Garland Belt Light: kenmerken en tips om te kiezen

Iedereen verbeeldt een vakantie op zijn eigen manier, maar niemand zal ruzie maken met het feit dat een gedenkwaardig feest niet zonder een passende sfeer en felle kleuren kan. Een goede oplossing zou zijn om een ​​huis of bedrijfsterrein niet alleen met ballonnen en posters, maar ook met veelkleurige slingers te versieren. Deze decoratiemethode wordt voor andere doeleinden gebruikt. Of het nu een reclamebord is dat op een donkere avond de aandacht van passanten trekt, of de verlichting van de brug - in elk geval zijn felle lichten geschikt.

De keuze voor hoogwaardige slingers is een belangrijk punt, omdat op dit gebied een groot aantal producten tegen verschillende prijzen wordt aangeboden. Riemlicht is een van de geweldige opties.

Ontwerp en voordelen

Zoals je weet, moet alles bij de gulden middenweg blijven.In het geval van riemlichtslingers is dit het meest uitgesproken. De kosten van dit product zijn verrassend betaalbaar en het effect van de iriserende lichten van aangename verzadiging is fascinerend. Vergeet niet de betrouwbaarheid van het ontwerp, gemaakt door moderne technologie met behulp van bewezen materialen.

Het ontwerp van het product Riemlicht bestaat uit een platte kabel, waarin verschillende draden aanwezig zijn voor het doorlaten van stroom (de operationele eigenschappen van de krans zijn afhankelijk van hun aantal) en contactdozen voor lichtbronnen.

Riemlichtversieringen hebben zich bewezen in het ontwerp van verschillende architecturale structuren, hoogbouw en speeltuinen. Ze worden met succes gebruikt in woongebouwen, op de binnenplaats. Producten worden veel gebruikt voor reclame. Laag energieverbruik, installatiegemak en uitstekende visuele kenmerken veroverden veel ondernemers en gewone burgers.

Hoe te kiezen?

Deze slingers kunnen zowel binnen gebouwen als voor straatverlichting worden gebruikt. Afhankelijk van de gebruikszone verandert ook het vereiste niveau van waterbestendigheid. Voor modellen die de eigenaar zullen plezieren, zijn huis buiten versieren,Bescherming tegen stof en vuil wordt ook geboden, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd. Opgemerkt moet worden dat de producten bestand zijn tegen extreme temperaturen.

Sterke opties werken rechtstreeks vanuit het netwerk. Meer complexe configuraties van de vijf kernen zijn verbonden via een softwarecontroller, die de mogelijkheid biedt om modi te selecteren bij gebruik van het gordellampje. Selecteer deze optie als u het effect van "vuur" wilt hebben.

Riemlichtproducten worden gepresenteerd in verpakkingen van 50 en 100 meter. Hiermee kunt u de optimale lengte gebruiken. Vanwege het feit dat er modellen zijn met willekeurige aanpassing van de afstand tussen de cartridges, kunt u ontwerpmogelijkheden tonen.

De LED-lampen die in de apparaten worden gebruikt, hebben een indrukwekkende levensduur. Volgens de ontwikkelaars is de gemiddelde bedrijfsperiode 100 duizend uur. Maar we mogen de kopieën van het verouderde ontwerp niet vergeten, die nog steeds vrij wijd vertegenwoordigd zijn op de markt. Ze zijn uitgerust met gloeilampen, wat betekent dat ze niet zo helder zullen schijnen en dat ze veel meer energie nodig hebben. De duur van ononderbroken werking van dergelijke producten zal aanzienlijk korter zijn.

Installatie van apparatuur

Wanneer inbedrijfstelling meestal geen probleem is, omdat alles vrij eenvoudig is. Alle noodzakelijke elementen zijn vaak in het pakket aanwezig, samen met duidelijke instructies.

Voor bevestigingsmiddelen zijn ze meestal van drie typen. De eerste - stijve haken, de tweede - banden op de kabel. Sluit de top drie loopback-methode. Het ligt in het feit dat de lussen in een verticaal hangend touw worden geschroefd. De verbinding met het netwerk gebeurt via een standaardstekker of met behulp van een controller (afhankelijk van de configuratie).

Zie de volgende video voor informatie over het aansluiten van een vijf-snarige garland Belt light zonder controller.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer