Garderobe "PAX" van IKEA

 Garderobe PAX van IKEA

Garderobe vandaag is te vinden in elk appartement of privé huis. Een meer ruime en handige plek om kleding op te slaan en te plaatsen is nog niet uitgevonden. Dergelijke kasten kunnen een verschillende vorm, afmeting, kleur, inhoud, materiaal van vervaardiging hebben. Het is echter niet altijd gemakkelijk om standaard meubelmodellen te kopen. In dergelijke gevallen zal de echte vondst de PAX-ontwerpkast van IKEA zijn.

Functies en voordelen van het systeem

Met het PAX-systeem van IKEA kun je een individuele garderobe samenstellen op basis van je eigen voorkeuren en wensen. Met behulp van de planner kunt u een exclusieve versie van de kast samenstellen, met behulp van een van de voorgestelde opties voor deuren, frame en gevel. Tegelijkertijd blijven de kosten van het eindproduct betaalbaar, zelfs voor een gezin met een gemiddeld inkomen.

Als er geen mogelijkheid is om een ​​individuele optie te verzamelen, kunt u altijd een van de verschillende standaardopties gebruiken om de binnenruimte van de kledingkast te organiseren. Ze worden aangeboden in de productcatalogus van het bedrijf.

De onbetwiste voordelen van het systeem omvatten de volledige naleving van moderne kwaliteitsnormen. Het meubilair wordt gekenmerkt door hoge sterkte, duurzaamheid en uitstekende decoratieve kenmerken. Alle producten die onder dit merk worden vervaardigd, zijn onderworpen aan de strengste controle door de fabrikant. Bij het kopen van meubilair krijgt de koper een kwaliteitsgarantie van 10 jaar, die ook geldt voor fabricagefouten en defecten.

Typen en modellen

Tegenwoordig biedt IKEA verschillende opties voor het afwerken van kasten van het PAX-systeem, ontworpen voor elke smaak, portemonnee, interieurontwerp en afmetingen van de ruimte.

Vuk

Nieuw seizoen - textielgarderobe. De set bevat 2 haken en een kledingstang onder de hangers. Hiermee kunt u kleding, tas, andere dingen plaatsen. Compacte en praktische "marcherende" versie van de garderobe.

Anebuda

Met een kleine, lichte garderobe van spaanplaat kunt u beddengoed en ondergoed plaatsen, een paar kleerhangers met kleding,Schoenen. Vanwege het compacte formaat past het perfect in het interieur van een slaapkamer of hal.

Brimnes

Driedeursgarderobe met een inzetstuk voor de spiegel, dat links, rechts of in het midden kan worden geplaatst. De set bevat verwijderbare en niet-verwijderbare planken, een bar voor hangers, accessoires. En de doordacht ontworpen binnenruimte kan kleding en beddengoed aan voor 1-2 personen.

Met compacte afmetingen kunt u een kast plaatsen, zelfs in de kleinste kamer.

Vinterbro

Witte een-deur kast met drie compartimenten. Om de schoenen onder te brengen zijn er verschillende lagere laden, kleding wordt opgehangen aan de meegeleverde halter. Met verstelbare poten kunt u de kast installeren, zelfs op een niet erg vlakke vloer. Het materiaal gebruikte spaanplaat met melamine coating.

Vikedal

De kast met enkele vleugel is gemaakt in combinatie van witte en lichtbruine kleur. Het model is uitgerust met een kledingstang en laden voor schoenen. Verstelbare poten. Materiaal - spaanplaat met melamine coating.

Een hoekgarderobe helpt zelfs een kleine kamer optimaal uit te rusten. De kast neemt niet veel ruimte in beslag.Uitneembare planken bieden u de mogelijkheid om de interne ruimte op verschillende manieren te organiseren. Deuren kunnen aan de rechter- en linkerkant worden opgehangen. Voor de vervaardiging van spaanplaat-spaanplaat met melamine-coating.

Bergsbu

Een van de meest stijlvolle en mooie kasten. Een sneeuwwitte garderobe met matglazen inzetstukken of een donkerbruin model met blinde deuren verenigt tegelijkertijd twee kasten geïsoleerd van elkaar. De kledingkast is uitgerust met laden, gaasmanden, hengels voor hangers op verschillende niveaus en planken voor linnengoed, accessoires, hoeden of andere dingen.

Deze optie is erg handig voor een gezin van twee personen.

Trysil

Donkerbruine kledingkast met schuifdeuren en laden. De beste optie voor de slaapkamer: laden die geschikt zijn voor het opbergen van beddengoed, het interieur van de kast - om kleding, portemonnees, nuttige dingen te huisvesten.

afmeting

Kasten van IKEA zijn ontworpen voor gebruik in verschillende delen van het gebied. Ze hebben niet alleen een stijlvol, modern ontwerp, maar ook zeer praktisch en passen perfect in het "Chroesjtsjov" of een ander klein appartement. De kleinste textielversie heeft bijvoorbeeld afmetingen van slechts 74x51x149 cm. Zo'n kledingkast kan worden 'verborgen' onder een trap of in een hoek van een gang.

Er zijn nog meer miniatuuropties met een oppervlakte van 60x50 cm en een hoogte van 192 cm. Dergelijke modellen zijn ideaal om aan de behoeften van één persoon te voldoen. Kasten zijn uitgerust met een kapstok, een plank en een draadmand. Voor meer ruime kamers worden 2- en 3-deurs kasten aangeboden, afmeting 120x58x202 cm of131x57 x190 cm.

Het assortiment garderobe "Pax" is vrij breed en bevat veel andere opties.

kleur

De klassieke kleurliniaal, waarin kledingkasten worden gemaakt, bevat verschillende tinten van natuurlijk hout. Het is wit en zwart en alle tinten bruin. Zulke modellen zijn universeel, ze zijn perfect te combineren met andere items van interieur en meubilair, zijn niet onderhevig aan modetrends en zien er altijd modieus en relevant uit.

Fans van extravagante en frisse opties zullen zeker letten op de kasten van groen, turkoois, blauw, blauw, geel, olijf en andere kleuren. De gevel kan een matte of glanzende afwerking hebben, gedecoreerd met glas of spiegelende inzetstukken,hebben een glad of gestructureerd oppervlak, versierd met verschillende ornamenten en patronen.

Montage-instructies

Garderobe "Pax" - een meubelmonster, waarmee tijdens de montage geen problemen zullen ontstaan. Het is een feit dat de instructies zijn geschreven in een zeer eenvoudige, begrijpelijke taal, aangevuld met illustraties en voorzien van nuttige aanbevelingen.

Elke fase van het werk wordt gedetailleerd beschreven, eenvoudige tekeningen tonen elke stap in detail, beginnend bij het verbinden van de hoeken met bevestigingsmiddelen met de zijwanden van de kast en verder langs het plan. Afzonderlijk, aanbevelingen voor de benodigde hulpmiddelen.

De handleiding beschrijft ook de belangrijkste fouten die moeten worden aangepakt bij zelfassemblage.

beoordelingen

Meubilair van IKEA is erg populair bij kopers. Ten eerste vanwege de betaalbare prijs. Ten tweede, modern design, optimale vulling van kleding, hoogwaardige materialen en uitstekende prestatie-indicatoren. Daarom kunt u op het World Wide Web vaak verschillende reacties op het model van het Pax-systeem zien.

Kopers vieren een stijlvol, modern ontwerp en prachtige decoratieve elementen en gevelcoatings.

Het volgende pluspunt is de mogelijkheid om de garderobe te voltooien, op basis van persoonlijke wensen en behoeften. Ontmoet twee identieke kledingkast "Pax" is bijna onmogelijk.

Uitstekende kwaliteit - let op kopers, die een paar jaar geleden dergelijke kasten kochten. Gevels verliezen niet hun mooie decoratieve uiterlijk, planken, manden en laden zijn niet vervormd en breken niet.

Hoe ziet het eruit in het interieur?

Een nette witte tweedeursgarderobe ziet er perfect uit in een slaapkamer of een andere kleine ruimte. Planken, laden en een bar onder de hangers helpen netjes en compact genoeg kleding en andere dingen op te bergen.

Een kleine kledingkast met schuifdeuren is gedecoreerd in een donkere kleur en gedecoreerd met matglazen inzetstukken van zwart glas. Hangers, die zich op verschillende niveaus bevinden, dragen perfect bij aan de garderobe van een zakelijke persoon. Alle dingen zijn in perfecte staat en vrij verkrijgbaar.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer