Naaldslingers in het interieur van het nieuwe jaar

Het verfraaien van een appartement of huis voor het nieuwe jaar is een van de belangrijkste kenmerken van de vakantie. De stemming in het nieuwe jaar wordt immers niet alleen gecreëerd door de tafel met een grote verscheidenheid aan gerechten, champagne en geschenken, maar ook de algemene sfeer die in elk huis en in elke familie wordt gecreëerd, is individueel.

De kerstboom is een verplicht onderdeel van het feestelijke ontwerp, maar ook conifeerslingers in het nieuwjaarsinterieur spelen een grote rol.

Varianten van naaldbossen

Je kunt originele composities maken van sparren- of pijnboomtakken, maar naaldbossen zien er veel voordeliger uit. Ze kunnen zowel het appartement binnen als het huis buiten versieren. En nog belangrijker, de geur van dennennaalden vult het huis en geeft een gevoel van een wintervakantie. Geen kunstmatige slingers vergelijken deze.Fir garland bevat vaak een of twee elementen als aanvulling. Het kunnen mandarijnen zijn, snoepjes in prachtige wrappers, ballen, kegels, linten.

 • In het interieur van een appartement of huis ziet een dergelijke decoratie er harmonieus uit aan de muren, trapleuningen, open haard, gordijnen. Intuïtie en een algemene visie van het hele plaatje van de decoratie vertellen u precies waar u de kerstverlichting kunt bevestigen. Slingers kunnen een verscheidenheid aan lichten hebben. Voor het straatontwerp van het huis moet je kiezen voor vochtbestendige gloeilampen. Dergelijke slingers zien er heel goed uit bij de ingang en boven de ramen van het huis. Ze kunnen het prieel versieren, waar ze misschien een deel van de vakantie zullen zijn.
 • In een appartement kunnen kaarsen een van de elementen van zo'n slinger worden. Maar in dit geval is het noodzakelijk om alle maatregelen voor brandveiligheid te treffen. Sterker nog, op een gegeven moment zullen de kaarsen worden aangestoken. Zo'n slinger kan alleen horizontaal worden geplaatst en de kaarsen moeten zeer stevig worden bevestigd en in kleine betrouwbare kandelaars worden geplaatst. De slinger ziet er heel mooi uit, maar je moet hem constant in de hand houden, zodat de vakantie niet wordt verwend.Maar als er kleine kinderen in het huis zijn, is het beter om zo'n schoonheid te weigeren, des te meer zijn er veel andere opties.
 • De allereerste stap is de band tussen de takken. Maak het een fluitje van een cent met draad. Wanneer de takken stevig zijn bevestigd, kunt u elk decor kiezen. Niet alleen vuren takken worden gebruikt, maar ook spar, den, ceder, jeneverbes, thuja. Als je naaldslingers maakt, moet je bedenken welke andere decoratieve elementen aanwezig zijn en wat belangrijker is om te benadrukken. Bij de takken kun je heldere linten oppikken die overeenkomen met de decoraties op de hoofdkerstboom. Linten worden eenvoudig om de takken gewikkeld of in strikken gebonden. Er kunnen kant en klare bogen zijn.
 • Harmonisch kijken op de takken en glazen bollen goed ontworpen kleurengamma. Maar in dit geval moet eraan worden herinnerd dat de ballen ook stevig moeten worden bevestigd, vooral als de slinger in het niets wordt geplaatst.
 • In naaldbossen kunnen slingers aanwezig zijn klokken, klatergoud, kegels alle kerstversieringenafgestemd op smaak. Als je creatieve vaardigheden hebt, kun je sieraden uit steentjes en kralen met je eigen handen maken. Dan zullen de slingers echt exclusief zijn.

Eenvoudige productiemethode

Voor beginners is het eenvoudig om een ​​sparrenstructuur te maken met behulp van kegels. En dit is de goedkoopste optie. Tijdens kerstboommarkten is het gemakkelijk om takken tegen een lage prijs te vinden, en kegels in overvloed liggen onder naaldbomen in parken of voorsteden.

Er zijn verschillende eenvoudigere opties en meer gecompliceerde opties. De gemakkelijkste die zelfs kinderen aankunnen is om de bulten aan elkaar te bevestigen met gekleurde draad, of je kunt ze op een lint rijgen, dan kunnen de hobbels zelf bedekt worden met elke verf en ze er helder uit laten zien. Voor dit doel geschikte verf in blikjes.

Als je niet zeker weet of je de takken met succes en mooi kunt bevestigen, is er een optie om een ​​kunstmatige naaldbossslinger te kopen en deze te versieren met decoratieve elementen. Het buigt goed, waardoor je het op elke geschikte plaats kunt plaatsen en een nieuwjaarssamenstelling kunt maken.

Als de slinger ingewikkeld is, is het beter eerst een ruwe schets op papier te tekenen, zodat er geen overaanbod aan sieraden op een chaotische manier wordt geplaatst. Er moet onmiddellijk worden besloten hoe lang de slinger zal zijn en op welke afstand van elkaar om kegels en andere decoratieve elementen te plaatsen.

Je moet een schaar, goud en zilver folie, lijm, draad, tang, verf voorbereiden. Dit alles kan handig zijn bij het maken van een nieuwjaarsontwerp.

De eerste stap is om de hobbels voor te bereiden, ze te reinigen van vuil. Gecoat met verf of glitter kegels zijn erg handig om te drogen in de cellen van onder de eieren. Haken, die de kegels vasthouden, moet je de kleur van de kegels schilderen. Je kunt een andere manier kiezen om de kegels te versieren: bedek ze met lijm en lijm kleine stukjes folie van bovenaf. Folie goed gesprenkelde kegels, ze zullen in willekeurige volgorde liggen.

Kegels kunnen niet versieren, maar laten ze gewoon in hun natuurlijke vorm, maar vernis. En complementeer hun andere heldere elementen - bogen en ballen.

Eerst moet je de hobbels op de slinger plaatsen, zodat er voldoende ruimte tussen zit voor andere elementen. Het is genoeg om bogen toe te voegen. Rood en goud worden beschouwd als de meest succesvolle voor het nieuwe jaar. Maar dit betekent dat je deze kleuren moet beperken. Je kunt kiezen voor zilver en blauw, turquoise en geel, veel opties. Je hoeft er niet meer dan twee te gebruiken.

Bogen kunnen heel verschillende configuraties en grootten zijn.Je kunt kleine traditionele bogen maken van satijnen lint of organza. En er is een optie om die linten te gebruiken die worden gebruikt bij het ontwerpen van boeketten. Als je een boog vastmaakt in de vorm van een cijfer acht, zal deze zijn vorm goed behouden. Om het nog indrukwekkender te maken, kun je verschillende van zulke achten maken, waarbij je verschillende kleuren combineert.

Op de dennenbos van kegels en dergelijke bogen zal het voldoende zijn om elke kamer of ingang van het huis te versieren. De naaldbossslinger in een appartement kan niet alleen ramen of deuren decoreren, het kan ook een centrale decoratie van de tafel zijn. In zo'n geurachtige samenstelling is er een voordeel.

Je kunt zo'n slinger versieren met fruit en snoepjes door kaarsen in de compositie te plaatsen. Dit geeft een speciale plechtigheid aan de vakantie en het comfort van de woonkamer op hetzelfde moment.

Voorbeelden van decoratie met naaldbossen.

 • Een zeer eenvoudige en stijlvolle slinger kan de open haard, tafel en elk ander horizontaal vlak decoreren. Violet, gouden en groene ballen zijn perfect met elkaar gecombineerd. Kaarsen in mooie en betrouwbare kandelaars zijn een goed accent in deze compositie. Het algehele uiterlijk wordt compleet gemaakt met een krans die in dezelfde kleuren is gedecoreerd.
 • Hier is een prachtige manier om de boog te versieren.Om dit te doen, kunt u fir-takken en -lichten gebruiken en vervolgens het decorelement kiezen dat de voorkeur heeft - ballen, linten of glanzende stof die er harmonieus uitzien tegen de achtergrond van groene naalden.
 • Als het moeilijk is om een ​​slinger met je eigen handen te bouwen en er is geen tijd voor, kun je het op een nog eenvoudiger manier oplossen: om de lichtslinger te versterken en deze te rangschikken met dennentakken, aangebracht tussen de lichten. Maak het gemakkelijk en kost niet veel tijd.
 • De slinger in combinatie met een krans, die is versierd met zachte blauwe en turquoise ballen in combinatie met gouden lichten, ziet er zeer elegant en feestelijk uit.
 • Garland voor het versieren van de reling is ook gemakkelijk te verzinnen. Het is alleen nodig om de takken met elkaar te verbinden en op verschillende plaatsen met linten aan de reling te bevestigen, en ze in de vorm van bogen te binden. Je kunt elke kleur kiezen, je kunt het interieur matchen.
 • Een vrolijkere en kleurrijkere krans kan blijken, maar ook stijlvol als u meer decoratieve elementen gebruikt. Maar in deze uitvoering zijn alle kleuren goed met elkaar gecombineerd, ook laarzen zijn hier interessante elementen.

Hoe je een coniferen-slinger versiert, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer