Overzicht van clip-light slingers van verschillende modellen en tinten

LED-guirlande clip-light wordt traditioneel gebruikt om bomen te versieren en is een straatapparaat. Door zijn aard is deze guirlande een dubbele draad, waar LED's zich bevinden, die licht van verschillende tinten kunnen uitstralen: geel, blauw en zelfs warm wit. Vaak sieren met zo'n slinger de centrale straten van steden, bijvoorbeeld de gevels en daken van gebouwen. Bovendien is het gebruik van dit apparaat een geweldige manier om de kerstboom die groeit in uw tuin, om te zetten in het hoofdpersonage van het nieuwe jaar, zonder deze te verminderen en zonder de omgeving te schaden.

7 foto

inrichting

Garland-clip-light is een platte zwarte draad. Over de gehele lengte van het snoer bevinden zich speciaal ontworpen stopcontactenLED's gemonteerd op dunne en korte draden. Dit is het traditionele apparaat van de slinger. Er zijn echter nog andere opties. Een van de bekendste is de variatie van een slinger genaamd Rich LED Spider. Beschouw het in meer detail.

Wat is een Rich LED Spider Festoen?

De naam zelf hint en verklaart het apparaat van de slinger, dat in zijn structuur echt lijkt op een spin (een spin of een spin uit het Engels betekent spin). De traditionele Spyder-set bevat 5 stralen van elk 20 meter., maar er zijn andere soorten, bijvoorbeeld 3x20 meter. Ook is deze slinger verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, niet alleen in zwart of wit, maar ook in felle kleurvlekken.

Model Rich LED 3 Garen

Deze slinger bestaat uit drie stralen. De lengte van elk is 20 centimeter.

Het is ook opmerkelijk dat de set ongeveer 600 LED's bevat, wat de slinger zo helder en feestelijk mogelijk maakt. Het is ook belangrijk dat dit apparaat is gemaakt met het oog op de klimaatkenmerken van Rusland en volledig geschikt is voor gebruik in ons land.

Daarnaast zijn er veel andere modellen die flikkerende eigenschappen hebben en verschillende video-effecten kunnen produceren, bijvoorbeeld Rich LED RGB Chameleon of flikkerende Rich LED 3 Threads.

macht

Clip-light wordt beschouwd als vrij laagspanning (12-24 volt), ondanks het feit dat het een groot aantal LED-elementen heeft. Dus clip-licht moet worden aangesloten op een 220-volt-ingang met behulp van een step-down transformator. Desalniettemin kunt u met deze slinger aanzienlijk energie besparen, wat belangrijk is voor de massieve aankleding van grote ruimtes, zoals stadsstraten.

Opgemerkt moet worden, en het belangrijke feit dat deze slinger volledig veilig is en voldoet aan alle technologische eisen en regels.

Gebruiksvoorwaarden

Meestal wordt deze lichte decoratie geleverd in rollen (tot 100 meter). Dus het moet worden opgeslagen. In het algemeen adviseren experts in elektrisch werken om de slinger te gebruiken in een temperatuurbereik van -40 tot +60 graden Celsius. Geschat wordt dat de gemiddelde tijd voor continue werking ongeveer 100.000 uur is.

Hoe te repareren?

Om de gloeiende decoratie op het geselecteerde oppervlak te fixeren, moet u de speciaal ontworpen clip Command gebruiken.Het zijn kleine, doorzichtige montages die vrij moeilijk te zien zijn met het blote oog. Deze apparaten worden gebruikt voor het bevestigen van niet alleen LED-lampen, maar ook voor andere doeleinden. Zo is de clip-light slinger een uitstekende decoratie voor de straat, bijvoorbeeld bomen, gevels van gebouwen. Het is gemaakt in overeenstemming met alle noodzakelijke regels, is volledig veilig en heeft een vrij grote energiereserve. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan modellen en variaties op dit apparaat.

Je leert meer over hoe je een interieur of straatruimte prachtig decoreert met behulp van een clip-light garland uit de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer