Dubbele metalen toegangsdeuren

 Dubbele metalen toegangsdeuren

Op dit moment worden dubbel-bladige metalen deuren overal gebruikt: in banken, particuliere huizen en overheidsinstellingen. Meer recentelijk waren houten producten populairder, maar nu worden ook metaalconstructies vaak besteld. Deze deuren zijn zeer betrouwbaar, omdat ze worden behandeld met speciale anti-corrosiemiddelen, niet rotten en hun eigenaar zo lang mogelijk dienen.

kenmerken van

Metalen producten zijn meestal erg betrouwbaar, maar ze bieden niet altijd een betrouwbare bescherming tegen indringers. Het hangt allemaal af van de kwaliteitskenmerken.

Hoogwaardige metalen producten:

 • Bevat niet de elementen die een gevaar voor de persoon vertegenwoordigen (bijvoorbeeld jags).
 • Ze klinken niet en kraken, er is geen geluid van hen.
 • Bescherm tegen wind en lawaai van de straat.
 • Bevat geen stoffen in hun samenstelling die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens.
 • Voorkom dat personen die proberen in te breken of die te maken hebben met sloten, het terrein betreden.

Deur scharniert dicht en open met weinig inspanning. Ze zijn gemakkelijk bestand tegen de zwaartekracht. Buiten dubbelwandige metalen constructies worden een redding wanneer de last op de scharnieren te groot is of de doorgang te groot is voor deuren met één vleugel. Dubbelvleugelige modellen zijn duurzamer omdat ze niet zo veel op de scharnieren drukken, dus het gewicht wordt gelijkmatiger verdeeld.

In de regel gebruiken dergelijke structuren verschillende vergrendelingsmechanismen. Meerdere vergrendelingen bieden verbeterde beveiliging.

Hoe zijn ze geregeld?

Deurblokken zijn onder meer:

 • vergrendelingsmechanismen;
 • profielen;
 • vellen.

Staalplaten hebben een dikte van 1,2 mm. Ze bieden betrouwbare bescherming tegen indringers. Om de deur stijver te maken, gebruiken fabrikanten speciale baleinen.Dergelijke elementen zijn verticaal en horizontaal. Als verticale opties worden gebruikt, wordt het ontwerp extra versterkt met een intern staalplaat.

sluizen

Voor ijzeren dubbele deuren worden dergelijke sloten vaker gebruikt:

 • Veilig, met een cilindermechanisme.
 • Niveau veilig, met 4 of 3 bouten (zogenaamde afsluiters van staal, die bescherming bieden).

Om het cilinderslot niet te boren, koop gepantserde bekleding.

Het slot kan met een speciale zak horizontaal of frontaal aan de deur worden bevestigd. Het zou niet alleen op het eind moeten zijn - anders zal de deur niet voldoende bescherming bieden en zal het moeten worden versterkt met behulp van andere mechanismen.

kachels

Meestal wordt de interne opwarming van een metalen constructie verzorgd door minerale wol. Gebruik in veel gevallen voor de vervaardiging afval van metallurgische productie en basalt. Minerale wol wordt gekenmerkt door een hoge dampdoorlatendheid. De vloeistof kan vrij door de isolatie passeren, deze blijft er niet op zitten.

Met dergelijke producten onderhoudt u een optimaal microklimaat binnenshuis,dat zal de gezondheid van huishoudens positief beïnvloeden.

Minerale wol biedt verhoogde thermische isolatie, het is milieuvriendelijk. Voor branddeuren wordt het vaak als opvulmiddel gebruikt. Als je correct werkt met minerale kwaliteitswol, zal het niet afbrokkelen.

decoratie

Verkrijgbaar in vele maten, soorten toegangsdeuren. Een groot aantal kleuren (inclusief wit) en verschillende afwerkingsmaterialen stellen u in staat om de keuze voor de meest geschikte optie in een bepaald geval te stoppen - op basis van budget en voorkeuren. U kunt ook individueel een bestelling plaatsen en het uiterlijk van het ontwerp krijgen, wat volledig in overeenstemming is met uw wensen. Alleen u moet dit exclusief voor betrouwbare meesters aanvragen, anders zijn de resultaten misschien teleurstellend.

Met behulp van de afwerking kunt u ascese, omvang of esthetiek benadrukken, de ruimte of het gebouw steviger maken. Gebruik hiervoor zowel houtfineer als een array.

