Matrassen Kondor

 Matrassen Kondor

Comfort en gemak voor iedereen die zichzelf wil omringen met de luxe van een gezonde slaap wordt gegarandeerd door Kondor-matrassen - een orthopedische nieuwigheid oorspronkelijk afkomstig uit Wit-Rusland. De succesvolle uitvinding van lokale ambachtslieden heeft een zekere vraag over het uitgestrekte grondgebied van heel Europa.

Speciale functies

Chronische pijn in de rug, nek en schouders, constante vermoeidheid en dromen, vol onrustig ongemak - een vertrouwd gevoel voor iedereen. Artsen en ervaren deskundigen geven aan dat orthopedische Kondor-matrassen, die tot de producten van echt hoge kwaliteit behoren, een hoop problemen zullen helpen oplossen.

Het bedrijf, dat wordt beschouwd als de grootste van vele andere Wit-Russische fabrikanten, heeft een onberispelijke reputatie en hoge verkoopcijfers absoluut verdiend, omdat alle producten in de heldere catalogus zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën van moderne tradities.

Maar ondanks de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de innovatie van technologie en de heldere elegantie van ontwerpoplossingen, zijn de matrassen verrassend relatief lage kosten. De verhouding tussen kwaliteit en prijs verbaast aangenaam verrast niet alleen de Wit-Russische consumenten, maar ook burgers van territoriaal aangrenzende staten.

voordelen

Dit is niet alleen een klassiek matras, waarvan de belangrijkste functie is om het slaperige wezen van de eigenaar enigszins te verzachten.

Kondor garandeert:

 • eliminatie van vermoeidheid, gezonde slaap;
 • ondersteuning van de wervelkolom in de natuurlijke positie;
 • de afwezigheid van componenten die een allergische reactie kunnen veroorzaken.

Onder de gebruikte materialen, grondstoffen uitsluitend van Europese kwaliteit. Daarnaast houdt het bedrijf rekening met de behoeften van talloze klanten, het creëren van modellen voor mensen die lijden aan overgewicht, evenals voor kinderen, adolescenten, gepensioneerden. Een breed scala aan succesvol verkochte producten, de voordelen en sluwheid die elk model bezit, kan een potentiële koper misleiden. Gelukkig kun je in de winkels een deskundig advies krijgen.

Voor elke matras wordt individueel gekozen, op basis van de behoeften en wensen van de klant.

De volgende exemplaren zijn vooral populair:

 1. Producten op basis van de veereenheid van Bonnel. Dergelijke producten hebben een plat, elastisch oppervlak.
 2. Producten waarvan de veren een jaunty karakter hebben, worden ook "onafhankelijk" genoemd. Dankzij de werking van veercomponenten zal de slaap zo comfortabel mogelijk zijn, omdat ze zich zachtjes aanpassen aan de rondingen van het menselijk lichaam.
 3. De matras is gemaakt op basis van natuurlijke latexcombinaties en palmvezels. Dit is niet het enige exotische ingrediënt dat wordt gebruikt bij de productie, kokosnoot en natuurlijke latex zijn populair.
 4. Harde vloeren, op basis van thermofiber en kokosvezel.
 5. Universele dubbele goederen met individuele stijfheid van elke helft van het bed. Deze matrassen zijn ideaal voor koppels met verschillende behoeften in de stijfheid van het bed.
 6. Het product onderscheidt zich door zijn speciale zachtheid door de zachte deklaag van natuurlijke latex. Elastisch materiaal omhult de persoon voorzichtig, zodat hij comfortabel in de armen van het bed kan ontspannen.

Bovendien vindt u in de catalogus metalen voetstukken voor matrassen en speciale hoezen.De kwaliteit van dit product is niet onderdoen voor de belangrijkste "held" van de verkoop.

Hoe te kiezen?

Om niet verdwaald te raken in de hoop van een breed bereik, niet om de weg kwijt te raken, geconfronteerd met de verantwoorde keuze van een ideale matras, zou u de volgende criteria moeten bestuderen:

 1. Size. De aankoopformule is vrij eenvoudig: de lengte van een ideale matras is gelijk aan de hoogte van een persoon + 20 cm, de breedte moet minimaal 80 cm zijn.
 2. Type (veer, veerloos). Moet worden geleid door hun eigen voorkeuren niveau van oppervlakte-elasticiteit.
 3. Stijfheid. Ouderen moeten worden beschouwd als zachte matrassen die het lichaam zachtjes omhullen. De gemiddelde rigiditeit is optimaal voor actieve klanten. De moeilijkste variaties zijn geschikt voor mensen met obesitas, kinderen.

Vergeet niet de aanschaf van een matrashoes die de matras beschermt tegen veelvuldige reizen naar de stomerij.

In de volgende video vindt u meer informatie over het kiezen van een matras.

beoordelingen

Het is dan ook niet verrassend dat talloze recensies buitengewoon positief zijn. Klanten die Wit-Russische goederen hebben kunnen kopen, zijn niet bang om hun nieuwe kleding te tonen, en beschrijven de functionele voordelen van de gekochte goederen.

Tevreden kopers wijzen op belangrijke voordelen, waaronder:

 • redelijke, betaalbare prijs;
 • uitstekende vullerkwaliteit;
 • zachte textuur van externe stoffen;
 • matras gemak.

Bovendien beweren de meeste klanten dat ze altijd vertrouwen hebben gehad in deze fabrikant, omdat de kwaliteit van producten wordt bevestigd door een uitgebreide reeks diploma's, onderscheidingen, certificaten. Gekwalificeerde specialisten verzekerden de ecologische samenstelling en medische eigenschappen van elk model.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer