Voor- en nadelen van het "I-gevel" -systeem

"I Facade" is een frontpaneel geproduceerd door het Russische bedrijf Grand Line, gespecialiseerd in de productie van bekledingsstructuren voor laagbouw en vakantiehuisbouw in Europa en de Russische Federatie. De panelen hebben een textuur die steen en baksteen imiteert, waardoor het een populaire oplossing is in de privésector.

Speciale functies

In vergelijking met concurrerende materialen voor gevelbeplating: vinylbeplating, steen (al dan niet natuurlijk), kelderbeplating en metalen gevelbeplating en geprofileerde vloeren, het paneel "I Facade" heeft een aantal onmiskenbare voordelen.

  • Panelen "I-gevel" kan niet alleen glad, maar ook getextureerd zijn. Dus ze zullen baksteen of metselwerk volledig kunnen vervangen en imiteren.Moderne metalen gevelbeplating is ook geperforeerd of geverfd met natuurlijke texturen, maar het is geen volledige imitatie van natuurlijke materialen.
  • Kleurplaten zijn duurzaam: het wordt niet afgewassen en vervaagt niet onder de stralen van de zon. Bij de productie van panelen gebruikte professionele verfstoffen voor een gegarandeerd resultaat.
  • Het bedrijf biedt een levenslange garantie voor de kwaliteit van zijn producten voor een aantal belangrijke kenmerken. "I Facade" is het enige merk van materialen voor exterieurdecoratie dat gebruik maakt van dergelijke garantievoorwaarden. Om ze uit te voeren, zijn de volgende factoren nodig: de panelen werden opgeslagen en vervoerd in overeenstemming met de aanbevelingen en regels van de fabrikant, werden alleen gebruikt voor het beoogde doel, en de installatie werd uitgevoerd door bouwers met een licentie en in overeenstemming met de bedieningsinstructies.
  • Met de ontwerpen "I facade" kun je niet bang zijn voor de wind. Installeren met behulp van een speciaal slot met de luidspreker genaamd "Antismerch". Een zijspoor dat met een dergelijk systeem aan de wanden is bevestigd, is niet bang dat de wind beweegt met snelheden tot 240 en zelfs 250 m / s.
  • Zulke ontwerpen zijn goedkoop genoeg. De prijs voor een vierkante meter "Ik ben de gevel" -producten, als je kijkt naar de gemiddelde prijs in winkels, is anderhalf tot twee keer lager dan de prijs voor traditionele gevelbekleding, en rekening houdend met de installatie kost het twee of zelfs drie keer goedkoper dan stenen ( ongeacht natuurlijk of kunstmatig).

Soorten producten en hun specificaties

Het merk richt zich op Russische architecturale tradities, waarbij het traditionele Russische landhuis in de standaard van de buitenkant van het huis wordt geplaatst, en biedt drie soorten producten, waarvan de namen dit concept weerspiegelen.

  • "Krim-leisteen". Simuleert het reliëf van onbewerkte steen en zorgeloos, als "in haast", leggen, dat hierdoor niet slordig wordt.
  • "Demidov-steen". Het creëert de indruk van zorgvuldig en zorgvuldig gelegde stenen tegels. De eenvoudigste optie ontwerpt het merk.
  • "Catherine's Stone". Dit is de duurste verzameling van het merk. Kijkend naar de gevel, gemaakt met behulp van dit ontwerp, ziet u zorgvuldig ontworpen bakstenen, alsof met de hand gemaakt.

Opslagomstandigheden en transport van panelen

De fabrikant stelt behoorlijk zware, maar redelijke voorwaarden voor de opslag en het transport van zijn producten. De naleving van deze voorwaarden is vereist om het ontwerp de garantie te laten verlengen.

Panelen en hun componenten moeten binnenshuis worden opgeslagen., goed geventileerd en met lage luchtvochtigheid. Bovendien is het noodzakelijk om directe zonnestralen te vermijden om het verschijnen van individuele gekleurde vlekken op de gevel en de effecten van verwarmingsapparaten in de loop van de tijd te voorkomen, zodat het materiaal niet vervormt. Producten moeten uitsluitend in de verpakking van de fabrikant worden bewaard.

Vervoer wordt ook uitsluitend in gesloten containers en in de originele verpakking uitgevoerd, anders kan het decoratieve deel van de constructie worden beschadigd. Bovendien moeten ze goed worden vastgezet in de achterkant van een vrachtwagen. Het is ook niet toegestaan ​​om het paneel te gooien en te buigen.

Voorbereiding voor installatie en installatie

De panelen zijn vrij licht, dus ingenieurs hoeven de tekeningen van uw huis niet meer te herzien om het voeringengewicht aan te passen. Ter vergelijking: het gewicht van de stenen gevel is 20 keer groter dan het gewicht van de panelen "I-gevel".Als u besluit om een ​​framehuis te bouwen, waarbij elke kilogram in het account moet worden gekozen, kiest u gewoon een eenvoudige optie. Bovendien kunt u goedkopere tegenhangers kopen zonder kwaliteit te verliezen.

inDe installatie van de panelen vereist niet veel handigheid van de werknemers Het is bijvoorbeeld vrij eenvoudig en snel vergeleken met de installatie van een stenen gevel, waar onafhankelijk werken aan de verfijning van het uiterlijk van het huis gewoon onmogelijk is, en de kosten van diensten van professionele metselaars zeer hoog zijn. Het is dus mogelijk om niet alleen op materiaal, maar ook op installatie te besparen.

Klantrecensies

Ondanks het feit dat producten onder dit merk relatief recent verschenen, was ze er al in geslaagd om de eerste beoordelingen te ontvangen.

Kopers houden van de manier waarop hun huis wordt getransformeerd na het installeren van de panelen: de textuur, kleur en grootte zijn goed gekozen. Ze merken op dat er inderdaad een volledig beeld in de geest van Russische landgoederen wordt gecreëerd.

Mensen voelen zich ook aangetrokken door de prijs: hoewel de panelen "I Facade" duurder zijn dan gewone panelen, zijn ze nog steeds veel goedkoper dan stenen, die ze perfect nabootsen.

Installatiepanelen, zie de volgende video

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer