Batterij nachtlampje

 Batterij nachtlampje

Een zeer belangrijk accessoire voor het ontwerp van de kinderkamer is het nachtlampje. Een pasgeboren baby heeft de klok rond nodig in de aandacht van de moeder. Een aantrekkelijk, klein nachtlicht zal het kind kalmeren, niet inclusief het hoofdlicht. Nachtverlichting op batterijen - een geweldige optie voor de babykamer.

Sterke en zwakke punten

Kindernachtverlichting op batterijen heeft onmiskenbare voordelen, daarom is er veel vraag naar. Het belangrijkste voordeel van dit accessoire is de veiligheid. Hij kan de hele nacht werken, terwijl de ouders kalm zullen zijn dat hun baby volledig beschermd is.

Om een ​​extra lichtbron te plaatsen, is het noodzakelijk om een ​​stopcontact te hebben in de buurt van de wieg.Soms is de indeling van de kamer niet geschikt om het stopcontact te verplaatsen. Zelfs als een dergelijke mogelijkheid bestaat, is het beter om dit niet te doen omwille van de veiligheid van de baby. Een goede keuze zou een nachtlamp met batterijvoeding zijn.

Moderne fabrikanten bieden een ruime keuze aan stijlvolle, ongewone en originele draadloze nachtlampjes, wasknijpers. Deze optie wordt gekenmerkt door mobiliteit. Het kan gemakkelijk overal in de kamer worden geplaatst. Het is gemakkelijk te bevestigen aan de zijkant van de wieg, deken of gordijn.

Het grootste nadeel van dergelijke apparaten is dat ze een bepaalde hoeveelheid tijd in beslag nemen. Het is noodzakelijk om de batterijen periodiek te vervangen.

Om geld te besparen en niet elke keer aan batterijen te spenderen, is het de moeite waard om een ​​batterij te kopen waarmee u dezelfde batterijen kunt hergebruiken. Batterij gevoed door elektriciteit.

types

Vandaag kunt u voor elke smaak nachtlampjes kopen. Te koop zijn modellen in verschillende kleuren, verschillende vormen en maten, texturen en ontwerpen:

 • Wandmontage. Lampen aan de muur trekken de aandacht met een ongewoon ontwerp. Ze worden gepresenteerd in de vorm van wasknijpers.Het kan aan elk element worden bevestigd, zodat het gemakkelijk door de kamer beweegt. Gemak is een zeer belangrijk criterium bij het kiezen van dergelijke modellen.

Deze optie is de beste keuze voor een kinderkamer. Het nachtlampje heeft een gematigd licht en bedekt ook een klein gebied.

 • Desktop. Al je favoriete klassiekers is de tafellamp. Het kan in elke kamer worden gebruikt. Het desktopmodel zal helpen om het interieur van de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer in te richten. Velen geven er de voorkeur aan de desktopoptie bij het bed te installeren. Hiermee kunt u het licht in- of uitschakelen, zelfs zonder eruit te komen.

Dergelijke opties worden gekenmerkt door het gedempte licht, maar als u een krachtige lamp gebruikt, kunt u zelfs uw favoriete tijdschrift of boek lezen.

 • Nachtlicht speelgoed Dit accessoire is geweldig voor het versieren van een kinderkamer en past ook perfect in het ontwerp van een slaapkamer voor volwassenen. Moderne fabrikanten bieden een breed assortiment, waar iedereen de originele en modieuze versie kan kiezen. Ontwerpers beperken de fantasie niet bij het maken van nieuwe modellen.

Velen geven de voorkeur aan de nachtlichtknop, omdat er maar één klik nodig is om het apparaat in of uit te schakelen.

 • Nachtlamp projector. Het meest moderne model is de nachtlamp-projector. Het wordt gepresenteerd in de vorm van een plafond, waardoor verschillende figuren of tekeningen op het plafond worden weergegeven. De nachtelijke sterrenhemel ziet er erg mooi en interessant uit. Deze foto zal zeker helpen om te ontspannen en te kalmeren. Elke instrumentprojector belichaamt een ongewoon en levendig beeld.
 • Slim nachtlicht. Een geavanceerd model van moderniteit is het "slimme" nachtlicht. Het is uitgerust met een ingebouwde bewegingssensor, zodat het licht alleen voor beweging wordt ingeschakeld. U kunt muzikale opties kiezen die, wanneer ze automatisch worden ingeschakeld, een aangename melodie beginnen te spelen. De knop in dit model ontbreekt omdat het apparaat zelf beslist wanneer het nodig is om het licht in of uit te schakelen.

Praktisch en gemakkelijk zijn de sterke punten van het "slimme" nachtlicht. Deze optie is geschikt in de kamer van het kind en de ouders.

Hoe te kiezen?

Veel ouders letten niet genoeg op bij het kiezen van een nachtlampje op batterijen, wat een zeer ernstige fout is.Dit apparaat moet daarom veilig zijn voor de gezondheid van de baby Bij het kiezen, zijn er veel factoren om te overwegen:

 • Eerst moet je kijken naar het materiaal waaruit het nachtlicht is gemaakt. Het wordt niet aangeraden om plastic modellen te kopen. Het is bekend dat dit materiaal bij verhitting schadelijke stoffen afgeeft, en in sommige gevallen - een onaangename geur;
 • Van groot belang is de helderheid van het licht. Het moet een nachtlampje oppakken met gedimd licht, maar het moet minstens een klein deel van de kamer goed verlichten. Een zacht licht is ideaal voor een kinderkamer, het is de moeite waard om je te concentreren op de gele tint. Heldere nachtlichten hebben een grote invloed op de droom van de baby, evenals op zijn psyche.

Extra functies

Onder het brede bereik van nachtverlichting op batterijen, kunt u de optie voor elke smaak kiezen. Aanvulling op de kamerverlichtingsfunctie kan zijn:

 • Music. Warm licht en een rustige slaapliedmuziek kalmeren de baby sneller. Als je besluit een model met muziek te kopen, moet je zeker luisteren naar de gepresenteerde composities. Het is de moeite waard om begeleid te worden door aangename en rustige melodieën. Dergelijke modellen moeten een dempknop hebben voor de muziekfunctie;
 • Projectie. Kies voor kinderkamers vaak nightlights op batterijen met een ingebouwde projector. Kinderen willen graag voor het slapengaan naar de sterrenhemel kijken of kijken naar de zwevende vis. Door de aanwezigheid van batterijen kan de projector overal in de kamer worden geplaatst;
 • Aanraaksensor Modellen met deze functie worden onafhankelijk in- of uitgeschakeld. Het apparaat werkt in het donker en gaat uit wanneer de kamer helder wordt. Deze optie is duur, dus het is niet voor iedereen betaalbaar. Vergeet niet dat de sensor een zorgvuldige houding nodig heeft. Dit verlengt zijn levensduur.

Waar te hangen?

Het nachtlampje op batterijen kan overal worden geplaatst of opgehangen. Het ziet er prachtig uit aan de muur, bij de wieg of op het gordijn van de kinderkamer. Bij het nadenken over waar het beter is om een ​​nachtlampje op te hangen, is het de moeite waard om aan twee basisvereisten te voldoen:

 • Licht mag niet in de ogen van het kind vallen. Dit zal een goede slaap verstoren en het kind zal niet volledig kunnen ontspannen;
 • Het nachtlampje zou zoveel licht moeten bieden dat het voor de moeder handig zou zijn om de baby te naderen en de tepel te geven of de luier te verwisselen.

Een nachtlamp-projector voor uw kind kan eenvoudig onafhankelijk van restmaterialen worden gemaakt. Gedetailleerde masterclass wordt gepresenteerd in de video hieronder:

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer