Matrassen King Koil

 Matrassen King Koil

Na een dag hard werken, willen we naar huis komen, op bed vallen en ontspannen. Dit is vooral leuk als de matras in alle opzichten voldoet aan zachtheid, gemak en comfort. Elite matrassen King Koil kan hier veilig aan worden toegeschreven. Het bedrijf King Koil vindt zijn oorsprong in de XIXe eeuw en heeft in die tijd ongelooflijk veel succes geboekt bij de productie van matrassen.

Geen zichzelf respecterend hotel negeert het merk King Koil voor zijn klanten. Laten we eens kijken naar wat voor soort matrassen, en wat is er zo uniek in hen.

Merkgeschiedenis

In 1898, in de Verenigde Staten van Amerika, was de reeds vastgehouden zakenman Samuel Bronstein verbaasd over het idee zijn rijkdom te vergroten. En toen kwam een ​​uiterst succesvolle gedachte bij hem op - om niet eenvoudige goederen te produceren, maar exclusieve, die de rijkste mensen ter wereld als eerste zouden waarderen.Mensen van dit soort werken lang en hard, en wat ze nodig hebben na een dag hard werken is een volwaardige, comfortabele rust.

Dit was de sleutel tot een nieuw idee - het creëren van een matras waarop je voor altijd wilt slapen. Als gevolg hiervan lanceerde Bronstein samen met een aantal assistenten handmatige productie en creëerde het ding dat duizelingwekkende succes voor ons wachtte - de King Koil-matras.

Na iets meer dan een decennium viel een uniek matras in de herenhuizen en penthouses van vele beroemde persoonlijkheden en begon ongelooflijke roem te verwerven. Om aan de behoefte van de klant te voldoen, moesten we de productie uitbreiden en in 1911 kon Bronstein gefeliciteerd worden met de opening van de eerste King Koil-matraswinkel - eerst in de Amerikaanse hoofdstad, en 2 jaar later in New York.

Het jaar 1929 werd moeilijk voor Amerika - dit jaar begon de Grote Depressie, en veel industriëlen moesten hun bedrijven, fabrieken en industrieën sluiten. Bronstein begreep dat alleen door hard te werken en continue verbetering je het hoofd boven water kunt houden. Ongelooflijk gebeurt het - ondanks de enorme risico's lanceert hij zijn eigen veredeling in zijn fabrieken.Dus, voor de eerste keer in de geschiedenis, begonnen de Verenigde Staten onafhankelijke veren te produceren, genaaid in stof.

Het volume matras op onafhankelijke veren is het onderscheidende merk van het merk King Koil geworden.

De grote ondernemer stopt hier niet en is nog steeds op zoek naar manieren om de kwaliteit van zijn geesteskind te verbeteren. En na 6 jaar wordt de "tufting" -technologie in de serie geïntroduceerd: dit is handgemaakt, waarbij de elementen van de matras worden genaaid met een dunne naald met een wollen draad. Deze methode heeft ook bijgedragen aan het unieke karakter van King Koil-matrassen.

Verrassend genoeg droeg zelfs de Tweede Wereldoorlog, en in het bijzonder het jaar 1941, bij tot de welvaart van de productie van King Koil-matrassen. Het is een feit dat in deze tijd de jonge John Kennedy, vanwege rugklachten, het Amerikaanse leger heeft verlaten. En niemand anders dan Bronstein hielp hem en stelde voor het probleem op te lossen met behulp van een gezonde slaap op een King Koil-matras. De tijd verstreek, Kennedy werd president en hij herinnerde zich natuurlijk wie zijn gezondheid had hersteld en deed er alles aan om King Koil in zijn zaken te laten slagen.

Na de Tweede Wereldoorlog patenteerde de matrassenmagnaat de legendarische technologie van "tuften" en "verborgen tuften", waarbij de steken verborgen zijn in kleine uitsparingen en het absoluut onmogelijk is ze te detecteren.Gedurende deze tijd 'kruisten' King Koil-matrassen de oceaan en verschenen in Europese landen, waardoor dezelfde drukte als in hun thuisland ontstond. En in 1978 sliepen mensen in 25 landen van de wereld op deze ongelooflijk comfortabele verenbedden.

Eind jaren tachtig begonnen orthopedische artsen Amerikaanse matrassen aan te bevelen als het beste bed, en dit was weer een grote stap in de richting van het overwinnen van liefhebbers van een zoete slaap. Het bedrijf van Samuel Bronstein is uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor de productie en verkoop van matrassen. Aan het begin van het nieuwe millennium verscheen King Koil uiteindelijk in Rusland en won onmiddellijk het vertrouwen en de populariteit van vele bekende en rijke persoonlijkheden in ons land.

Technologieën en kansen

Over de fabricagetechnieken van King Koil-matrassen gesproken, allereerst moet worden opgemerkt dat ze allemaal met de hand worden gemaakt. Dat is de reden waarom King Koil-matrassen, gemaakt door zorgzame meesters, een orde van grootte hoger zijn dan alle andere matrassen gemaakt door een geautomatiseerd zielloos systeem.

Het volgende aspect dat de uniciteit van King Koil-matrassen bepaalt, is de tuftmethode die Samuel Bronstein zelf heeft uitgevonden. Volgens deze methode worden de details en elementen van de matras met elkaar genaaid met een speciale fijne naald met wollen draad. De steken zijn aan de bovenkant bevestigd met een elegante afwerking.De naden worden onzichtbaar en het uiterlijk van de matras krijgt een speciale elegantie.

Bovendien wordt in bepaalde collecties de methode van verborgen tufting gebruikt. In dit geval is de steek verborgen in de bovenste laag van de matras en zorgt voor blokkering van de lagen, de vervorming van de matras met deze methode is bijna nul.

Naast het tuften, wordt bij de productie van King Koil technologie Turn Free gebruikt, waardoor het matras niet wordt gemist, zelfs na jarenlang gebruik aan één kant. Routinematig omkeren behoort tot het verleden, omdat de matrasconstructie aanvankelijk voorzag dat deze niet mocht worden omgedraaid. Onafhankelijke veren in de matras zorgen voor maximaal comfort voor het hele lichaam, omdat elke veer alleen verantwoordelijk is voor het toegewezen gebied en reageert op de geringste beweging. Zo wordt de druk weggenomen van de wervelkolom en de gewrichten, en krijgt het hele lichaam de nodige ontspanning en rust tijdens de slaap.

Dankzij de meest geavanceerde productiemogelijkheden kan King Koil aan elke wens van de klant voldoen door een matras te maken van elke vorm en afmeting, zodat de King Koil-matras perfect in elk interieur past.

Hoewel volgens de statistieken, de meest populaire zijn matrassen van 180x200 cm.

Exclusieve materialen en design

Kijkend naar de King Koil-matras wordt het duidelijk - dit ding is voor de high society. De kunst die wordt overgedragen door professionals in hun vakgebied wordt in elke vierkante centimeter van het oppervlak gelezen.

Latex, lamswol, katoen en linnen - Het zijn deze ultra-milieuvriendelijke en gezellige materialen die worden gebruikt in de prachtige bekleding van King Koil-matrassen, die concurreert met de duurste bedden. Slapen in zo'n bed is van een ongeëvenaard comfort.

De ontvangst van volumetrische steken met een afscheursteken zorgt voor een werkelijk unieke rol - de contour wordt op een zodanige manier gelegd dat het bloed vrij kan circuleren, waardoor lont en andere onaangename momenten worden geëlimineerd.

De esthetische component stelt de matras gelijk aan een kunstwerk.

Eindeloze zorg en maximale ontspanning worden geboden door verschillende systemen en gebruikte materialen:

  • natuurlijke latex Latex Supreme biedt betrouwbare ondersteuning voor de wervelkolom dankzij het anatomische 7-zonesysteem;
  • Perfect Foam orthopedisch schuim verdeelt de druk gelijkmatig over het lichaam en reageert onmiddellijk op bewegingen, waarbij het zich subtiel aanpast aan de individuele kenmerken van elke persoon;
  • Visco Plus zeer elastisch geheugenschuim onthoudt bochten en lichaamstemperatuur, handhaaft thermoregulatie en vermindert de druk tijdens de slaap.

modellen:

  • King Koil Malibu. De Malibu-matras is een van de meest economische, maar tegelijkertijd comfortabele modellen. Het ondersteuningssysteem en het ontwerp van de matras zorgen ervoor dat u kunt recupereren voor een minimale slaaptijd.
  • King Koil Barbara. Barbara - het model past zich niet alleen zoveel mogelijk aan elke individuele persoon aan, maar belooft ook een micromassage voor het hele lichaam.
  • King Koil Destiny. Dit model is een uitstekende keuze voor diegene die vooral troost biedt. Een ongelooflijk niveau van comfort wordt geboden door een combinatie van de meest geavanceerde technologieën.
  • King Koil Black Rose. Matras voor geliefden en dat zegt alles. Het unieke systeem van dempende trillingen en druk zorgt ervoor dat je van elkaar kunt genieten zonder afgeleid te worden door iets anders.
  • King Koil Black Passion. Geschikt voor mensen die een actieve levensstijl leiden en behoefte hebben aan snelle maar hoogwaardige rust. Krachten op deze matras worden gegarandeerd binnen 5-7 minuten hersteld.

Klantrecensies

De meeste van de nieuwgeboren gelukkige eigenaren van elite King Koil-matrassen merken op dat hun slaap is verbeterd, dat hun rug en gewrichten niet meer pijn doen. Veel mensen schrijven dat de slaaptijd die nodig is voor volledige recuperatie met een paar uur is afgenomen.Bijna alle gelukkige eigenaren van matrassen en terreinen van King Koil zeggen dat ze geen spijt hebben van het kopen en uitgeven van veel geld, omdat je niet kunt besparen op gezondheid. Onder andere positieve meningen, zijn er dergelijke lovende kritieken die het slapen op een King Koil-matras vergelijken met slapen op een wolk van champagne bubbels.

Sommige nadelen bestaan ​​nog steeds, waarvan de belangrijkste de aanwezigheid van een specifieke geur is, die echter na enkele dagen gebruik verdwijnt.

Samenvattend kunnen we dus stellen dat Samuel Bronstein een uniek matras heeft gemaakt waarmee je zoveel mogelijk kunt ontspannen en verjongen. Bijna 120 jaar op de markt lieten de behoeften van klanten grondig bestuderen en de vaardigheid van 'matras'-kunst in de letterlijke zin van het woord in de draad verbeteren. De luxe matrassen van King Koil zijn een kroon op techniek en ongeëvenaard comfort.

Een meer gedetailleerd overzicht van de matrassen van King Koil, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer