Kenmerken van matrassen Lazurit

 Kenmerken van matrassen Lazurit

Het merk Lazurit is een redelijk bekend bedrijf in Rusland dat hoogwaardige matrassen op de markt brengt. Het bedrijf is succesvol, er is veel vraag naar zijn producten, ondanks de prijzen die verschillen van die van andere fabrikanten. Om te begrijpen wat de kenmerken zijn van Lazurit-matrassen, is het noodzakelijk om een ​​algemeen idee te hebben van het bereik, de voordelen en de aanwezigheid van zwakke punten.

voordelen

Lazurit-matrassen zijn gemaakt op basis van moderne technologieën op professionele apparatuur en zorgen voor de release van standaardmodellen, rekening houdend met de benadering van elke potentiële klant.

Tot op heden is de collectie een medium matras, waarvan het oppervlak hard of afwisselend kan zijn.Er zijn geen te zachte matten in de linialen: het hoofdassortiment is zo opgezet dat het de rug goed ondersteunt tijdens rust of slaap.

Matrassen binnenlandse fabrikant:

 • hebben een breed modelbereik, verschillend in de structuur van het blok, zijn afmeting, hoogte en type vulmiddel;
 • zijn gemaakt van moderne hypoallergene grondstoffen die geen nadelige invloed hebben op het lichaam, daarom zijn ze geschikt voor elk type gebruiker, ook rekening houdend met medische indicatoren;
 • een drievoudig type parameters van de grootteschaal hebben, rekening houdend met de lengte, breedte en hoogte van het blok;
 • voor het gemak van de keuze zijn ze verdeeld in afzonderlijke regels met verschillende namen (in het Engels en het Russisch);
 • uitgevoerd met een symmetrische en asymmetrische toevoeging van beide zijden van het blok;
 • in metalen frameconstructies hebben ze versterking rond de omtrek;
 • geschikt voor gebruikers van verschillende leeftijden en lichaamsbouw, gegeven de druk op meerdere niveaus van het lichaam op de mat;
 • ze zijn uitgerust met een stijlvolle volumeklep op een sintepon van een enkel formaat of met een afdruk op een lichte basis;
 • hebben een orthopedisch effect, uitgevoerd met een andere structuur en type oppervlaktestijfheid.

cons

De kosten van premium huishoudelijke matrassen kunnen niet als aanvaardbaar worden beschouwd, en rechtvaardigen zelfs de prijs van de gebruikte grondstoffen. Als een goedkope optie 8.000 roebel kost, bereikt de prijs van een elite-equivalent meer dan 85.000 roebel.

De structuur van de blokken van het merk verschilt niet veel van die van veel andere bedrijven, dus als het product wordt bekeken en in verband wordt gebracht met de prijs, moet de koper zoeken naar redelijkere opties, rekening houdend met het budget en de kwaliteit.

afmeting

Afmetingen van binnenlandse merkmatrassen zijn verschillend. Vandaag is het groottebereik verdeeld in drie groepen:

 • enkele matten - met afmetingen van 23x90x200, 25x80x200, 25x90x200, 25x100x200, 25x100x200, 27x80x200, 27x100x200 cm;
 • anderhalve slaapmodellen - meer ruime opties voor één plaats met afmetingen van 23x120x200, 23x140x200, 27x140x200, 25x120x200, 25x140x200 cm;
 • dubbele matrassen met een ruim bed voor twee plaatsen in de vorm van een gebied van 23x160x200, 23x180x200, 23x200x200, 25x160x200, 25x180x200, 25x200x200, 27x160x200, 27x180x200, 27x200x200 cm.

In feite is het groottebereik van elke liniaal verschillend in breedte en hoogte. Voor dunne ontwerpen zijn modellen met een dikte van 15, 17, 19 cm. Standaardmatrassen zijn 21-27 cm hoog.

model

Door de structuur van het blok is het assortiment van het bedrijf verdeeld lente en veerloos samengestelde planontwerpen.

Met andere woorden, ze hebben een kern, aan beide zijden aangevuld met een verscheidenheid aan vulstoffen om de nodige ondersteuning te bieden aan de wervelkolom, waardoor de belasting van de spieren van het lichaam wordt verminderd. Een zeldzaam fenomeen in de line-up zonder veren is monolithische matten van een enkele laag vulstof met perforatie, verpakt in een volumetrische gewatteerde hoes met een patroonsteek.

Dergelijke structuren, vaak middelgrote, hebben een maximaal toelaatbare belasting van 90 kg, zijn gemaakt van orthopedisch schuim met een dubbel soort oppervlaktereliëf en wegen gemiddeld 8,5-9 kg.

Naast orthopedisch schuim gebruikt het merk natuurlijke latex, sisal, kokosmat, verschillende soorten orthopedisch schuim, onafhankelijke veren in de modelontwikkeling.

Modellen op veren worden gekenmerkt door een grote indicator van de belasting op de plaats (tot 150 kg). Door het gecombineerde type structuur en de aanwezigheid van een groot aantal veren, is hun gewicht bijna tweemaal het aantal veerloze tegenhangers en gemiddeld ongeveer 15,8-20 kg.

Linialen verschillen niet alleen in de samenstelling van de kern, maar ook in prijs:

 • "Smile" - een van de meest populaire modellen op onafhankelijke veren, verpakt in veelkleurige covers, heeft multi-level ondersteuning voor de ruggengraat van de gebruiker, kosten van 18.100 tot 39.600 roebel.
 • "Advance" - lijn van voorjaarsmodellen van onafhankelijke type 8 maten kost van 21.500 tot 53.000 roebel.
 • "Plezier" - veerloze latexmodellen met verschillende toevoegingen zonder versterking rond de omtrek, in stijlvolle lichte deksels met een groenteprint, waarvan de prijs varieert van 20.500 tot 55.500 roebel.
 • "Diamond" - "Micropackage" op onafhankelijke veren met versterking rond de omtrek, gemaakt met de toevoeging van latex en kokosplaat, de prijs van matten is afhankelijk van de grootte en varieert van 27.210 tot 87730 roebel.
 • "Lapis" - premium matrassen op veren van het onafhankelijke type "Mikropaket" met een maximaal toelaatbare belasting van het blok tot 150 kg, aangevuld met schuim met twee niveaus, uitgerust met een velourskoker, hun kosten variëren van 38.600 tot 94360 roebel.
 • "Beliveau" - liniaal, gericht op de massale koper, met een maximale belasting op de plaats tot 140 kg, blokhoogte 21 cm, gewicht van het product tot 29 kg, geprijsd van 12.170 tot 29.300 roebel.
 • "Love" - budgetmodellen van springless monolithische type geheugenschuim en een kleine belasting op de plaats (90 kg), met een gemiddeld blokgewicht van 14,8 kg, geprijsd van 11630 tot 24800 roebel.
 • "Strong" - een premium lijn van matrassen van het onafhankelijke type die rondom de omtrek zijn versterkt op pocketveren van dezelfde kleur en een kokosplaat, verpakt in stijlvolle omslagen met een opdruk en een stiksel, waarvan de prijs varieert van 29.000 tot 6.700 roebel.
 • Cupido en passie - een speciaal elite-assortiment van lichtgrijs gepakte veerloze matrassen, bedrukt met stijlvolle covers die bestaan ​​uit vier soorten traagschuim (ondersteuning voor het lichaam in een droom, zeven-zone multi-level en ademend) die bestand is tegen een belasting van maximaal 150 kg, met een kostprijs van 65.500 tot 83300 roebel.
 • "Amur", "Peshn" - in feite bestaat de basis van de vorige regel uit dezelfde grondstoffen, hebben ongeveer dezelfde kosten, maar meer diverse dimensies (er zijn modellen voor tieners).
 • Hi-tech en Saint Session - 4 D-lentemodellen met omtrekversterking, een laag sisal langs de boven- en onderkant, de toevoeging van orthopedisch en visco-elastisch schuim dat bestand is tegen gebruikersgewichten tot 150 kg, met een kostprijs van 25.100 tot 61.000 roebel.
 • "Luidspreker", "Jong" en "Actief" - Springmatrassen, verpakt in een witte gewatteerde hoes op een polyester viscose-jacquardvulling, hebben een multi-level 5-zone belasting, aangevuld met een kokosschijf en schuim die gebruikersgewichten tot 140 kg kunnen weerstaan ​​(variërend in prijs van 25660 tot 55000 roebel).

beoordelingen

De meningen van klanten over merkmatrassen zijn controversieel. Sommige klanten, nadat ze de producten van het bedrijf hebben getest, verzekeren: de prijs voldoet niet aan de verwachtingen.Ondanks de rentevrije termijnen, die het merk aanspreken, zijn matrassen op het einde meerdere malen hoger dan de analogen van wereldberoemde bedrijven. Bovendien zijn producten van andere merken vaak beter vervuld, gaan ze langer mee zonder vervormd te zijn. Het weert kopers obsessieve verkopers die letterlijk geen doorgang geven aan de koper zolang hij de goederen niet koopt.

Andere kopers laten positieve reacties achter en verzekeren dat het merk de aandacht verdient en dat zijn producten van hoge kwaliteit en duurzaam zijn. Tevreden met de keuze merken ze de inconsistentie van negatieve feedback op en zeggen: de matrassen van het merk zijn uniek en praktisch, ze zijn het geïnvesteerde geld waard.

Kenmerken van Lazurit-matrassen - in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer