Hoe maak je een krans van foto's met je eigen handen?

Foto's zijn niet alleen afbeeldingen, maar deeltjes van levensmomenten. Saaie en dikke fotoalbums zijn allang verdwenen, nu kun je echt genieten van het bekijken van foto's. Een van deze opties - een krans van foto's. Zo'n helder en ongebruikelijk iets als een verjaardagscadeau voor een baby in het eerste jaar van zijn leven zal zeker worden herinnerd door alle gasten en, natuurlijk, ouders. Als een van deze slingers kunt u uw eigen handen maken, en ook enkele aanbevelingen moeten in dit artikel worden behandeld.

7 foto

Welke draad moet je kiezen?

U kunt een dikke thread gebruiken als discussielijn - dit is de meest voorkomende en budgetoptie. Beste decoratieve touwdraad van gemiddelde dikte. Het is goedkoop en relatief betaalbaar, duurzaam en niet-wispelturig in gebruik.De draad kan gemakkelijk in elke kleur opnieuw worden geverfd, en kledingstiften worden er ook gemakkelijk op vastgehouden. Een andere optie is tape. Elke moderne naai-winkel biedt een grote selectie van soortgelijke linten van verschillende diktes, kleuren en zelfs materiaal.

De meest spectaculaire optie voor het bijvoegen van foto's is de slinger. Lichtgevende lantaarns voegen een gevoel van gewichtloosheid toe aan de beelden en maken de kamer comfortabeler. Het is heel belangrijk om een ​​geschikte slinger te kiezen. Het moet worden met kleine gele gloeilampen en bij voorkeur met witte of transparante aansluitdraden. De garland moet van goede kwaliteit zijn, mag bij langdurig gebruik niet oververhitten, de aansluitdraden mogen niet uitsteken.

In de regel worden dergelijke slingers opgehangen aan de muur en moeten er daarom iets aan worden vastgemaakt. Meestal in dit geval, gebruik dubbelzijdige tape, maar er zijn andere opties, zoals gewone muurhaken. Meest geschikte kleine en transparante kopieën.

Men moet echter altijd onthouden dat beide het oppervlak van de muren kunnen bederven. Vanuit dit oogpunt is het beter om met een speciale lijm aan de haak te blijven,die, indien nodig, gemakkelijk van het oppervlak van de muur kan worden verwijderd.

Fotoformulieren

Best uitziende foto's van dezelfde vorm. Om dit te doen, kunt u ze in één formaat afdrukken. Als het tijdrovend is of de kwaliteit van de afbeelding kan verstoren, is het goed mogelijk om de foto's te "cheaten" en op hetzelfde papierkader te plakken. Voor het vieren van de geboortedatum van de baby zijn dezelfde frames met ronde en tedere en zachte kleuren het meest geschikt. Het originele ontwerp zal de slinger kunnen onderscheiden, gemaakt van foto's gemengd met uitgesneden papieren stencils.

Als stencils kunt u beren van rood of blauw papier gebruiken, of gewoon met paarse bloemen, als u de vakantie een lichtere sfeer wilt geven.

Voor alle bovenstaande opties is het perfect om foto's te maken met gewone houten wasknijpers. Wasknijpers kunnen worden gekocht bij elke winkel die gespecialiseerd is in huishoudelijke artikelen. Verschillende rijen slingers zien er harmonieus uit.

alternatieven

Als je vrije tijd, bekwame handen, rijke verbeeldingskracht en een verlangen hebt om echt indruk op je te maken, dan Het is de moeite waard om alternatieve fotocollages als cadeau voor een kind voor 1 jaar te beschouwen.

  • Fotoladder - Dit is een nieuwe uitvinding van ontwerpers, die echter zeer goed en origineel bleek te zijn. Het meest ongewone ding is dat je het zelf kunt maken van verschillende houten stokjes door ze met elkaar te verbinden. Vervolgens hoeft u alleen de foto's te maken die vooraf in het kader zijn geplaatst. Drie of vier foto's zouden genoeg zijn om van dit element het meest memorabele deel van het decor te maken. Als onbehandelde stukken hout geschikt zijn voor trouwfoto's, moeten ze voor een kindercadeau worden gepolijst en nauwkeuriger en fragieler worden gemaakt, waardoor een parallel ontstaat met de hulpeloosheid van de pasgeborene.
  • Slate frame. Ja, dat klopt, dit zijn dezelfde die ze op school schrijven. En om serieus te zijn, kun je verschillende van zulke kleine plankjes kopen, foto's plakken en elk afzonderlijk tekenen met kleurpotloden. Verschillende borden kunnen zowel horizontaal als verticaal met een band worden verbonden. Een goede optie is die wanneer op elke foto de baby in verschillende poses wordt afgebeeld, van slapen tot dansen.
  • Een van de meest originele verjaardagsgeschenken is fotolwiel. Ondanks hun specifieke naam zijn ze niet gemaakt van machinewielen, maar alleen van dik karton. Er worden strepen uit gesneden, die later in de vorm van cirkels worden bevestigd, waarop een afgedrukte foto aan één kant wordt geplakt. Het lijkt zoiets als een platte mini-drums, die je naar eigen goeddunken op een rij kunt samenvoegen. Deze optie is het meest geschikt voor portretten van portretten.

Het is belangrijk! Verticale slingers van foto's zien er spectaculairder uit dan horizontale.

Wat het ontwerp ook is, onthoud dat het belangrijkste waar u zich bij moet laten leiden bij het maken van een geschenkenslinger, uw geur is.

In de volgende video leert u meer over hoe u zelf een slinger aan foto's kunt maken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer