Matrassen virtuoz

Om zich gedurende de dag gezond en krachtig en krachtig te voelen, moet een persoon de hele nacht genieten van een serene nachtrust, liggend in een gezellig bed op een comfortabel matras. Dit is wat de Russische fabriek "Virtuoso" begeleidt, met hoogwaardige matrassen en andere accessoires om te slapen.

Speciale functies

Na iets meer dan tien jaar geleden met zijn activiteiten te zijn begonnen, heeft het bedrijf al een behoorlijke positie ingenomen in de markt van binnenlandse producenten, dankzij de aantrekkingskracht van geavanceerde technologieën, naleving van alle normen en standaarden, het voortdurende streven naar hoge kwaliteit en een onberispelijke reputatie.

Constante uitbreiding van het assortiment, de zoektocht naar nieuwe technologische en ontwerpoplossingen, de ontwikkeling van nuances en subtiliteiten die kunnen voldoen aan de verschillende eisen en wensen van de consument,sta bedrijven toe om een ​​toenemend aantal fans en bewonderaars aan te trekken.

Virtuoz-matrassen hebben een aantal positieve eigenschappen:

 • Niet-toxiciteit, veiligheid.
 • Gebrek aan elementen die allergieën veroorzaken.
 • Lange levensduur.
 • Hoogwaardige samengestelde lagen.
 • De afwezigheid van vreemde geuren.
 • Een breed scala aan keuzes voor prijs, prestaties, ontwerp.
 • Het vermogen om spierspanning te verlichten en de ruggengraat te verlichten.

Modellen en typen

De Virtuoz-fabriek presenteert de liefhebbers van comfortabele slaap een breed scala aan modellen en soorten matrassen: lang en dun, traditioneel rechthoekig en rond, elite en economy class, veerkrachtig en veerloos.

Spring-matrassen zijn ook in twee groepen verdeeld: de veereenheid kan afhankelijk of onafhankelijk zijn:

 • Systeem afhankelijk blok bestaat uit een ontwerp van veren met elkaar verbonden. Het is een goedkope, eenvoudige technologie. De voordelen hier zijn onder meer de mogelijkheid om een ​​aanzienlijke belasting en lage kosten te weerstaan. Nadelen: de veren roesten snel, beginnen te kraken, worden na verloop van tijd ingedrukt, stof hoopt zich op in het product.
 • In onafhankelijke voorjaarsblok Een groot aantal vrij van elkaar verhulde veren buigt ongelijk onder de slaper, waardoor een gelijkmatige lichaamspositie wordt gegarandeerd. Vandaar de belangrijkste voordelen: uitzonderlijk comfort, orthopedisch effect, duurzaamheid en bruikbaarheid. Maar dit alles impliceert hoge kosten, die niet van toepassing zijn op de verdiensten.

Springless-matras is een model voor diegenen die niet van het verende effect houden, die dol zijn op moderne prestaties, die houden van lange reizen (omdat zo'n matras op een rol kan worden gedragen).

Ze kunnen monolithisch zijn, dat wil zeggen bestaande uit een enkele vulstof en meerdere lagen, die verschillende materialen bevatten. De voordelen hier zijn comfort, geruisloosheid en gebruiksgemak.

materialen

Voor de productie van producten in de fabriek worden met "Virtuoz" gecertificeerde milieuvriendelijke grondstoffen gebruikt die voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen:

 • Voor de vervaardiging van veren gebruikt gehard koolstofstaal.
 • Natuurlijke en kunstmatige materialen worden gebruikt als vulstof. Natuurlijke behandeling: elastische, hypoallergene latex, stijve, duurzame kokosnootkokos, dichte sterke vilt.
 • Kunstmatige vullers, die aan natuurlijke kwaliteit inboeten, lopen voorop in waarde: hypoallergeen, duurzaam polyurethaanschuim, modern, in staat om de vorm van het lichaam te "herinneren" Geheugenvorm, bestand tegen vervorming ergolatex.
 • Bekledingsmateriaal is ook belangrijk. Duurzaamheid, duurzaamheid, hypoallergeniciteit, de eigenschap om stof en doorlatende lucht af te weren - dit is een lijst met vereisten voor matrasovertrekken.

afmeting

Om de juiste matras op uw bed te kiezen, moet u zorgvuldig de grootte van het bed meten en net zo zorgvuldig het slaapaccessoire in de winkel meten. In het bedrijf "Virtuoso" kunt u elke gewenste grootte kiezen: van 120x70 cm - voor een kinderbedje, 160x70 cm - voor een kleuter, tot 180x200 of 200x200 cm - voor een chic echtelijk tweepersoonsbed.

Hoe te kiezen?

De keuze voor een matras is een serieus en verantwoord proces, omdat alleen een matras dat overeenkomt met zijn individuele kenmerken geschikt is voor elke persoon:

 • Dunne zal comfortabeler zijn op een zachte matras van natuurlijke latex. Volledig aanbevolen veer met een versterkt blok of veerloos met een hoog kokosnoten kokos.Mensen met een gemiddelde gewichtscategorie passen optimaal in het model van gemiddelde hardheid, bijvoorbeeld een combinatie van latex met kokos.
 • Oudere mensen zullen zich ongemakkelijk voelen op een harde matrasen baby's, integendeel, het is aan te bevelen om op deze te slapen. Modellen met veerblokken en goede orthopedische eigenschappen zijn ideaal voor tieners.

Na alle subtiliteiten en kenmerken, typen en eigenschappen te hebben bestudeerd, nadat u de consultant in detail in de winkel hebt gevraagd, vindt u zeker de meest geschikte optie voor u. Positieve beoordelingen van klanten dragen ertoe bij dat andere consumenten voor Virtuoz-matrassen kiezen. En door de combinatie van lage prijzen en hoge kwaliteit kunt u deze comfortabele matrassen leveren met kleuterscholen, ziekenhuizen en kostscholen.

Zie de volgende video voor een gedetailleerder overzicht van de Virtuoz-matrassen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer