Kenmerken van Materlux-matrassen

In de Italiaanse fabriek produceert Materlux al meer dan zeventig jaar hoogwaardige matrassen en accessoires voor een gezonde slaap. Degelijke ervaring en nieuwe ontwikkelingen hebben geleid tot het feit dat de hele wereld over deze producten heeft geleerd. De kwaliteitskenmerken van Materlux-matrassen inspireerden de liefde en het vertrouwen van klanten. Met de compositie kunnen ze zich vertrouwd maken met de aankoop, dankzij een afneembare hoes en de aanwezigheid van een speciaal kijkvenster. Deze benadering van productie geeft uitdrukking aan de ernst van de houding van de fabrikant ten opzichte van het product dat hij produceert.

Gebruikers geven uitsluitend positieve feedback over hoe te slapen op de matrassen van de Italiaanse fabrikant. Onder de talloze soorten en modellen kan iedereen de meest geschikte optie vinden.

kenmerken van

Materaxi-matrassen hebben hun voordelen, waardoor ze kunnen worden onderscheiden van andere producten.Kies iets uit de gepresenteerde serie en modellen is op zijn minst omdat slapen op zo'n matras ontspannen en aangenaam zal zijn, zoals een reis naar Italië.

Comfort wordt geboden:

 • orthopedische en anatomische eigenschappen;
 • selectie van de meest geschikte stijfheid;
 • hoogwaardige grondstoffen die worden gebruikt bij de productie;
 • sterkte en weerstand tegen vervorming;
 • de juiste lay-out van de fillers.

In feite is het voorgestelde bereik indrukwekkend in zijn schaal. Orthopedische producten kunnen van verschillende stijfheid zijn, op veren of met latex, enkel en dubbel, met kokosvezel of "geheugeneffect". Er zijn modellen voor alle leeftijdscategorieën, met orthopedische en anatomische kenmerken.

7 foto

assortiment

Het assortiment wordt vertegenwoordigd door verschillende series:

 • VIP;
 • Elite;
 • Universal;
 • standart;
 • Light;
 • Dolce Luna;
 • Baby.

Elk van de matrassen in een van deze categorieën heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken en voordelen. Maar één ding verenigt hen - de productie van milieuvriendelijke Italiaanse grondstoffen, de afwezigheid van geur, uitstekend gemak en absolute hypoallergeniciteit.

De kinderserie valt op door een speciaal formaatbereik en de dikte van de producten (7-16 cm) .Het kleinste exemplaar is 60 x 120 cm groot en de grootste - 80 x 190 cm.Matrassen voor kinderen gebruiken zachtere veren en dergelijke bedden zijn ontworpen voor een gewicht dat kleiner is dan dat van een volwassene.

lineup

Een van de meest populaire modellen zijn:

 • Wenen - veerloze matras met zijden van verschillende graden van stijfheid. In het hart van - dicht materiaal Natuurlijke vorm. De bovenste laag is een natuurlijke geperforeerde latex 7-zone, die zorgt voor een uitstekende luchtdoorlaatbaarheid en meer comfort.
 • Lazio - een matras uit de categorie van dure producten, maar beschikbaar voor velen, dankzij frequente promoties die door de fabrikant worden geregeld. Gegarandeerde levensduur tot 15 jaar. In het hart van de hoge (20-22 cm) matras, betrouwbare veereenheid. Bilateraal, elke zijde heeft een verschillende mate van stijfheid. De belasting op het bed is toegestaan ​​in het bereik van ongeveer 120 kg. Standaard afmetingen - breedte van 80 tot 200 cm, lengte van 190 tot 200 cm.

Het vulmiddel is latex, waardoor de matras de rondingen perfect kan herhalen en de vorm van het lichaam erop kan aannemen. Bovendien ondersteunen de rug en de wervelkolom de laag van de natuurlijke vorm.

 • Taormina presenteert low-end modellen van maker matrasfabrikant Materlux (tot 12.000 roebel), maar de betaalbare prijs doet niets af aan de kwaliteit van de producten.De hoogte van de middelgrote matras is van 19 tot 21 cm. Het is toegestaan ​​om een ​​aparte ligplaats met een gewicht tot 130 kg te laden.

Het model zal liefhebbers aanspreken om op een zachte, maar niet "verdrinken" in de diepten van de matras te liggen. Combineert duurzaamheid, uithoudingsvermogen en duurzaamheid dankzij thermofixed vilt in de compositie, de alomtegenwoordige en onnavolgbare natuurlijke vorm en de nieuwste productietechnologieën.

 • Marte - Een andere budgetoptie met uitstekende kwaliteitsindicatoren. De prijs is lager dan die van Taormina, die van invloed is op de maximaal toelaatbare belasting - tot 100 kg per stoel. De constructie is 14-15 cm hoog, binnenin is een blok met 520 onafhankelijke veren en een kokosnoot, met een speciale behandeling - latex. Universele gemiddelde hardheid, orthopedische eigenschappen, noodzakelijke ventilatie.
 • Forli verwijst naar het segment van duurdere modellen (tot 65000 r). Op één bed kunt u een persoon tot 120 kg wegen. In het hart van de matras met een hoogte van 22 centimeter - een blok veren, voor meer stijfheid. 520 veren voor elke plek om te slapen dragen bij aan een juiste en gelijkmatige verdeling van de lading. Forli - dubbelzijdige matras, die voor een andere mate van stijfheid zorgt.Het vulmiddel wordt aangevuld met een laag thermisch gefixeerd vilt. Aan de ene kant - de verpakking van kokos kokos en latex kokos. Aan de andere kant is het een modern materiaal met unieke eigenschappen van de natuurlijke vorm, die geen stof of vocht vasthouden.
 • Ankara - veerloze veelzijdige matras, die de mogelijkheid biedt om de mate van oppervlaktehardheid voor slaap te kiezen. De ene kant is gevuld met latex 7 zones, zacht, maar elastisch materiaal met massage-eigenschappen. De tweede van gelate kokosnootkokosnoot, die een grotere stijfheid, elasticiteit en sterkte vertoont. Aan de basis van de matras bevindt zich een onafhankelijk veerblok, dat zorgt voor een comfortabele houding van het lichaam en ontspanning tijdens het slapen.

Nu is het niet nodig om naar Italië te gaan om de Italiaanse kwaliteit van Materlux-matrassen te waarderen. Alle modellen hebben hun bewonderaars al gevonden op de binnenlandse consumentenmarkt. Ze merken de voordelen op van de verwerving van Italiaanse matrassen en hun hoge kwaliteit. Maar daar stopt Materlux niet bij, het verbeteren van de matrasproducten in de nieuwe modellen. Dat de droom van inwoners van alle continenten stiller, comfortabeler en gezonder werd.

U kunt meer in detail kennismaken met de producten van de Materlux-fabriek door de volgende video te bekijken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer