Matrassen transformeren

Dus de hypotheek is ingelijst, de geliefde sleutels in je zak en de favoriete ficus lijkt ideaal in de linkerhoek te worden geplaatst, maar neemt bijna de helft van de ruimte in beslag. Helaas, maar kleine woningen zijn geen zeldzaam verschijnsel. Daarom, verbijsterd door de aankoop van een appartement, is het tweede aspect van het optreden van hoofdpijn vaak de aanwezigheid van meubels en de plaatsing ervan. Laten we veronderstellen dat het mogelijk is om een ​​slaapkamer te regelen voor de eigenaar van woningen, en wat als de gasten plotseling afdalen? In dit geval zullen de huidige trends in meubeldesign, namelijk het gebruik van een transformatormatras als ligplaats, u helpen geld te besparen en uw zenuwen te redden.

Functies en modellen

Het principe van ruimtebesparing wordt door interieurontwerpers al heel lang en met alle mogelijke middelen gebruikt, waardoor laatstgenoemden ongelooflijk eenvoudige en tegelijkertijd multifunctionele meubels uitvinden.Dus de ontwerper uit Italië, Lorenzo Damiani (Lorenzo Damiani), benaderde het idee van een transformerende slaapplaats, zo eenvoudig dat hij een stoel uitvond die, wanneer geassembleerd, een gewone matras is die in een rol is gerold.

Zo'n model genaamd Girella verschilt in absoluut kleine afmetingen - ongeveer 70 cm hoog en 60 cm breed. De stoel heeft een kleine rug en wordt letterlijk in enkele ogenblikken gemakkelijk een matras dat zich als alternatief voor een bed op de vloer kan verspreiden. In dit geval heeft het object, wanneer het uitgevouwen wordt, een lengte van 195 cm en een breedte van 80 cm, en breidt het uit naar het hoofdeinde. Polyurethaanschuim in combinatie met polyestervuller zorgt ervoor dat het product niet doorbuigt, en een lichte stof en een schattig ontwerp dragen bij aan de wens om niet één, maar een paar van dergelijke handige vouwpoefjes te kopen.

Deze optie is echter meer geschikt voor een minimalistisch en praktisch woonkamerontwerp. En wat als u uw nest wilt inrichten, zodat u na terugkomst van uw werk uit elkaar kunt vallen in iets zachts en omhullends. In dit geval zou een uitstekende oplossing zijn "Ousters". In feite is het een dichte en zachte matras in de vorm van een halve cirkel, die in combinatie met de hulp van speciale textielbevestigingen een comfortabele frameloze stoel vormt.

Een kenmerk van dit matras is dat, als je het in tweevoud koopt, je een rond bed kunt maken. Dus, door twee Ouster-fauteuils in de kamer te plaatsen, blijkt het een uitstekende zithoek te zijn en tegelijkertijd een kant-en-klare slaapplaats voor zowel gezinsleden als gasten. Onderscheidende kenmerken van een dergelijk meubel zijn ook:

  • dimensionaal raster;
  • productie van duurzame soorten textiel;
  • grote keuze aan kleuren.

De veelzijdigheid van deze transformerende matras zorgt ervoor dat u er op let. Bovendien kan het zowel in de kinderkamer als in de tuin gestoffeerde meubels worden gebruikt. Het volstaat om alleen maar de voorkeur te geven aan dit product gemaakt van slijtvaste stof behandeld met waterafstotende impregnatie. Nou, als je oorspronkelijk van plan was om jezelf te verwennen met iets volkomen zachts, volstaat het om de Auster veloursfuton te kiezen - de perfecte plek om een ​​interessant boek te lezen op een winteravond.

Echt bed veranderen

Natuurlijk, comfortabele en gemakkelijke stoelen, transformerend in één stap - het klinkt ongelooflijk verleidelijk. En tegelijkertijd ontstaat een redelijke vraag - kunnen ze een tweepersoonsbed vervangen? Tegenwoordig kunt u in de winkel eenvoudig niet alleen een poef ophalen die in een matras tot rust komt, maar ook een volledig stoeltjesbed.Tegelijkertijd kan het zelfs worden uitgerust met een orthopedisch matras.

Vergelijkbare producten van vykatny of vouwtype vertegenwoordigen al ander type meubilair. Om ze te ontleden, zal het meer tijd kosten, maar wanneer ze gedemonteerd zijn, lijken ze echt op een plek voor een goede nachtrust. In de eerste plaats vanwege het feit dat bij de vervaardiging van de matras speciale, elastische materialen en vulstoffen worden gebruikt, die het mogelijk maken de levensduur van het product te verlengen. In het bijzonder is het polyurethaan of veren.

Het product kan ook worden uitgerust met armleuningen, een standaard voor linnen en extra vouwsteunen.

Desalniettemin is zelfs de aanwezigheid van een orthopedisch matras volgens veel deskundigen niet altijd een garantie voor het dagelijks gebruik van een dergelijk meubelstuk. De breedte van een dergelijk bed is mogelijk niet voldoende voor mensen met een grote omvang of voor degenen die gewend zijn aan een vrije houding tijdens de slaap.

multifunctionaliteit

De keuze is echt enorm. Het is helemaal niet zo verwonderlijk als je een item in één keer koopt, je kunt meteen "5 in 1" kopen: een bed, een stoel, een bank, een gevoerde kruk en een matras.Verschillende modellen die volledig kunnen worden gebruikt, van de kinderkamer tot het zwembad. Ja, opblaasbaar vouwmeubilair is gemaakt van resistent waterdicht materiaal, het kan gemakkelijk buiten in de tuin worden achtergelaten of in de vijver bij het huisje worden neergelaten.

In de winkels, waaronder online, best veel opties voor dit soort producten. Zoals u weet, creëert vraag aanbod en de recensies spreken voor zich. Mensen begonnen de voorkeur te geven aan meubels die minder ruimte innemen, die in verschillende omstandigheden kunnen worden gebruikt en over het algemeen een loyale prijsklasse hebben. In dit opzicht wordt de matras, die wordt getransformeerd in een stoel en een rug, een serieuze concurrent in de strijd om een ​​plek in de slaapkamer met zijn ouder wordende tegenstander - een omvangrijke zachte koptelefoon.

Meer informatie over een transformerende matras: leer van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer