Sterke matrassen

 Sterke matrassen

De slaap van een persoon moet sterk zijn. Als je goed slaapt, kun je de hele dag vrolijkheid krijgen. De efficiëntie zal toenemen en de gezondheid zal vele jaren sterk zijn. Fabrikanten hebben sterke matrassen gemaakt, die veel positieve recensies hebben gekregen en enorm populair zijn geworden.

Handige en praktische producten

Het is voor veel mensen moeilijk om een ​​geschikt product te kiezen, omdat er een groot aantal verschillende modellen wordt gepresenteerd.

Ten eerste, onderzoek de beoordelingen van andere mensen, dan zal het gemakkelijker zijn om een ​​paar geschikte producten te bepalen en te kiezen. Dan zal het gemakkelijker zijn om het model van een geschikte matras te bepalen. Je moet niet hopen dat de aangeschafte matras vele jaren zal dienen - natuurlijk alleen als je producten hebt gekocht van een onbetrouwbare fabrikant.

Springorthopedische matrassen behoren tot het verleden, vandaag kunt u een moderner product kiezen. Springless-modellen zijn populair bij veel consumenten, maar ze zijn veel duurder. Matrassen Sterk - met een onafhankelijk blok van veren worden als gunstiger beschouwd. In dergelijke modellen heeft elk van de veren zijn eigen hoes gemaakt van kunstmatige latex. Deze functie elimineert het verschijnen van onnodige ruis en gepiep. Het product is bestand tegen een belasting van maximaal 300 kg, en de waarde ervan past bij iedereen - zelfs niet bij zeer rijke mensen.

Tips om te kiezen

De lijst met de populairste modellen is groot, maar het is nogal moeilijk om de juiste te kiezen.

Bij het kiezen van het beste matrasmodel moet u rekening houden met verschillende belangrijke factoren:

 • Het vulmiddel moet natuurlijk en niet erg hard zijn. Het is beter om modellen van latex en kokosnootchips te kiezen, en paardenhaar is een uitstekende optie;
 • Bovenste textiel is gemaakt van biologisch katoen om allergische reacties te voorkomen;
 • Afmetingen zijn afgestemd op het bed;
 • Bepaal het type product: veer of veerloos;
 • Het ideale model moet van gemiddelde hardheid zijn;
 • Elk product moet vergezeld gaan van een kwaliteitscertificaat en een certificaat van overeenstemming, waarbij de fabrikant alle kenmerken van het gebruikte materiaal vermeldt;
 • Het loont de moeite om te letten op de maximale belasting van het product;
 • De garantieperiode van gebruik van de matras moet aanzienlijk zijn.

Voordat u een Strong-matras koopt, moet u het bed zorgvuldig meten, het moet er perfect op aansluiten. Veel bedrijven bieden aan om elk model te bestellen - met de vereiste maat.

Populaire modellen

De meest populaire zijn de volgende producten:

 • Matrassen klassieke serie. Het product is comfortabel en duurzaam, gemaakt op basis van veringsystemen «Bonnel». Dergelijke modellen zijn gemaakt van natuurlijke hoogwaardige materialen, moderne synthetische textiel. Elk product heeft een ander orthopedisch effect, het product kan tegen een redelijke prijs worden gekocht.
 • Matrassen sterke serie «Balans» uitgerust met veerbases en verschillende vulstoffen.
 • Serie-modellen "Relax" Geproduceerd door lijmloze technologie. Lagen vulstoffen worden aan de veren bevestigd, een product wordt gevormd dat zich onderscheidt door toegenomen sterkte.
 • De modellen die comfort en gezondheid bieden, series «Dream». Op een dergelijk product kunt u ontspannen. Producten maken van hypoallergene stoffen en vulstoffen. Het veersysteem heeft goede orthopedische eigenschappen en biedt ondersteuning voor de onderrug, rug en benen.
 • matrassen «Season» verwijs naar orthopedische modellen - met coatings voor het seizoen. Aan elke kant - verschillende stijfheid. Het oppervlak voor het koude seizoen is gemaakt van merinowol en heeft opmerkelijke thermische isolatie-eigenschappen. Gebruik holofiber of natuurlijke latex als vulstof. Aan de andere kant, ontworpen voor het zomerseizoen, is er een bekleding van biologisch katoen. Kokos kokos is een vulmiddel. Het verwijdert perfect warmte en neemt geen vocht op in het warme seizoen.
 • Het eenvoudigste model van matrassen Strong - «Eenvoudige». Dit veerloze product met hoge stijfheid. Er wordt een laag schuim aan het vulmiddel toegevoegd, waardoor de sterkte van het product toeneemt. Met een lang verblijf op dergelijke modellen, pijn in de rug. Om het optreden van dergelijke problemen te voorkomen, heeft de fabrikant extra comfort geboden.Dankzij de versterkte schuimlaag, gedrenkt in bamboe kolen en een extra massagelaag, kunt u volledig ontspannen en goed slapen. Het product is duurzaam en duurzaam.