U kunt de keuze voor meer goedkope opties stoppen: bijvoorbeeld afwerking van MDF, nabootsen van waardevolle materialen (beuk, hazelaar, mahonie, enzovoort).Deze panelen beschermen tegen hitte, koude en hoge luchtvochtigheid, maar dergelijke ontwerpen zijn duurder dan metaalproducten, die zijn gemaakt met speciale poederlakken of polymeren.

Goedkoop, maar tegelijkertijd is de originele manier om naar de invoerstructuren te kijken de afwerking van plastic panelen, bekleding met kunstleer of kunstleer van vinyl. Door middel van een kunstleder bescherming tegen condensaat dat op een stalen oppervlak bezinkt door een temperatuurverschil binnenshuis en op straat. Hetzelfde resultaat wordt geleverd door kunststof panelen.

Kies een decor voor een doek uit metaal, het is noodzakelijk om ons ook te laten leiden door operationele kwaliteiten, niet alleen qua uiterlijk.

Het oppervlak moet bestand zijn tegen neerslag (sneeuw, regen), hitte, vorst. Interne panelen aan de zijkant van de kamer moeten ook bestand zijn tegen verschillende invloeden.

De materialen die het meest geschikt zijn, zijn polymeercoatings en aluminium. Het is waar dat je je moet concentreren op de stijl van het interieur. Voor de klassiekers zullen dergelijke constructies niet werken, en voor hi-tech zijn het gewoon geweldige opties.

Montage werk

Om metalen deuren te installeren, moet u het volgende voorbereiden:

 • constructie roulette;
 • haringen van hout;
 • een hamer;
 • je hebt ook een niveau nodig, Bulgaars;
 • boor- of hamerboor.

Om de deur te bevestigen en de opening op te vullen, kunt u materialen gebruiken zoals cementmortel, montageschuim. Het wordt aanbevolen om stalen constructies met een draaiende beweging in een specifieke volgorde te installeren. Eerst moet je een geschikte deur kiezen (ongelijk of gelijk), dan moet je de deuropening meten.

Dan moet u beslissen over de manier van installeren (metalen pinnen of ankerbouten). Bereid de opening voor op de installatie van de constructie, installeer het frame en het deurblad.

Plaats eerst de doos met een niveau en stokken van hout, zorg ervoor dat deze waterpas staat. Bevestig de structuur met behulp van ankerbouten. Diepte - anderhalve centimeter, niet minder. Smeer de scharnieren in en hang de deur op. Sluit het en kijk of de constructie correct is geïnstalleerd.

Tussen de doeken en de doos mogen er geen grote scheuren zijn.

Zorg ervoor dat de grendels en sloten vrij werken. Gebruik schuim om de opening tussen de deuropening en de doos op te vullen. Behandel de opening met gips.

Handige aanbevelingen

Chinese producten die verdacht goedkoop zijn, zijn niet waard om te kopen. Zulke deuren zijn heel gemakkelijk te kraken. Om dit te doen, zijn zelfs aanzienlijke inspanningen niet nodig: de aanvallers kraken dergelijke constructies met behulp van gewone inblikkende messen.

Om producten van hoge kwaliteit te krijgen, moet u speciale apparatuur gebruiken. Sommige Russische en Chinese fabrikanten richten zich niet op kwaliteit - de ontwerpen die door hen worden gemaakt, verschillen niet qua duurzaamheid.

Als u teleurstelling wilt voorkomen, moet u kiezen voor producten van dik staal. Inrijden - koud of heet. "Hete" materialen worden gemakkelijker vernietigd, maar ze zijn niet zo duur als "koude" materialen. Deze laatste zijn zeer goed bestand tegen corrosie.

Het wordt aanbevolen om de keuze voor stalen constructies waarin er geen verticale mechanismen zijn te stoppen. Vanwege hen bevriezen de producten sneller. Met behulp van extra ribben kunt u de constructie betrouwbaarder maken, maar extra staalplaten dragen hier niet aan bij.

Wanneer u beslist welke eenheid u wilt kopen bij een metalen deur, kijk dan of verstijvers de binnen- en buitenkant van de deur raken.U kunt dus voorkomen dat koude bruggen verschijnen. Condens en vorst zullen bijdragen aan roestvorming, de vernietiging van metalen producten.

Hoe de metalen toegangsdeur te installeren, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer