Heren slaapkamer ontwerp

Om de een of andere reden wordt in de filisterachtige omgeving van mening dat als een slaapkamer in een mannelijke stijl is ontworpen, deze noodzakelijkerwijs de voor de hand liggende kenmerken van brutaliteit, minimalisme en grijze en zwarte kleuren moet hebben. In feite hebben moderne mannen een zeer grillige smaak, ze houden ervan de mode te volgen en de interieurs van hun huizen in te richten in overeenstemming met de nieuwste designtrends.

Ontwerpkenmerken voor herenslaapkamer

Tegelijkertijd zal de herenkamer inderdaad aanzienlijk verschillen van dezelfde vrouwenslaapkamer door het eigenaardige karakter van het meubilair, de speciale sfeer en de sfeer die heerst in deze kamer.

Hoe zal de moderne herenslaapkamer dan opvallen tussen andere originele interieurs en met al zijn uiterlijk meteen het geslacht van de eigenaar markeren?

  1. Een herenslaapkamer zal altijd beknopt zijn ingericht, er is geen extra decoratie in de vorm van veters en ruches, u zult hier ook geen vazen ​​met bloemen en porseleinen snuisterijen tegenkomen.
  2. Elk detail van zo'n slaapkamer zal zo functioneel mogelijk zijn. Als er in een interieurobject in de praktijk geen speciale betekenis is, zul je het niet in zo'n ruimte zien.
  3. De meest geprefereerde kleuren voor mannen zijn: bruin (alle schakeringen van chocolade of koffie met melk), actieve combinaties van zwart en wit, tinten zilver en staal. Ook populair zijn gedempte tonen van rood, flitsen groen, diep blauw. Ze lijken aanvankelijk alleen wat somber, in feite kun je met deze bloemen spelen, je kunt heel originele en unieke interieurs maken.

Slaapkamerinterieur voor mannen in verschillende stijlen

Voor elke man zal zijn slaapkamer een plek zijn waar hij onmiddellijk zijn karakter en levensstijl kan bepalen, denk dat de jongeman slaapt of dat de man ouder is. Volgens het gekozen ontwerp, zal het ook mogelijk zijn om te begrijpen of een verstokte bachelor of student hier woont zonder enige specifieke smaakvoorkeuren.

High-tech

Het ontwerp van deze slaapkamer zal vanwege zijn technologische richting verschillende koude motieven hebben. In het midden van een dergelijke kamer zal er een bed zijn, alle andere elementen van het decor zullen het alleen kwalitatief aanvullen.

  1. Zwart, grafiet, bruin, wit en grijs worden gebruikt als primaire kleuren.
  2. Steen en koud beton, chroomstaal en glas, gespiegelde oppervlakken van verschillende groottes zullen de boventoon voeren onder de basismaterialen.

Het plafond kan worden opgehangen en gespannen, gespiegeld en op meerdere niveaus worden uitgevoerd en de wanden kunnen worden versierd met houten panelen, stof of imitatie van lederen oppervlakken. De discrete inrichting benadrukt het verlangen van de eigenaar om een ​​echte mannenhol te maken vanuit zijn slaapkamer.

minimalistische

In de stijl van minimalisme is een goede helft van de moderne herenkamers opgemaakt. Gemak, de afwezigheid van niet-functionele details, nauwkeurigheid, begrijpelijke vormen en ontwerplijnen, discrete kleuren - dit zijn allemaal tekens van deze stijl. Hier ziet u al extra lampen die de slaapkamer in zones verdelen, de aanwezigheid van schappen, beeldjes, verschillende herenaccessoires, schilderijen in onopvallende kaders en de eenvoudigste meubels.Dit alles zorgt voor een enkele compositie in het kleurenplan - er is een overwicht van grijze en bruine kleuren, neutrale tinten van koude en warme kleuren.

klassiek

Het ontwerp van een dergelijke slaapkamer trekt altijd de aandacht, omdat dit de kamer is van een volwassen man die veel succes heeft geboekt en dit zelfs in het ontwerp van zijn eigen huis wil benadrukken. Het zal gebruik maken van dure materialen, alleen massief meubilair van goede kwaliteit, een nobele kleurstelling met een overwicht van goud en zilver. De materialen van de oppervlakken in zo'n slaapkamer zullen alleen natuurlijk zijn - steen en kostbaar hout, het behang zal zijn met een rijk reliëfpatroon, de gordijnen zullen gemaakt zijn van dure, rijke stoffen. Alle objecten van het decor zullen duidelijk het mannelijke karakter van de kamer benadrukken: schilderijen, grote kandelaars, solide massieve vazen, beeldjes met een mannelijk thema.

Provence

Een speciaal woord in het ontwerp van woonkamers met een kalm, ontspannend bed wordt ingenomen door de mannen slaapkamer, ingericht in de stijl van de Provence. Zo'n slaapkamer heeft een fysieke en spirituele ontspanning van hoge kwaliteit. Er mag niet worden verondersteld dat deze kamer zal worden gevuld met ruches en ruches, wat volledig onverenigbaar is met de mannelijke stijl.Vaak suggereert de Provence stijl luchtigheid en een maritiem thema, wat heel typerend is voor mannen met een eigenzinnig karakter.

Zo'n stijlvol thema is typerend voor kleine kamers, bijvoorbeeld als uw slaapkamer slechts 9 vierkante meter groot is. m, met behulp van een combinatie van blauwe en blauwe kleuren ziet een dergelijke ruimte er ruimer uit.

Zeethema

Maritiem thema is perfect voor een jonge man die niet vreemd is aan de romantische stemming en de geest van zwerven. Het maakt gebruik van stijlvol meubilair van licht hout, een houten vloer, lampen in de hele kamer, grote ramen met zeer lichte gordijnen en tule. Decoratieve elementen benadrukken de stijl van het kamerontwerp: schelpen en verschillende landschappen, originele figuren en modellen van schepen en met roest bedekte kompassen - het echte decor van de zee.

zolder

Een loft-achtige slaapkamer is de perfecte oplossing voor mannen van verschillende creatieve beroepen. Idealiter zou dit een grote ruime open slaapkamer kunnen zijn. Een minimum aan meubels, oude oppervlakken, een beetje sombere omgeving, het gebruik van industriële inrichting, als de belangrijkste materialen voor decoratie zijn baksteen en metaal, beton en hout. Opzettelijke nalatigheid bij het ontwerp van een dergelijke slaapkamer is vaak misleidend, in feite - alle tekenen van het interieur zijn functioneel en sluiten perfect de lege ruimte van het hok af.

Kleuroplossingen voor de slaapkamer van een jonge en volwassen man

De meeste moderne mannen hebben vrije ruimte nodig, ongeacht in welke kamer hun huis praat. Daarom kiezen ze soms voor de kleuren van de kamer die de muren "duwen". Ze geven echter nog steeds de grootste voorkeur aan donkere tinten - grijs, koffie, bruin, zwart. En zelfs als deze kleur de hoofdkleur in de slaapkamer is, kun je alleen maar handig spelen op het resulterende contrast en verdunnen met een paar heldere decoratieve elementen - paarse frames, ongebruikelijke gele stoel, tapijten met heldere prints.

In het moderne manneninterieur kunt u veilig vrijwel elk dominant kleurendetail invoeren. Dit soort kleurenkeuze wordt meestal gekozen door mannen van vaste leeftijd.

Onlangs zijn er echter ook zeer interessante hereninterieurs in heldere, neutrale kleuren. Het zijn eenvoudig toegevoegde elementen van mannelijk bruut decor, bijvoorbeeld imitatie van wandbekleding onder de baksteen,Massief ruw houten meubilair, zware zware gordijnen, herenaccessoires zoals sportuitrusting. Het heldere accent van het mannelijke interieur van het bed van de jonge student zal de aanwezigheid zijn van modern multifunctioneel meubilair van lichte kleuren. Voor het basisontwerp van de slaapkamer van een jongeman zijn kleuren als groen, felblauw en rijk bordeaux geschikt.

Energieke en fysiek actieve jongeren geven vaak de voorkeur aan impulsieve rode tinten bij het afwerken van ruimtes. Het actieve gebruik van verschillende tonen van dezelfde kleur bij het ontwerpen van een herentoilet om te slapen, zal helpen om een ​​gevoel van een enkele harmonieuze stijl te creëren.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer