Armos-matrassen

 Armos-matrassen

Het Russische bedrijf Armos is een bekende fabrikant van orthopedische matrassen, die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, opvullers en een stijlvol ontwerp hebben. Een breed scala aan modellen stelt elke klant in staat om de beste optie te vinden voor een orthopedisch matras om een ​​goede en gezonde slaap te garanderen.

Functies en voordelen

Het bedrijf Armos is zeer serieus in de productie van matrassen met orthopedisch effect, met behulp van moderne apparatuur van wereldwijde fabrikanten. Alle materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bedrijf gebruikt natuurlijke vulstoffen die de eigenschappen hebben die nodig zijn om de meest comfortabele slaapplaats te creëren.

Alle Armos-producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Veel modellen zijn gemaakt op basis van hoogwaardige veerblokken. Het merk biedt producten die verschillen in stijfheid. U kunt zachte, middelharde en harde modellen oppakken. Om de rigiditeit van het product goed te kunnen kiezen, moet rekening worden gehouden met de leeftijd en persoonlijke voorkeuren van de persoon.

Het bedrijf biedt economy-class modellen en premium-opties, zodat iedereen de juiste optie kan kiezen. Alle producten hebben opmerkelijke orthopedische en anatomische eigenschappen. Het wordt gekenmerkt door duurzaamheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid.

types

Het bedrijf Armos biedt orthopedische matrassen die verschillen in stijfheid. Je kunt een zachte, middelhoge of harde optie vinden. Voor oudere mensen zijn zachte, elastische modellen geschikt, maar voor kinderen is het beter om een ​​hard matras te kopen, omdat dit bijdraagt ​​aan het vormen van een juiste houding.

De fabrikant biedt modellen met een onafhankelijke veereenheid, die de mogelijkheid bieden om te genieten van een gezonde en gezonde slaap. Elke veer bevindt zich in een afzonderlijke behuizing om snelle slijtage te voorkomen.

Speciale aandacht moet worden geschonken aan orthopedische matrassen. Ze zijn gemaakt op basis van het veerblok en zorgen tijdens de rust voor je ruggengraat. De veren zijn over het hele gebied versterkt - met blokken polyurethaanschuim van hoge dichtheid. Dit verdubbelt de levensduur van het product.

fillers

Het Russische bedrijf Armos gebruikt alleen hoogwaardige materialen en vulstoffen.

Matrassen hebben verschillende niveaus van hardheid - afhankelijk van de lagen vulstoffen:

 • Veel matrassen met orthopedische effecten omvatten een laag kokosnotenkokos. Dit materiaal is milieuvriendelijk, dus het wordt gebruikt bij de vervaardiging van kindermodellen. Het heeft zowel antimicrobiële eigenschappen als elasticiteit. Coconut kokos geeft producten duurzaamheid en elasticiteit.

Coconut kokosmatrassen zijn ideaal voor het verbeteren van de houding, ze worden vaak gebruikt om aandoeningen van het bewegingsapparaat te voorkomen.

 • Natuurlijke latex is een zeer goede vulstof, die vaak wordt gebruikt bij de vervaardiging van orthopedische matrassen. Latex-gebaseerde producten bieden comfort tijdens de slaap, worden gekenmerkt door hypoallergeen, milieuvriendelijk en antibacterieel.
 • Het bedrijf Armos gebruikt vaak een speciale materiaalmemorix, wat een ander "geheugeneffect" is. Hij verscheen in de jaren 70 van de vorige eeuw. Het belangrijkste kenmerk van memorix is ​​dat het perfect de vorm van het lichaam aanneemt en dan snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. De matrassen gemaakt op basis van memorix voorkomen doorliggen, zijn hypoallergeen. Dit materiaal verbetert de orthopedische eigenschappen van matrassen.

Alle producten van het merk Armos met een laagje memorix zorgen voor maximaal comfort tijdens het slapen. Ze zijn perfect ademend, houden geen vocht vast en houden het warm.

 • Elke matras van polyurethaanschuim na zorgvuldige controle krijgt het hygiënecertificaat van kwaliteit. Van de kunstmatige vulstoffen maakt Armos vaak gebruik van polyurethaanschuim en periotec, die onschadelijk zijn voor de gezondheid.
 • Periotek is een polyestervezel die vaak wordt gebruikt voor de vervaardiging van orthopedische matrassen. Het is brandveilig en anti-allergisch materiaal. Het passeert vrij lucht en neemt geen vocht op. De perioteka-laag geeft matrassen zachtheid en zachtheid.
 • Zeer duurzaam van natuurlijke materialen is sisal. Het biedt op elk moment van het jaar de optimale temperatuur voor de slaap, geleidt geen statische elektriciteit, is bestand tegen zware belasting en heeft ook opmerkelijke antibacteriële eigenschappen.
 • Het Armos-bedrijf gebruikt holcon bij de vervaardiging van matrassen. Het wordt gekenmerkt door duurzaamheid, bluseigenschappen. Holcon is een niet-toxisch materiaal en neemt ook geen vocht en onaangename geuren op.
 • Bij de vervaardiging van afdekkingen of om de veerblokken van de zachte lagen te isoleren, wordt vaak vilt gebruikt. Het voorkomt slijtage, draagt ​​bij aan de sterkte en betrouwbaarheid van het product. Vilt maakt de matras elastischer.
 • Voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van orthopedische matrassen gebruikt Armos een niet-geweven synthetische spingebonden stof. Het wordt gebruikt als een laag tussen verschillende vulstoffen - om hun sterkte en uniforme verdeling van de lading te vergroten. Spanbond is niet schadelijk voor de gezondheid.

Series en modellen

De Russische fabrikant Armos biedt een breed scala aan producten om aan de behoeften van alle klanten te voldoen.

Alle matrassen met orthopedisch effect worden gepresenteerd in verschillende series:

 • "Spring" - bevat alleen eenzijdige producten. Alle modellen combineren perfect een goede kwaliteit en een redelijke prijs. De fabrikant gebruikt verschillende soorten blokken en vulstoffen - om de gewenste elasticiteit en stijfheid van producten te creëren. Dankzij het gebruik van een 3D-maasrooster, onderscheiden alle matrassen zich door goede ventilatie.
 • "Riviera" - Alle modellen uit deze serie zijn gebaseerd op een uniek multi-bloksysteem. Het blok bevat veren met een kleine diameter. Alle producten bieden het maximum aan comfort - dankzij een zachte jersey hoes, natuurlijke vullers en de aanwezigheid van een multiblok.
 • "Economy" - budgetmodellen die worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Alle matrassen zijn gemaakt op basis van het Bonnel-veerblok in combinatie met polyurethaanschuim. Een dergelijke tandem is verantwoordelijk voor de uniforme verdeling van de belasting over het gehele oppervlak.
 • "Extra" - alle matrassen zijn gemaakt dankzij het Bonnel-afhankelijke blok, dat voor optimale stijfheid van de producten zorgt. Matrassen zijn gemaakt van moderne hightech vulstoffen.
 • "Elite" - producten worden gemaakt op basis van een blok onafhankelijke bronnen,die het "golfeffect" verhinderen bij het gebruik van een matras. Alle producten worden gekenmerkt door een lange levensduur.
 • "Onze kinderen" - orthopedische modellen ontworpen voor baby's zijn moeilijk (om de juiste positie van de wervelkolom tijdens een nachtrust te garanderen).
 • "Europa" - deze serie bevat matrassen gemaakt op het blok van onafhankelijke veren, evenals veerloze modellen. Voor het gemak maakt de fabrikant gebruik van natuurlijke vulstoffen (latex, cocosnoot). Veerkracht en duurzaamheid zijn de belangrijkste voordelen van deze collectie.
 • "Pragmatische" - Bevat modellen van het klassieke type, die tegen een redelijke prijs worden verkocht. De matrassen zijn gemaakt van verschillende vulstoffen - er is een breed bereik waar iedereen de beste optie kan kiezen.
 • "Flowers" - Elk model in deze serie is uitsluitend gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen.
 • "Round" - deze collectie bevat ronde matrassen. Hoogte 40 cm en het gebruik van meerdere lagen natuurlijke vulstoffen zorgen voor de meest comfortabele slaapplaats. Op zo'n matras wordt het effect van "gewichtloosheid" gevoeld.
 • "Riviera Mousse" - matrassen die zijn gemaakt van orthopedisch schuim. Gewatteerde jacquard, polykatoen en polyester worden gebruikt als stoffering.

Het bedrijf Armos breidt voortdurend zijn assortiment uit met stijlvolle en hoogwaardige nieuwe orthopedische matrassen.

Het Selena-model bevat bijvoorbeeld verschillende lagen vulstoffen: kokosnootkokos, spingebonden, TFK. Orthopedisch schuim wordt rond de omtrek gebruikt. Het model is uitgerust met een metalen frame - voor duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product. Matras "Selena" is bestand tegen lasten tot 120 kg, het trekt de aandacht van hoge stijfheid.

Klantrecensies

Armos uit Ivanovo is niet alleen bekend in Rusland, maar ook in andere landen dankzij de hoogwaardige en betrouwbare orthopedische matrassen. Kopers houden van een brede selectie van modellen die zijn gemaakt van verschillende vulstoffen. Elke klant kan het optimale niveau van stijfheid en elasticiteit van het product kiezen.

Kopers houden van de beste combinatie van waarde en kwaliteit van goederen. Merkproducten onderscheiden zich door betrouwbaarheid, uitvoerbaarheid en duurzaamheid.

De officiële website van het bedrijf presenteert een breed scala aan series orthopedische matrassen.Kopers kunnen vertrouwd raken met het modelbereik, de eigenschappen en eigenschappen van matrassen - en de juiste keuze maken.

Over de voordelen van natuurlijke materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging van Armos-matrassen, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer