Coconut orthopedische matrassen

Tegenwoordig zijn de meest voorkomende en populaire matrassen orthopedische modellen met verschillende vullingen. Ze helpen de wervelkolom van een persoon goed vast te houden tijdens rust of slaap, waardoor de problemen en ziekten van het bewegingsapparaat verder worden geëlimineerd.

Speciale functies

Voordat u een dergelijk product koopt, moet u het type matras en de vulstof bepalen. Ze zijn lente en veerloos. Vulstoffen omvatten kokosnootkokos of voeg er latex aan toe om de stijfheid te verminderen. Gebruik voor het vullen natuurlijke, kunstmatige of gecombineerde materialen.

Als de orthopedische matras alleen uit natuurlijke vulstoffen bestaat, wordt de levensduur aanzienlijk verkort.

Om het perfecte product te kiezen, moet u rekening houden met de eigenschappen en duurzaamheid ervan.

Materialen en productieproces

Zacht natuurlijk vulmiddel - latex wordt gebruikt in veer- of veerloze matrassen. Het heeft een goede elasticiteit, elasticiteit, hypoallergeen, bestand tegen zware belastingen. Coconut kokos geeft het product stijfheid en heeft hoge sterkte-eigenschappen; het is bestand tegen een constante zware belasting; vervalt niet en neemt geen vocht op.

Natuurlijke kokosvuller is gemaakt van noten die vers zijn geoogst op zuidelijke breedtegraden. Gedurende 10 maanden worden de kokosnoten gedrenkt in water om het gemakkelijk te maken om de schelpen te verwijderen en de vezels te scheiden. Van de totale massa wordt alleen de beste kokosnotenkokosnoot lang geselecteerd en gedroogd. Voor het vullen van orthopedische matrassen met korte en sterk gescheurde vezels.

Kokosvezel verwerkingsmethoden voor orthopedische matrassen:

 • De voorbereidende fase is om impregnatie van natuurlijke grondstoffen latexmengeling. Bij het combineren van kokosnoot en latex wordt een monolithische plaat gevormd, die niet onderhevig is aan verstrooiing.Om een ​​stijver product te krijgen, moet het percentage kokos worden verhoogd, afhankelijk van de latex, met een verhouding van 70/30. Hierdoor verhogen de elastische en sterkte-eigenschappen en wordt de levensduur van de matras aanzienlijk verlengd. Deze methode heeft een groot nadeel - de kosten van het product worden aanzienlijk verhoogd.
 • Persen van kokosvuller en ponsen met speciale naalden. Het productieproces zelf is goedkoper, maar het product is van korte duur.

De orthopedische matras, met een moer-vezelvuller, is dunner in vergelijking met andere producten en heeft vele voordelen:

 • Natuurlijk, milieuvriendelijk en veilig voor de menselijke gezondheid.
 • Veroorzaakt geen allergische reacties.
 • Bezit de verhoogde vochtbestendige eigenschappen.
 • Absorbeert buitenlandse geuren.
 • Goed geventileerd en geleidt warmte.
 • Niet rot.
 • Het heeft een lange operationele periode.

Er zijn ook nadelen aan orthopedische producten gemaakt van kokosnotenkokos:

 • Te duur.
 • De manifestatie van de geur van rubber voor een korte tijd na aankoop.
 • Geperst kokos heeft een korte levensduur en begint af te brokkelen bij constante grote ladingen.

Hoe te kiezen?

Om de perfecte natuurlijke orthopedische matras te kiezen, is het noodzakelijk om rekening te houden met de basisparameters en kenmerken van het product, evenals met de werkomgeving:

 • Matras met kokosvlokken meest comfortabel en veroorzaakt geen ongemak. Het lichaam neemt een natuurlijke houding aan die overeenkomt met de anatomische kenmerken van de persoon. Spieren zijn in een ontspannen toestand en in de toekomst is er geen spinale ziekte.
 • Kokosvuller, geen latexmengsel toegevoegd heel moeilijk. Het wordt gebruikt in zowel veer- als veerloze orthopedische producten. De hoeveelheid matras is afhankelijk van de hoeveelheid kokos, maar je zou niet moeten kiezen voor een model met een hoog percentage kokosnootchips, omdat ze een hoge coëfficiënt van stijfheid hebben. De beste optie zou zijn om een ​​model te kopen met toevoeging van latex.

De bejaarde mensen zijn gevoeliger voor druk op de zachte weefsels van het lichaam en het lichaam, daarom zijn orthopedische matrassen met kokosvezel als vulmiddel niet geschikt voor hen.

 • Er zijn veel verschillende soorten orthopedische producten en om de juiste te kiezen Het is noodzakelijk om te vertrouwen op de gewichtscategorie van de persoon. Voor mensen met een gewicht tot 60 kilogram zijn matrassen met een onafhankelijk veerblok en een vulmiddel met kokosnootkokos en latex geschikt. Een zwaarder persoon met een gewicht tot 90 kilogram wordt aanbevolen voor een product met veren die de helft van het oppervlak beslaan en lagen van kokos en latexchips. Springless orthopedische modellen met identieke lagen latex en kokos kunnen deze vervangen. Voor mensen met een gewicht van 120 kilogram zijn veermodellen geschikt, maar een laag kokosnootkokosnoot moet groter zijn om de stijfheid van het product te vergroten.

Coconut orthopedische matras zonder veren is ideaal voor baby's. De rug van het kind is plat, maar een rigide product staat hem niet toe door te zakken. Het belangrijkste is dat alle materialen natuurlijk zijn en kwaliteitscertificaten hebben.

zorg

Alle tips over de verzorging en opslag van natuurlijke producten worden beschreven in het technisch document. Er zijn een paar belangrijke punten om te overwegen:

 • Laat de kinderen niet op het bed springen.
 • Het model is dun en mag niet worden gedraaid en gevouwen.
 • Bewaar alleen in een horizontale positie.

Als u de regels voor gebruik en het juiste model volgt, zal het orthopedische product lang meegaan.

Alle kenmerken van kokosnoot kokos, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer