Een bar in de woonkamer kiezen

Bar tellers zijn geen nieuwe uitvinding, maar hun populariteit begon te groeien met de komst van grote appartementen, particuliere huizen, herenhuizen. Met opzettelijke acties kunnen dergelijke modieuze objecten van het leven worden geïnstalleerd in kleine appartementen met kleine keukens. Onze ontwerpers zijn bestand tegen alle taken.

Speciale functies

De bar in particuliere huizen en moderne appartementen wordt steeds meer versterkt als een van de belangrijke kenmerken van het interieur van de woonkamer. Met hun installatie wordt de ruimte van de ruimte functioneler. Een verscheidenheid aan bar-tellers maakt het mogelijk om de meest geschikte optie voor elke woonkamer te kiezen. Het eigenlijke rek bestaat uit een minimum aantal items.

Dit is een hoog tafelblad en krukken of hoge stoelen met voetsteunen van verschillende originele ontwerpen, afhankelijk van de gekozen stijl.De bar gaat zelfs door in de keuken en scheidt de eetkamer van de hoofdkeuken. Soms wordt deze standaard gebruikt in plaats van de eettafel, vooral als het gezin klein is, 3-4 personen.

Helemaal vanaf de eettafel hoeft u niet op te geven, voor een groot gezin is het gewoon noodzakelijk.

voordelen

Bar-tellers hebben hun eigen kenmerken die hen onderscheiden van gewone eettafels:

 • U kunt ontwerpen van compacte afmetingen maken voor kleine woonkamers en keukens. Een groot genoeg bedrijf kan aan de toonbank zitten met afgeronde hoeken. Eenvoudig serveren vergt niet veel tijd en items, zoals nodig is voor de eettafel;
 • de bar verdeelt op natuurlijke wijze de keuken en de woonkamer, creëert een originele sfeer in het huis;
 • Moderne huisontwerpen van rekken kunnen geen associaties met bars en andere rust- en voedselplekken veroorzaken, hun stijlen en modellen komen alleen overeen met het interieur en de lay-out van nieuwe appartementen en privé-huizen.

Modellen en stijlen

De woonkamer met een bar geeft het appartement een geheel nieuw doel en verandert zijn uiterlijk, stijl en breidt de ontwerpmogelijkheden uit. Nu zijn er verschillende stijlen:

 • High-tech. Alliantie van metaal en glas heerst hier, de nadruk ligt op heldere elementen. Sprankelende metalen steunen, glazen werkbladen, roestvrij staal, TL-verlichting. De richtingen zijn anders, van sport tot fantastisch.
 • Classic. Deze stijl benadrukt respectabiliteit en grondige smaak van de eigenaar van een appartement of privé-huis. Barrekken in de stijl van klassiek afgewerkt met duur en duurzaam hout, maar in de budgetversie kunt u materialen MDF en spaanplaat gebruiken. Rekken onderscheiden zich door een relatief groot aantal zorgvuldig getrimde kleine onderdelen gemaakt van hardhout.
 • Modern. Dit concept bevat de eisen van verfijning en elegantie in alle details, terwijl de uitvoerbaarheid en prestaties van de belangrijkste functies van meubilair, inclusief keuken en bar, consistent moeten worden gehandhaafd. De veelzijdigheid van de Art Nouveau-stijl is gebaseerd op de verscheidenheid aan kleuren, waarmee u de bar in de woonkamer met elk interieur kunt betreden. Alle producten in Art Nouveau-stijl onderscheiden zich door duidelijke lijnen, zelfverzekerde en stijve constructie. Om herhaling en onverenigbaarheid van stijl te elimineren, maakt u staaftellers voor afzonderlijke projecten.
 • disco, gemakkelijke en dynamische stijl.Het wordt ook jeugd genoemd. Interieur in disco-stijl drukt kleur uit, dynamiek op hetzelfde moment als comfort, gemakkelijk contact. Barrekken in deze stijl onderscheiden zich door metalen chroomoppervlakken, een overvloed aan plastic, goed kunstleer. Heldere kleuren en een onveranderlijke sprankelende bal boven de standaard geven hun speciale charme.
 • "Folk" landelijke stijl. Dit is niet alleen cowboy-esthetiek, maar ook de smaak van het land waarin de behuizing zich bevindt. Eigenlijk was de bar in de saloons slechts de schakel van alle elementen van het interieur van de instelling. Het is gemaakt van natuurlijke materialen, soms afgewerkt met steen, linnen stoffen, rietjes. De landelijke stijl wordt ondersteund door de aanwezigheid op het rek van metalen containers en keramiek, vergelijkbaar in prestaties met volksmotieven. Houten stoelen zijn eenvoudige, maar sterke en comfortabele vormen - een verplicht accessoire van barbalies van een land.
 • Frans "dorp" Provence. De eenvoud, het gemak en het gemak van deze stijl trekt liefhebbers van rust en comfort aan. Rack is gemaakt van massief hout. De stijl van de Provence is moeilijk te combineren met land of rustiek.Provence bestaat in eenheid met de natuur, die het huis binnenkomt en vanaf de drempel alle ruimte overwint. Het belangrijkste in deze stijl is het gebruik van natuurlijke materialen en pastel aura. Details in het interieur zijn gemaakt van hout, klei, keramiek, steen, koperlegeringen, katoen en vlas. Van al dit eenvoudige bestaat uit oprechtheid en tederheid, eenvoud en vriendelijkheid. Het schijnbare gemak en de naïviteit van de Provence mag niet misleidend zijn. Ze kunnen alleen worden bereikt door de geschiedenis, het leven en de kenmerken van het gebruik van antieke accessoires te kennen.

Een beetje weg van complexe stijlen waard zolder. In de loftstijl zijn vooral de ruwheid en oudheid in de externe indruk van het interieur merkbaar. Alles hangt voornamelijk af van het tafelblad. Door de vrije keuze van het formulier kunnen de tafelbladen worden weergegeven als vierhoeken met randen, dit kan een gelijkmatig stuk hout zijn.

Het oppervlak moet goed worden behandeld, geïmpregneerd met een goed gekozen kleur of vakkundig en kwalitatief geverfd. Kleur kan elk zijn. Bij de vervaardiging van bar tellers loft gebruik:

 • goed voorbereid hout;
 • verchroomde en vernikkelde metalen onderdelen.

Deksels van natuurlijk en duurzaam kunstleer en geselecteerde accessoires.

Een interessante ontwikkeling is een gesloten bar geïnstalleerd in de keuken of in de hal. In dit rek hebben verschillende planken en laden, waaruit blijkt dat de kast, waar ze bar gerechten en containers met alcohol zetten.

Waar te installeren?

Bij het installeren van de bar in de woonkamer, wordt het het centrum van het interieur van de hele ruimte van de kamer. Woonkamer - een rustplaats voor het hele gezin, gasten ontvangen, vakanties houden. De toog zal ieders aandacht trekken en als het wordt geïmplementeerd als een eiland, kunnen de functies ervan verder worden uitgebreid. Door gebruik te maken van het effect van contrast van kleur en textuur van het materiaal, kan de balkenteller met succes van het algemene interieur worden onderscheiden, het zal de algehele harmonie niet verbreken, maar zal kansen creëren voor een verscheidenheid aan opties voor elke smaak.

In een huis met hoge plafonds kunt u bar-tellers met meerdere niveaus installeren. Elk niveau is op afzonderlijke staven gemonteerd, die na montage is ingericht voor het algemene ontwerp van het rek. Single-level - dit zijn de meest voorkomende bar-tellers, ze zijn goedkoper dan andere, maar kan worden ingericht onder dure.Bij het kiezen van een model van een stelling en stangenset, moet men rekening houden met het interieurontwerp van de keuken en woonkamer, daarbij uitgebreid gebruik makend van materiaal- en kleurgebruik

In ruime appartementen wordt deze set een natuurlijke scheiding tussen de woonkamer en de keuken, waardoor een keuken en woonkamer ontstaat. Bij de constructie van barbalies past u het principe van minimalisme toe, waarbij gemak en comfort het allerbelangrijkste zijn. Je moet ze niet overladen met planken, onderzetters, genoeg kasten in de keuken zelf. Voor verschillende smaken en voorkeuren kan het rek achter de bank of voor de bank worden geïnstalleerd, langs de muur of in een hoek. Het belangrijkste is gemak, comfort en verwijzing naar het algemene ontwerp van de woonkamer van een appartement of huis.

werkbladen

Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de bar tellers van elke stijl, model en productiemethode. Er zijn veel materialen die het best geschikt zijn om de basisfuncties van bars uit te voeren en de schoonheid van barsets te benadrukken. Tafelbladen zijn gemaakt van massief hout, kunststeen, marmer, glas, plastic. Er is één materiaal dat een van de genoemde kwaliteiten kan vervangen.

Dit is Corian, dat is harder dan marmer, maar is gemakkelijk te vermalen.Uiterlijk zeer aantrekkelijk, het is mogelijk om het te buigen om verschillende vormen te geven. Het materiaal is niet giftig, dus het kan in de keuken worden gebruikt.

Kleuren en afwerkingen

Zwart marmer in het ontwerp van de bar wordt een echt kunstwerk. Licht marmer vormt een rechthoekige, ruime structuur, die het hele bedrijf kan dragen. Hier worden verschillende functies gecombineerd.

Laconieke tribune bekleed met kunstmatig zwart graniet. Witte barstoelen contrasteerden opvallend en benadrukten tegelijkertijd de algemene voorbereiding van de woonkamer in hightech-stijl. De aandacht wordt getrokken naar de lineaire bar in de lounge van het penthouse. Hier verlichtten ze de gevels van de tribune en het keukenschort afgezet met onyx.

Een smalle rij donkerbruin getint marmer met mooie lichte strepen wordt de scheidingswand tussen de keuken en de eetruimte. Ook hier werd een contrast met het interieur van lichte kleuren gebruikt, wat de nadruk legde op het heldere en opvallende ontwerp.

Voor de bar (eiland) aangeboden krullende glinsterende metalen poten en ze werden de meest expressieve elementen in deze compositie.Een heldere look en subtiele elegantie zijn het resultaat van het gebruik van Art Deco-stijl.

Verguld houtsnijwerk en minikolommen, die worden aangevuld met rijke kapitelen, vormen een verfijnde mooie barokke compositie met een T-vormige standaard. Barkrukken gestoffeerd in natuurlijk leer waaraan de kleur van verse room met succes is toegevoegd.

Het compacte schiereiland staat voor twee stoelen ziet er geweldig uit in een kleine witte keuken. Alles wordt gecombineerd met een meubelset en de reliëfgevel is op dezelfde manier ingericht als keukenkastjes.

Tips om te kiezen

Zo'n overvloed aan stijlen en ontwerpen kan het moeilijk maken om een ​​goede bar te kiezen. Een ervaren ontwerper zal u helpen uw voorkeuren te begrijpen en de gewenste optie voorstellen. Luxe en prijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en uw keuze kan overweldigend worden. Financiële voorbereiding en nauwkeurige voorlopige berekeningen moeten grondig zijn en met een gegarandeerde marge. Het zal onaangenaam zijn als een goed idee vastloopt in de helft van de werken of in een belangrijke eindfase.

Kansen van mensen met grote welvaart mogen niet leiden tot extremen en excessen, met de nadruk op overmatige luxe. Congestie met oudheden, mengstijlen kunnen de harmonie van het ontwerp verstoren en in plaats van bewondering alleen maar spot veroorzaken.Als stijl en ontwerp worden gekozen, alle berekeningen worden gemaakt, alle uitgaven en planningen worden gecoördineerd, breng de kwestie dan veilig naar een mooi en volledig resultaat.

Zie hieronder hoe u uw eigen originele bar kunt maken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer