Wit meubilair voor de woonkamer: we plaatsen accenten correct

Als je je eigen woonkamer in wit wilt aankleden, kun je de ruimte visueel licht, ruim en comfortabel maken. Deze kamer heeft een goede nachtrust na een dag hard werken. In deze ruimte kunt u lawaaierige bedrijven verzamelen en feesten houden in het weekend. Wit meubilair is een uitstekende decoratie voor een dergelijke ruimte: we begrijpen de regels voor het plaatsen van accenten.

voordelen

Veel hostessen zijn het erover eens dat de witte kleur van meubels onpraktisch is. Dit is de mening van veel gebruikers. Het is noodzakelijk om je eigen houding ten opzichte van deze klassieke kleur volledig te veranderen.

Het heeft veel voordelen:

 • Witte kleur heeft een positief effect op de algemene toestand van bewoners van een appartement of huis.Hij kan kalmeren, negatieve emoties gladstrijken.
 • Wit wordt als een universele kleur beschouwd. Het is uitstekend te combineren met andere tinten van een kleurenpalet, past in elk interieur.
 • Wit glanzend meubilair is geschikt voor woonkamers in veel stilistische richtingen. Het is geschikt voor de hal in een klassieke, moderne ontwerprichting.
 • Witte kleur verpersoonlijkt nauwkeurigheid en kuisheid. Het maakt elke kamer feestelijk, zelfs een kleine woonkamer, perfect voor kamers met een minimalistisch interieur.
 • Witte meubels reflecteren het licht perfect. Het is met name geschikt voor kamers met ramen op het noorden. Overweeg dit feit.
 • Je verveelt je gewoon niet met deze kleur. Met behulp van mooie en heldere accessoires kunt u de sfeer van de kamer veranderen. Je hebt decoratieve kussens nodig als je een witte bank hebt.
 • Voor wit meubilair kunt u eenvoudig een contrasterende achtergrond kiezen. Wanneer de woonkamer compact wordt gecombineerd met de keuken, creëren witte meubels een gemeenschappelijke enkele ruimte. Je kamer zal er holistisch uitzien.
 • Witte kleur is altijd in de mode.Je interieur zal nog lang in de mode zijn.

kenmerken van

Dit meubilair heeft een aantal voordelen die uniek zijn voor haar.

 • Maak alles schoon. Het zijn deze criteria die kopers dwingen hun voorkeur aan deze kleur te geven.
 • Creëerde illusie van volume. Deze kleur helpt je om de ruimte in de kamer uit te breiden, visueel breder en groter te maken, wat vooral belangrijk is voor kleine ruimtes.
 • Comfort. Witte meubels zijn bijzonder comfortabel. Witte bank moet rusten.
 • Uitvoerbaarheid. Op witte kasten, dressoirs en planken is stof bijna onmerkbaar. Witte deksels in een wortel lossen een probleem met schoonmaken op. Voor witte meubels worden ze allemaal voorzichtiger behandeld.

wand

Als je je comfortabel en gezellig wilt voelen in de woonkamer, doe er dan een sneeuwwitte muur in. Het wordt zeker een meubelstuk in de kamer, dat bijdraagt ​​aan een goede rust. Het meubel in deze kleur lost op in het algehele interieur. Tegelijkertijd moet neutraal wit niet veel in de samenstelling van het interieur zijn. Voeg zeker heldere accessoires of mooie verlichting toe aan deze kleur.U verdeelt de ruimte dus niet alleen in speciale zones, maar ook in heldere kleuren die harmonieus op een witte achtergrond lijken.

De muur is echt een universeel item in elk interieur. Het wordt als vrij ruim beschouwd, het kan comfortabel al je spullen opbergen en ook in perfecte staat houden.

Sneeuwwitte muren hebben speciale voordelen:

 • ze onderscheiden zich door een duur en stijlvol uiterlijk;
 • ze helpen de grenzen van de hal te verleggen, vooral in kleine ruimtes;
 • ze kunnen aan elke interieurstijl worden toegevoegd;
 • verschillende accessoires zien er prachtig uit op de witte muur.

De witte muur heeft nadelen: hoewel hij het huishoudstof niet te veel ziet, is het een markering, wat vooral opvalt als er jonge kinderen in het huis zijn die dol zijn op creatieve experimenten.

Wit meubilair maakt de woonkamer steriel: dankzij dit product kan de kamer op een ziekenhuis lijken.

Combinaties met wit

Het is noodzakelijk om de woonkamer te verdunnen met felle kleuren. Om ervoor te zorgen dat het meubilair niet samenvalt tot een enkele witte vlek, kunt u accessoires toevoegen in bordeauxrode, lichtgroene, zwarte, bruine tinten.Voor de hoofdachtergrond is het beter om volledig verschillende tinten te kiezen, waaronder de kleuren paars, beige, groen en grijs van het kleurenpalet bijzonder harmonieus worden gecombineerd met wit.

Soorten muren

Tegenwoordig worden meubelmuren in een enorm bereik geproduceerd.

Er zijn verschillende soorten:

 • Classic. Meestal zijn deze muren geïnstalleerd in de buurt van een muur. Hier is het handig om bijvoorbeeld gerechten op te slaan.
 • Corner. Dit is het meest functionele model. Ze kan veel dingen comfortabel opbergen, verbergt geen vierkante meters in kleine kamers.
 • Modular. Dit meubel kan veilig op elke handige manier worden gerangschikt. De muur is geschikt voor dergelijke interieurstijlen als minimalisme, modern en hi-tech.
 • Gorka. Dit meubel heeft kluisjes met verschillende hoogtes en open planken. Het is handig om er allerlei accessoires op te plaatsen.

Hoe te kiezen?

Een sneeuwwitte muur kopen, je hoeft je niet te haasten.

Lees eerst de aanbevelingen van experts:

 • Evalueer in eerste instantie alle belangrijke voordelen, evenals de nadelen van sneeuwwitte meubelstukken. Het zal u van teleurstelling besparen.
 • Beoordeel de financiële mogelijkheden van uw budget op de juiste manier. Een goed gemaakte muur zal niet goedkoop zijn. Het is beter om eens een fatsoenlijk meubel te wrijven en te kopen dat u vele jaren van dienst zal zijn.
 • Bepaal de vereiste maat. Geen behoefte aan de woonkamer om grote faciliteiten te gebruiken. Deze regel is ook van toepassing op kamers met een grote kwadratuur.
 • Bepaal het doel van je toekomstige muur. Om dingen op te bergen passen compacte modellen.
 • De muur moet harmonieus passen in de stijl van het interieur van de hal.

meubilair

De hoeveelheid meubels is afhankelijk van de totale oppervlakte van de woonkamer.

Je hebt misschien nodig:

 • sofa;
 • verschillende stoelen;
 • poef;
 • tafel en stoelen.

Voor een kleine ruimte genoeg bank of een paar comfortabele stoelen. Je kunt een paar kleine Ottomanen kopen. Ze zijn nodig als een groot aantal mensen op bezoek komen.

Op andere momenten kunnen meubelaccessoires discreet bij de muur worden geplaatst of onder de tafel worden verborgen.

Het algehele ontwerp van de witte gestoffeerde meubels moet worden geselecteerd op basis van de basisstijl van de kamer. Om u te helpen bij het ontwerpproject.

Als u het gebruikt, weet u van tevoren verschillende nuances van meubelplaatsing, bijvoorbeeld:

 • welk soort behang wordt gecombineerd met wit meubilair;
 • welke klanken accessoires in de hal passen met sneeuwwitte meubels;
 • alle inconsistenties van meubels met de kleur van uw vloer of plafond;
 • zie de winstgevendheid van de locatie van meubilair.

sofa

Het belangrijkste accent en de decoratie van de hal worden beschouwd als een bank. Dit meubel in wit oogt prachtig en is geschikt voor vele interieurstijlen. Door een model met transformatie te kiezen, moet het mechanisme van transformatie van de bank worden gekozen. Hiermee kunt u een product kiezen met minder slijtage aan de vouwstructuur, waardoor de levensduur van de bank wordt verlengd.

Het meubilair van vandaag veranderen bij de consument. Hiermee kunt u maximaal comfort bieden in kleine huizen of appartementen, dit is een grote besparing op uw budget. Een transformerende bank vervangt bijvoorbeeld twee meubels: een bank en een bed.

Overdag kan het het accent van het gastenverblijf zijn en 's nachts kan het een volwaardig comfortabel bed worden.

De meest populaire mechanismen voor de transformatie van banken zijn:

 • een boek;
 • een dolfijn;
 • Frans bedje;
 • accordeon;
 • evroknizhka.

Het mechanisme van "boek" Het wordt beschouwd als traditioneel en een van de oudste en meest eenvoudige systemen. Het opent onmiddellijk als een boekenpagina, is uitgerust met een ruime waskist en is perfect voor dagelijks gebruik. Het is de moeite waard om een ​​bank te kopen met het Franse clamshell-mechanisme als er behoefte is aan effectieve zuinigheid van de ruimte in de kamer en in een grote slaapplaats.

De accordeon is een eenvoudig te gebruiken mechanisme. Dat de ligplaats werd gevormd, rolt deze slaapbank naar voren uit door middel van zwenkwielen, waardoor alle elementen van blokken in een effen oppervlak worden rechtgetrokken. Maar de meest populaire vandaag is het ontwerp van "euroboek". Het is eenvoudig te transformeren, het kan in opgevouwen toestand een maximum aan ruimte in de kamer besparen en onder de uitschuifbare zitting bevindt zich een ruime wasruimte.

Het mechanisme is zeer betrouwbaar, het kan zonder problemen dagelijks worden gebruikt. Naast de vouwmechanismen in de moderne meubelproductie, worden uitrolsystemen gebruikt. Ze worden als comfortabel, betrouwbaar en duurzaam beschouwd.

Voor de stijl van Provençaals witte fitbank met houten poten.De richting van de klassieke stijl houdt vast aan een vleugje paleisplechtigheid. Dit meubel moet een vergulde afwerking hebben. Het ziet er beter uit lineaire modellen van banken. In de stijl van minimalisme wordt verwelkomd een minimum aan decoratie en eenvoud van ontwerp.

Hoe je wit meubilair kiest voor de woonkamer, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer