Witte kunstmatige kerstboom: hoe kiezen en decoreren?

Veel mensen plaatsen kunstmatige sparren in hun huizen voor de wintervakantie, omdat ze veel praktischer zijn dan normaal. Vandaag zullen we het hebben over het kiezen van deze vakantieboom met een witte coating.

Tips om te kiezen

Voordat je een witte kunstkerstboom koopt, moet aandacht besteden aan een paar dingen.

 • Vergeet niet dat alle naalden van sparren stevig op het decoratieve ontwerp moeten worden bevestigd. Raak ze licht aan. Als ze meteen beginnen af ​​te vallen, moet je een ander, sterker en betrouwbaarder model kopen.
 • Controleer of alle naalden volledig bedekt zijn met witte coating zonder slijtage. Anders zal het algemene beeld van de nieuwjaarsboom veel erger zijn. Besteed aandacht aan extra ontwerpelementen.
 • Veel fabrikanten maken tegenwoordig kunstmatige kerstbomen met felle lichten, met sneeuw bedekte kroon. Bedenk dat dergelijke monsters veel duurder zullen zijn dan klassieke modellen.
 • Vergeet niet dat sommige ontwerpen worden geleverd met langere naalden. Zulke bomen lijken meer op dennen. Als u de klassiekers prefereert, moet u de standaardmodellen kiezen.
 • Houd rekening met de hoogte van de constructie. Het mag de hoogte van de plafonds in de kamer niet overschrijden. Maar een te laag model is ook niet geschikt voor alle interieurs van kamers.

Decor opties

Witte kerstboom kan op verschillende manieren worden gedecoreerd.

 • Het ziet er in het uiterlijk er uit als mooie glanzende ballen. Zulke goudkleurige decoraties zien er bijzonder goed uit. Ze kunnen de boom een ​​luxueuzere en verfijndere uitstraling geven.
 • Vaak hangen blauwe ornamenten met goud op witte sparren. Deze combinatie is ideaal gecombineerd met sneeuwwitte elementen.
 • Veel mensen versieren kunstmatige kerstbomen met elektrische verlichting. Wanneer ze zijn ingeschakeld, begint de hele structuur prachtig te gloeien met veel veelkleurige lichten. Vergeet niet dat in het begin dergelijke decoraties worden geplaatst, en alleen dan - ballen en klatergoud.

Voordat je de dennenboomslinger versiert, moet je hem ontrafelen en verbinden met het stopcontact.Alleen dan wordt het voorzichtig op de boom geplaatst. Zorg ervoor dat u controleert of alle lampjes branden. Zo niet, dan moeten de kapotte items door nieuwe worden vervangen.

Neem daarna een van de uiteinden van de draad in je handen en begin de boom in een spiraal van boven naar beneden te winden. In dit geval moet de decoratie zo ver mogelijk van de stam van de boom verwijderd zijn. Op dezelfde manier kun je een kunstmatige kerstboom omwikkelen met een andere elektrische slinger. Dus de boom zal er nog spectaculairder en mooier uitzien.

 • Ook raden sommige ontwerpers aan om kunstwitte kerstbomen te versieren met glanzende ballen van groene en rode kleuren. Ze kunnen worden aangevuld met grote decoratieve strikken en sterren, gemaakt in dezelfde kleuren.
 • Op de witte vuren zien zilveren elementen er ook gunstig uit. In dit geval kunt u designer sneeuwvlokken van deze kleur of klassieke ballen gebruiken. Je kunt ook kleine kunstmatige hobbels nemen.
 • Witte bomen zijn vaak versierd met veel figuren en speelgoed van verschillende felle kleuren. Deze oplossing is vooral populair bij jonge kinderen. In dit geval kun je hangen en kleine mooie pakketten voor snoep voor het kind, en kleurrijke strikken.
 • Veel mensen geven de voorkeur aan het decoreren van dergelijke bomen met meer natuurlijk materiaal. Het omvat kegels, takken, bloemen, kleine figuren van vogels en dieren. Met zulke elementen kun je de nieuwjaarsboom eleganter en origineler maken.
 • Liefhebbers van de zeeën en stranden kunnen prachtige schelpen, zeesterren, die eerder zijn gedroogd, touwen en ankers gebruiken. Oudejaars bomen versierd met dergelijke elementen zien er aantrekkelijk en interessant uit.
 • Witte kunstmatige spar kan worden ingericht in een moderne stijl. Neem hiervoor de decoratieve elementen zwart, wit en goud. Deze kleuren zijn perfect met elkaar gecombineerd.
 • Items met strepen of polka dots zien er erg goed uit. Sommige ontwerpers raden het gebruik van zwarte veren met gouden tips aan. Ze zien er behoorlijk exotisch uit.
 • Sommige worden geadviseerd om zwart-witte details te nemen bij het versieren van kunstgras. Deze kunnen familiefoto's bevatten die in deze kleur zijn gemaakt, of lange slingers die bestaan ​​uit gedrukte woorden en zinnen. Een boom die in deze stijl is gedecoreerd, ziet er modern en origineel uit.
 • Veel mensen gebruiken verschillende banden voor hun firs. Ontwerpers raden vaak aan om dergelijke items met een geruit patroon te nemen. Een dergelijk ontwerp zal het ontwerp meteen veel helderder en mooier maken.
 • Bij de registratie kunt u verschillende soorten brede, heldere linten, ballen van verschillende grootte en verschillende grote objecten gebruiken die de belangrijkste accenten op uw kerstboom worden. Besteed aandacht aan het kleurenschema: de kleuren van alle details moeten hetzelfde zijn of perfect op elkaar zijn afgestemd.
 • Bij het versieren van een witte kerstboom, kunt u items in roze en zilveren kleur gebruiken. Deze kleuren zijn in perfecte harmonie met elkaar. Het is toegestaan ​​om zo'n kerstboom met een elektrische slinger extra te versieren.
 • Het zilverviolet gamma is geweldig voor witte dennen. In dit geval kunt u ballen van verschillende grootte nemen. Van boven is het toegestaan ​​om een ​​klatergoud te plaatsen. Aan de bovenkant kun je een grote lila strik plaatsen.

Tegenwoordig weigeren veel mensen om een ​​kerstboom te ontwerpen.natuurlijkheid beschouwen als de beste decoroptie. Maar tegelijkertijd wordt aanbevolen om de onderkant van de boom een ​​beetje te versieren.Daar kunt u geschenken in prachtige pakketten en dozen met grote bogen schikken.

Ook is het toegestaan ​​om figuren van verschillende karakters, grote glanzende sterren of sneeuwvlokken te plaatsen.

Bodem mag niet leeg worden gelaten. Anders ziet het ontwerp er te saai en zelfs lelijk uit.

Sterke en zwakke punten

Kunstwitte kerstbomen hebben een aantal positieve eigenschappen.

 • Val op in de kamer. Sneeuwwitte sparren staan ​​altijd in het middelpunt van de aandacht van de gasten.
 • Ze zijn de perfecte achtergrond voor decoraties. Elektrische slingers en ballen zien er het meest expressief uit op sneeuwwitte kerstbomen.
 • Geschikt voor elk interieur. Sneeuwwitte sierbomen passen gemakkelijk in bijna elke kamer, omdat deze kleur als universeel wordt beschouwd.

    Kunstmatige vurenhout, gemaakt in witte kleur enkele nadelen.

    • Snel verveeld. De sneeuwwitte kleur begint na verloop van tijd het huishouden te irriteren, dus zulke ontwerpen mogen niet te lang in de kamer blijven liggen.
    • Het is moeilijker om sieraden te vinden. De meeste ontwerpers adviseren bij het decoreren van dergelijke decoratieve structuren zo zorgvuldig mogelijk om alles op te hangendecoraties, omdat veel details van verschillende tonen in combinatie met elkaar niet passen in de compositie op een sneeuwwitte achtergrond.

    Ideeën voor decoraties op de kerstboom doe het zelf - in de volgende video.

    Comments
     auteur
    Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

    Inkomhal

    Woonkamer

    slaapkamer