Het is in staat zich aan te passen aan de anatomische kenmerken van het menselijk lichaam en ondersteunt elk onderdeel ervan perfect. Tijdens de slaap wordt de stress de hele dag verlicht, wordt de kracht snel hersteld voor nieuwe prestaties.

Comfortabele matrassen worden gemaakt op basis van eenvoudige veren en behoren tot orthopedische producten. Ze ondersteunen perfect het lichaam en nemen de anatomische vorm van het menselijk lichaam aan. Voor extra versteviging heeft het veersysteem twee metalen frames en een laag elastisch schuim. Voor de productie van deze producten met alleen natuurlijke stoffen.

Alle gefabriceerde producten worden getest in een speciaal laboratorium. Producten worden getest op duurzaamheid, orthopedische eigenschappen.

Materialen en vulstoffen

Gewoonlijk gebruikt de fabrikant bij de vervaardiging van matten de volgende materialen:

 • Viltvezels. Natuurlijk materiaal dat de belasting op alle delen van het lichaam perfect verdeelt.Het geeft het product extra stevigheid, evenals elasticiteit;
 • Kokos kokos. Dit materiaal heeft opmerkelijke eigenschappen: het is milieuvriendelijk, slijtvast en natuurlijk. Dit vulmiddel rot niet en is niet vervormd. Het veroorzaakt geen allergieën, geeft het product de gewenste elasticiteit;
 • Natuurlijk paardenhaar. Het materiaal gecompacteerd en geïmpregneerd met latex heeft een goede elasticiteit en een hoge veerkracht. Gaat goed door de lucht en neemt geen vocht op;
 • Latex natuurlijke oorsprong. Verschilt in elasticiteit en elasticiteit, handhaaft constant grote belastingen en is in staat om zijn oorspronkelijke vorm te herstellen;
 • Voor comfort en zachtheid gebruiken ze natuurlijk materiaal van katoen en wolvezels - zacht vilt;
 • Surround batting gebruikt voor het verwarmen en verzachten van matrassen; Sterk;
 • Elastisch schuim, een massage-effect - het nieuwste materiaal met uitstekende anatomische eigenschappen. De wervelkolom op zo'n matras neemt een natuurlijke positie in;
 • hollofayber bestaat uit polyester. Het vulmiddel wordt gemaakt zonder lijm, met behulp van high-tech methoden.

Dergelijke matrassen worden beschouwd als de meest eenvoudige en praktische producten. Ze hebben een goede laag vulmateriaal, wat voor comfort zorgt. Door de grote laag vulmateriaal op het matras worden veerblokken niet gevoeld.

De veren zijn op hun beurt opmerkelijk vanwege hun elasticiteit en kunnen goed omgaan met constante druk en belastingen. Het model heeft een bepaald kenmerk: een nieuw systeem van veren, waarvan de hoogte tien centimeter is. Bij de productie van matrassen gebruikt verdikte draad, dus het product is zeer betrouwbaar en is bestand tegen de maximale belasting. Eén ligplaats kan het laden tot 110 kg ondersteunen.

De volgende vulstoffen worden het meest gebruikt:

 • massage schuim;
 • kokos vezel;
 • springblokken.

Hoezen zijn gemaakt van natuurlijke katoenen stoffen, sommige hebben waterafstotende en vochtbeschermende eigenschappen.

Een sterke en gezonde slaap helpt een persoon om de hele dag wakker en energiek te blijven. Om de beste voorwaarden hiervoor te creëren, is een goed matras nodig - Sterk is ideaal.

Hoofdfunctie

Het product moet verschillen in de toegenomen orthopedische eigenschappen en de persoon in een droom ondersteunen.De rug moet zich in een natuurlijke positie bevinden, zonder belasting.

Alle klanten hebben een ander gewicht, de matras herhaalt de vorm van het lichaam en verdeelt de belasting gelijkmatig. Latex- of lenteproducten doen uitstekend werk met deze taak. Om het effect te maximaliseren, heeft de matras in elke zone een verschillende stijfheid. Meestal in het product zeven zones.

Een andere belangrijke indicator is de hardheid van de matras. Het moet niet te zacht of heel moeilijk zijn. Meestal wordt het type product geselecteerd op basis van de leeftijd en het gewicht van de gebruiker.

In meer detail over technologieën voor de productie van matrassen en meubels van Strong firm kunt u leren van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer