Matrassen Comfort Line

Mensen brengen veel tijd in slaap en niet iedereen weet hoe de juiste en bruikbare matras moet worden gekozen. Van de juiste keuze hangt af van het nut en de kracht van de slaap, evenals van een gezonde toestand van het lichaam en vitaliteit voor de hele dag. Een populaire Russische fabrikant biedt aan om Comfort Line-matrassen aan te schaffen.

Varianten en functies van modellen

Het bedrijf Comfort Line biedt hoogwaardige matrassen en matrashoezen. Het neemt een hoge plaats in bij andere fabrikanten van soortgelijke producten. De producten hebben een uitstekende kwaliteit, een groot assortiment en betaalbare prijzen. Opgewaardeerde apparatuur maakt de productie van matrassen in grote hoeveelheden mogelijk.

De fabriek voor de productie van comfortabele matrassen voert een onderzoek uit naar de menselijke slaap.

Alle resultaten worden gebruikt om nieuwe modellen te ontwikkelen en te maken. Slaap is het hoofdbestanddeel in het menselijk leven.Duur en kwaliteit beïnvloeden het welzijn. Goede nachtrust, goede voeding en fysieke activiteit ondersteunen een persoon voor de hele dag werken.

Het bedrijf Comfort Line is gefocust op het produceren van hoogwaardige matrassen om een ​​goede nachtrust te garanderen. Matrassen van dit bedrijf zijn optimaal gebalanceerd qua prijs en kwaliteit. Ze zijn in staat om aan de hoogste eisen van consumenten te voldoen. Het ontwerp van de producten "Comfort" bestaat uit krachtige veerblokken en een natuurlijke, milieuvriendelijke opvulling. Natuurlatex en kokosvezel worden het meest gebruikt.

Variaties van comfortmatrassen

 • Sterk model - Matrassen hebben blokken met versterkte Bonnell-veren. Het product is zuinig en heeft een vulmiddel van kokosnootkokos en holkona. De anatomie van de matras is laag, maar het heeft een goede elasticiteit, betrouwbaarheid en lage kosten. Het veerblok is versterkt en is bestand tegen een constante belasting van 150 kilogram. Dit model is niet geschikt voor permanent gebruik, maar voor tijdelijk gebruik.
 • Promomodelverzameling. Lichtgewicht producten met onafhankelijke veren.Laag voor extra comfort is verminderd, waardoor u het product voor weinig geld kunt kopen. Van dit comfort is niet verminderd. De kracht voor dit model is niet meer dan 110 kilogram.
 • Matrassen van het Balance-model behoren tot klassieke producten. De basis is onafhankelijk met een vulmiddel van natuurlijke latex en kokosnotenkokos. Producten hebben het verhoogde comfort, de ergonomie en redelijke prijzen.
 • Premium-modellen zijn alleen gemaakt van natuurlijke vulstoffen en stoffen. Ze zijn gewoon gemaakt voor een comfortabele en rustgevende slaap. Producten behoren tot orthopedische matrassen met een veerbasis. Ze ondersteunen perfect het lichaam tijdens de slaap en hebben de eigenschappen van maximale ontspanning.
 • Springless-modellen - Comfort Line-matrassen met een basis van natuurlijke of kunstmatige vulstoffen. Ze creëren een persoon volledige rust en comfortabele slaap.

voordelen

Het bedrijf Comfort Line maakt voordelige producten tegen een betaalbare prijs.

Het aangeboden assortiment is groot en heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere modellen en fabrikanten:

 • Redelijke prijs van sommige modellen voor een landhuis of een gastenkamer.
 • Goedkope modellen voor permanent gebruik thuis.
 • Hoog niveau van anatomichnost, het verhoogde comfort.

Comfort Line-matrassen zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor baby's. Voor het groeiende lichaam van een kind is een niet al te hard oppervlak nodig. Voor dit perfecte veerloze model met kokos kokos en dicht schuim.

Springblokken in Comfort Line-matrassen. Blok met veren Multipack heeft een versterkte voet en bevat 1000 veren per stuk. De basis van onafhankelijke veren omvat maximaal 500 elementen per bed. Een dergelijk product is beschikbaar voor een groot aantal kopers van elk gewicht en elke leeftijd. Het product is bestand tegen zware belastingen en verliest zijn positieve anatomische eigenschappen niet. De afhankelijke veereenheden zijn van de klassieke Bonnel-basis. Dichte tussenlagen van schuim versterken matrasmodellen met veren. Producten hebben een hoge sterkte en dienen vele jaren.

Om de juiste en veilige matras te kiezen, is het noodzakelijk om niet alleen de kenmerken van alle modellen te bestuderen, maar ook om klantrecensies te lezen, die vaak positief zijn.

In de volgende video leer je meer over de matrassen van de Comfort Line.

Hoe te kiezen?

Om uiteindelijk de keuze voor een goed matras te bepalen, moet u rekening houden met de belangrijkste kenmerken van het product en andere aspecten, zoals:

 1. De grootte van het product. De afmetingen van de matrassen zijn onderverdeeld in: enkele, anderhalve slaap- en dubbele producten.
 2. Gewichtscategorie. Van deze metingen hangt af van de mate van stijfheid van de matras. Strakke modellen zijn geschikt voor mensen met obesitas en als het gewicht van een persoon klein is, zal een zachte matras precies goed zijn.
 3. Lente- of veerloos product. Het belangrijkste verschil is de ontwerpeigenschappen van de matras. De keuze voor een bepaald model en ontwerp hangt af van individuele wensen en behoeften.
 4. Hardheidsniveau Dit kenmerk hangt af van het gewicht en de leeftijd van de persoon. Matig-harde matrassen zijn geschikt voor kinderen, maar voor mensen van ouder is het beter om zachtere modellen te kiezen.
 5. Materiaal- en opvulmatrassen Comfort Line. De levensduur van het product is afhankelijk van deze indicatoren.

Het bovenstaande zijn de belangrijkste kenmerken en parameters waarmee wordt bepaald hoe de juiste matras moet worden gekozen, zodat deze comfortabel en comfortabel is tijdens de slaap.

Niet elk model heeft orthopedische eigenschappen.Deze indicatoren zijn afhankelijk van de mate van stijfheid en productontwerp (de aanwezigheid van een veereenheid die de beste belasting en ondersteuning voor het menselijk lichaam creëert).

Fabrikanten bieden nog een goed model van matrassen - tweerichtingsverkeer. Elke zijde heeft een andere stijfheid. De basis van het product is een blok van onafhankelijke veren. De wervelkolom heeft een goede ondersteuning en de persoon is in maximaal comfort. Voor dit model wordt zeer elastisch polyurethaanschuim als vulstof gebruikt. De matras wordt zachter en comfortabeler. Aan de ene kant van het product zit een laagje natuurlijke kokosnootschilfers voor een goede stijfheid en elasticiteit. De buitenhoes is gemaakt van jacquard katoen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer