vergelijkbaar met de standaard klassieke hoes. Deze hoes is 100% waterdicht. Bovendien laat het geen geurtjes achter van accidentele lozingen. De dunste basis van katoen en de onderste laag van polyurethaan werken perfect op elkaar in om de perfecte pasvorm voor uw matras te creëren dankzij het gebruik van een elastisch oppervlak. Omdat het model dun is, behoudt het voldoende warmte en zorgt het voor het comfort van een nachtelijk tijdverdrijf;
 • Smart cover Luna. Het product bestaat uit een laag verwarmingselementen en een laag sensoren,waaronder sensoren die de temperatuur van het lichaam, de lucht, de luchtvochtigheid en een wekker meten. U kunt het casusysteem op afstand beheren vanaf uw smartphone of tablet. Dit type hoes is hypoallergeen, wordt geleverd in verschillende afmetingen van het dimensionale rooster (160x200, 140x200, 180x200 cm), en wordt geleverd met een garantie van 15 jaar, die volledig wordt ondersteund door de fabrikant.

Absoluut alle producten van dit bedrijf zijn enorm populair geworden en hebben een uitstekende reputatie. Wanneer het nodig is om een ​​beschermende functie te demonstreren, voldoet de hypoallergene variant idealiter aan zijn taak, die volledige waterdichtheid bewijst en het vermogen om kwalitatief vocht kwalitatief te absorberen en permanent van het oppervlak te verwijderen.

Waterdichtheid is iets waar u op moet letten bij het kiezen, omdat het een zeer warme atmosfeer creëert tijdens de slaap.

Kleur oplossingen

En hoezen en matrashoezen wonnen hun relevantie. Toen ze relatief kort geleden bij ons thuiskwamen, werden ze al snel verliefd op de gelukkige eigenaars van dit product. Tegenwoordig beschouwen de meeste kopers hen als uiterst praktische dingen voor thuiscomfort en gaat design op de achtergrond.Witte of melkachtige tinten zijn tijdloze klassiekers voor de meeste modellen cases.

Marketeers stelden echter zelfverzekerd voor om niet te stoppen bij het aangeboden basiskleurenpalet, maar om een ​​collectie covers in verschillende tinten en combinaties te ontwikkelen en uit te geven.

Het is belangrijk op te merken dat absoluut alle kleurstoffen die worden gebruikt voor de vervaardiging van deksels, een hoge mate van stabiliteit hebben.

Dus, naast wit, bieden de bedrijven zwart en rood, citroen en marsh, lila en roze, evenals andere tinten van dit product.

Natuurlijk won de plaats van de leider onder de contrasten van het kleurenpalet voor de omslag een zwarte tint. Het is gekozen voor combinatie met donkere meubels en benadrukt de veelzijdigheid ervan, samen met wit. De kleurafdekking is minder praktisch omdat deze niet op bedlinnen past, maar vooral als de zijkanten voor hen dicht zijn en het goed zichtbaar en merkbaar is.

Het is de moeite waard eraan te denken dat u, om een ​​helder accent op uw matras uit te proberen, moet bedenken hoe goed deze combineert en combineert met verschillende bedsets.

Tips om te kiezen

Nadat u besloten hebt om in de winkel te kijken en de eerste aankoop van een hoes voor uw matras te doen, is het eerste wat u moet doen beslissen over het doel van het gebruik ervan. Als de plannen - om de dekking in het appartement of huis te gebruiken, en niet in de frisse lucht, de functies in elk geval anders zijn.

Waar moet je precies op letten, waar moet je speciale aandacht aan besteden om het huwelijk te voorkomen?

We bieden een paar eenvoudige tips en nuttige aanbevelingen die moeten worden overwogen vóór een dergelijke gewenste acquisitie:

 • In een standaardsituatie is een katoenen matrasovertrek voldoende. Dit type hoes biedt geen garantie voor de bescherming van de matras tegen het per ongeluk binnendringen van vloeistof op de matras, maar beschermt hem juist tegen roos of vuilvlekken;
 • Als u gevoelig bent voor allergieën, moet u de afdekking van de matras zorgvuldig benaderen. Kies een model dat zowel uw matras als wat allergische reacties veroorzaakt volledig volledig afsluit. Matrashoezen zijn gemaakt van latex en / of wol. Deze samenstelling is ideaal voor het regelen en handhaven van een gunstige temperatuur van uw slaap;
 • Als u alleen comfort en plezier wilt hebben, dan is een gewatteerde hoes een geweldige oplossing voor het beschermen van de matras. Deze variant van hoezen is voornamelijk gemaakt van materialen die het comfort aanzienlijk verhogen - katoen of polyester;
 • Welnu, als je vaak zweet of vaak op zoek bent naar het beschermen van je matras tegen een verscheidenheid aan spellen en de slaapperiode van je kinderen, dan heb je in dit geval een hoes nodig die gemaakt is van waterdicht textiel. Deze kinderversie garandeert volledige bescherming van uw matras tegen vocht. Zodat je matras niet nat is - voel je vrij om een ​​keuze te maken voor deze optie.

Waar en hoe te gebruiken?

Laten we nu eens analyseren voor wie een waterdichte matrashoes geschikt is, in welke situaties deze moet worden gebruikt:

 • In de regel dragen de heersende stereotypen en de constante identificatie van de waterdichte voordelen van een matrashoes met een onaantrekkelijk tafelzeil voor baby's niet bij aan het verschijnen van gedachten om zo'n belangrijk accessoire te verkrijgen. Als je er bijvoorbeeld over nadenkt, is een waterdichte hoes absoluut noodzakelijk voor iedereen, in een appartement of huis met een bed.Dit geldt zowel voor een romantisch echtpaar dat al gewend is aan een frequent ontbijt op bed, als voor gezinnen met kinderen, maar ook voor ouderen;
 • Het uiterlijk van vlekken door alleen maar koffie of thee te drinken, per ongeluk gemorste sappen of vruchtendranken, alcohol wordt snel opgenomen in de matras. Dan begint het proces van snelle reproductie van het aantal bacteriën en geuren, die na verloop van tijd vroeg of laat definitief bekend zullen worden. Een paar gegevens van willekeurige plekken - en een heel pedante hostess verklaart resoluut de chemische reiniging van de matras;
 • Het is vermeldenswaard dat slechts één reiniging qua kosten vergelijkbaar is met de oorspronkelijke prijs van de dekking, bovendien ontkent niemand de kans op het behoud van echtscheidingen. Daarom is het absoluut eenvoudiger en veiliger om vlekken te voorkomen dan na een lang en pijnlijk gevecht ermee;
 • Een ideaal glad oppervlak met een antibacterieel effect is waar je eerst voor moet zorgen als je perplex bent door een gunstige slaapplaats te creëren voor je bejaarde ouders of familieleden.

Je kunt de waterafstotendheid van de matrasovertrekken duidelijker zien in de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer