Garderobesystemen Elfa

 Garderobesystemen Elfa

Een modern, comfortabel en compact garderobesysteem maakt niet alleen het deskundig organiseren van de plaatsing en opslag van kleding, schoenen, linnengoed en andere dingen mogelijk, maar verfraait ook het interieur van het huis en vereenvoudigt in grote mate de procedure voor het kiezen van kleding.

Met de optimale versie van de interne vulgaragesystemen van Elfa kunt u kleding sorteren op kleur, seizoen, functionaliteit, maat en gewicht van andere criteria. Dankzij hen zal de vraag wat te dragen vandaag op het werk (wandeling, feest) vanzelf verdwijnen. Alles wat u nodig hebt, is altijd bij de hand en gratis beschikbaar. Bovendien zijn dergelijke systemen zeer dynamisch en mobiel: ze kunnen worden aangepast, uitgebreid en uitgewisseld, afhankelijk van het uiterlijk van nieuwe kleding.

Weinig over het merk

Het bedrijf Elfa International AB verscheen in 1947 in Zweden en produceerde eerst gaasdrogers voor gerechten, die al snel zo populair werden dat het assortiment van het bedrijf snel begon uit te breiden. Na enige tijd werd het bedrijf de wereldleider in de productie van stijlvolle, moderne en multifunctionele systemen voor de plaatsing en opslag van kleding, schoeisel, huishoudelijke en sportartikelen, kantoorartikelen, huishoudelijke artikelen.

Nu zijn de Zweedse systemen voor de inrichting van kledingkast over de hele wereld erg populair, dankzij het originele ontwerp, de onberispelijke kwaliteit en zorgvuldig doordachte vulling. Het bedrijf heeft zijn eigen technologie voor de fabricage van manden en schappen ontwikkeld en geïmplementeerd.

Om ze te maken, wordt staaldraad met epoxy coating gebruikt. Een individuele bestelling kan worden gemaakt door een combinatie van functionele elementen die vandaag worden gepresenteerd voor de hal, kinderkamer, kantoorruimte, bijkeuken, reparatiewerkplaats, garage en andere functionele ruimtes.

Tegenwoordig zijn de dochterondernemingen van het bedrijf gevestigd in verschillende Europese landen en de VS (het hoofdkantoor van het concern bevindt zich hier). Alle producten worden in Zweden vervaardigd.

In Rusland verschenen de producten van het merk in 1999. De officiële vertegenwoordiger van het bedrijf LLC "ElfaRus" levert in alle grote steden van het land, in samenwerking met ontwerpstudio's, architecturale workshops, ontwikkelaars.

Functies en voordelen

De voordelen van de merksystemen van Elfa omvatten:

 1. Mobility. Kledingkastsystemen kunnen gemakkelijk worden vergroot of verkleind door bestaande elementen toe te voegen / te verwijderen / vervangen / verwisselen.
 2. De optimaliteit. Het systeem maakt een optimaal gebruik van de ruimte van vloer tot plafond mogelijk. Dit bespaart aanzienlijk ruimte, zelfs in het kleinste appartement.
 3. Duurzaamheid en duurzaamheid. Epoxy gecoat staal biedt een hoge structurele weerstand tegen mechanische schade en vervorming. Bovendien zijn de elementen van het systeem licht van gewicht, waterbestendig, bestand tegen temperatuurveranderingen.
 4. Veelzijdigheid. Garderobe Elfa ziet er geweldig uit in interieurs,verouderd in verschillende stilistische richtingen vanwege het klassieke ontwerp en neutrale kleuren.
 5. Rationaliteit. Een goed doordachte vulgarderobe biedt u de mogelijkheid om een ​​groot aantal kleding, linnengoed, schoenen, accessoires, uitrusting en andere dingen te dragen. Voor alle dingen is er een bepaalde plaats, en gaasmanden, diepe planken en ruime laden houden ze altijd in de zone van vrij zicht en toegang.
 6. Esthetiek. Niet elk kleerkastsysteem onderscheidt zich door een dergelijke decoratieve aantrekkingskracht als Elfa. Juiste geometrische vormen, heldere, sierlijke lijnen, een mooi, modern ontwerp maken het mogelijk om het interieur van elke kamer prachtig aan te vullen.

Andere voordelen en kenmerken van het systeem zijn onder meer het gemak en de eenvoud van de installatie, evenals de mate waarin het uiterlijk van de constructie voldoet aan de nieuwste modetrends.

species

Elfa biedt verschillende basisopslagsystemen.

 • vrijstaande. Op zichzelf staand systeem dat perfect is voor elke kamer. Dingen worden in delen geplaatst, geen noodzaak om de muur te gebruiken. Een dergelijk netrek kan voor het raam, op het balkon, in de hoek worden geplaatst.
 • utility. De beste optie voor maximaal gebruik van het vlak van de muur. Dit systeem is perfect voor het uitrusten van de garage, bijkeuken, een kleine werkplaats. Gereedschappen, tuin- en sportuitrusting worden in perfecte volgorde ingedeeld en gefixeerd in speciale cellen, manden, haken.
 • Décor. Een geweldige combinatie van functionaliteit en elegantie. Bij het maken van dit systeem worden houten elementen gebruikt, die de kleedkamer een esthetische en complete uitstraling geven.
 • klassiek. Klassieke optie geschikt voor elk interieur. Door verschillende elementen te gebruiken, kunt u uw eigen kleedkamer samenstellen als een ontwerper.

Het kastsysteem kan algemeen zijn (voor het opbergen van allerlei dingen, kleding, accessoires, inventaris) en individueel (voor bepaalde groepen goederen):

 • Transparante intrekbare en scharnierende manden handig voor het opbergen van ondergoed en beddengoed, T-shirts, schoenen, gereedschappen, accessoires voor handwerken.
 • Een zakenman kan niet zonder de systeembryuchnitsy. Hiermee kunt u het vereiste aantal broeken of spijkerbroeken plaatsen, zonder plooien achter te laten.
 • Speciale rekken zijn beschikbaar voor het opslaan van grote hoeveelheden schoenen., bestaande uit schuine schoenendozen, cellulaire en gebruikelijke planken, dozen.
 • Voor een mooie en nette opslag van kleding bieden wij bars voor hangers., planken, uittrekbare manden, laden, etc.

accessoires

Voor de plaatsing en opslag van dingen kan het niet zonder dat de basiselementen zijn uitgerust met het Elfa-systeem:

 • dragende rails, gemonteerde en muurgeleiders, door middel waarvan verschillende elementen aan de muur zijn bevestigd en een frame is gemaakt om andere elementen te herbergen;
 • draad en gaasmanden voor het opbergen van boeken, linnengoed, speelgoed;
 • manden met een fijn gaas voor het opslaan van nuttige details en details;
 • bryuchnitsy;
 • mandplanken met lage zijden;
 • bars voor plaatsing van kleerhanger;
 • schoenendozen (u kunt tegelijkertijd maximaal 9 paar schoenen opslaan);
 • planken onder schoenen, flessen;
 • houder voor kantoormappen, documenten, boeken;
 • planken voor computerschijven.

Het creëren van de ideale individuele garderobesystemen, gebaseerd op hun mogelijkheden en de grootte van de gang, is eenvoudig. Om dit te doen, moet u een speciaal programma gebruiken - de planner.Het bevat gegevens over de afmetingen van de kamer, het materiaal waaruit de muren, de vloer en het plafond zijn gemaakt, het aantal planken, laden, manden, borstelharen en andere elementen.

Het programma ontwerpt de beste optie voor een kleedkamer in een grafisch, driedimensionaal beeld, op basis van de opgegeven parameters. Tot een centimeter worden elementen Elfa geplaatst. Bovendien zal het programma artikelen van de noodzakelijke elementen aanbieden en hun aantal berekenen.

beoordelingen

Met de uitbreiding van de leefruimte, de opkomst van kinderen, de oprichting van een familie in elk appartement elk jaar een heleboel verschillende kledingstukken, huishoudelijke artikelen, sportartikelen en andere dingen zijn toegevoegd. Ze hebben allemaal een zorgvuldige plaatsing en opslag nodig. En als eerdere kabinetten, dressoirs, kasten, rekken hiervoor werden gebruikt, is het vandaag voldoende om een ​​modern opslagsysteem te bestellen dat perfect voldoet aan de taken die eraan zijn toegewezen.

De voordelen van het Elfa-systeem zijn al gewaardeerd door honderdduizenden kopers in alle uithoeken van de wereld. Velen van hen laten hun feedback achter, geven hun mening, indrukken, geven aanbevelingen of drukken wensen uit via het wereldwijde web.

 1. Een van de belangrijkste voordelen die in de beoordelingen worden genoemd, is de ideale volgorde, die vrijwel direct kan worden verkregen via dit systeem. Talrijke schappen, manden en laden staan ​​u toe om grote en kleine kledingstukken te plaatsen, zodat ze altijd bij de hand zijn.
 2. De optimale oplossing van de betreffende ruimte. Bijna elke millimeter vrije ruimte wordt gebruikt voor hangende haken, staven, schoenmakers. Tegelijkertijd ziet de gemonteerde structuur er niet omvangrijk, massaal en zwaar uit. Door de lichte kleuren en de cellulaire structuur wordt een gevoel van luchtigheid gecreëerd. Kledingkast alsof opgehangen in de lucht. Alle structurele elementen onderscheiden zich door elegantie, die op geen enkele manier invloed heeft op hun sterkte, ruimte en functionaliteit.
 3. Eenvoudige en duidelijke installatie - ook een tastbaar voordeel. Nodig geen meesters uit, alles kan snel en eenvoudig met de hand worden gedaan.
 4. De mogelijkheid van toevoegingen - een dergelijke behoefte ontstaat vaak bij het aanschaffen van bovenkleding, algehele uitrusting, huishoudelijke apparaten. Het afgewerkte systeem hoeft niet te worden gedemonteerd, voeg gewoon een nieuwe plank toe (doos, haak om iets nieuws te plaatsen).
 5. Gratis planning - de mogelijkheid om een ​​exclusieve versie van de kleedkamer te creëren, gebaseerd op uw eigen smaak, voorkeuren en wensen. Rekken, hangers, rekken kunnen in de volgorde worden geplaatst waarin dit in elk afzonderlijk geval nodig is.
 6. Ventilatie. Alle kleding wordt geventileerd met natuurlijke ventilatie. Geen mot, muffe en muffe geur!
 7. Zichtbaarheid. Alle elementen zijn zo gemonteerd dat zelfs de kleinste objecten altijd in het gezichtsveld van een volwassene en een kind zijn.
 8. Gemak in gebruik. Geladen laden, manden en planken komen heel gemakkelijk uit, wat niet het geval is met de laden van gewone kasten en ladekasten.
 9. Praktische zorg. Constructieve elementen verzamelen praktisch geen stof en vuil. Het ontwerp ziet er altijd heel netjes en opgeruimd uit.
 10. Het garderobesysteem kan eenvoudig worden gedemonteerd als u het naar een nieuwe plaats wilt vervoeren / verplaatsen.
 11. De aanwezigheid van speciaal ontworpen constructie-elementen voor het plaatsen van accessoires, paraplu's, riemen, sieraden.

Een van de weinige nadelen: de relatief hoge prijs en het ontbreken van een gevel.

analogen

Het Zweedse kledingmerk Elfa voor opslagsystemen heeft veel voordelen en heeft vrijwel geen nadelen, maar de hoge kosten. Dit is natuurlijk een voorwaardelijke "minpuntje" van het systeem, maar voor degenen die het niet kunnen kopen, kun je een vergelijkbare versie van de Russische productie tegen een veel betaalbare prijs ophalen.

Binnenlandse fabrikanten bieden verschillende opties voor garderobesystemen. Een van de handigste, meest compacte en goedkope is het Aristo-systeem.

Een van de voordelen:

 • snelle en eenvoudige installatie (installatie van de structuur zal niet meer dan een uur duren, zelfs voor iemand die geen ervaring heeft met het samenstellen van dergelijke systemen);
 • onberispelijk uiterlijk, ontwerp elegantie;
 • gebrek aan zijwanden (dit vergemakkelijkt enorm de toegang tot dingen en kleding);
 • weerstand tegen vocht (stalen laklaag maakt het mogelijk om dit systeem te gebruiken, zelfs in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid);
 • systeem - de ontwerper (het kan onafhankelijk worden verbeterd zonder gebruik te maken van de hulp van experts);
 • betaalbare kosten;
 • hoge kwaliteit;
 • veiligheid, duurzaamheid en duurzaamheid.

Alle systemen ondergaan meertraps kwaliteitscontrole en zijn onderworpen aan verplichte certificering.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer