Deuren Rada Dors

 Deuren Rada Dors

Elke woonruimte is moeilijk voorstelbaar zonder binnendeuren. Dankzij hen is het mogelijk elk appartement moderner te maken, maar tegelijkertijd gezellig en comfortabel om in te leven. Tot op heden geven steeds meer mensen de voorkeur aan producten vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten.

Onder hen is het bedrijf dat hoogwaardige binnendeuren produceert in een breed assortiment - Rada Dors.

voordelen

Het bedrijf is een succesvolle fabrikant met vele jaren ervaring in de productie van binnendeuren en aanverwante producten.

De producten van deze fabriek hebben veel voordelen vergeleken met andere fabrikanten:

 • Voor de productie van deuren met hun eigen hoogwaardige Europese apparatuur, dankzij welke producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn,Absoluut veilig en heeft een lange levensduur. Bovendien garandeert de aanwezigheid van zijn eigen apparatuur een stabiele prijs voor de deur, omdat het geen geld hoeft uit te geven aan de componenten en de levering ervan naar de assemblageplaats.
 • Voor de fabricage van deuren met natuurlijke grondstoffen, te weten: rassenhout en duurzame MDF-plaat. De grondstoffen worden verwerkt met behulp van de speciale Italiaanse G-fix technologie, waardoor de structuur zijn geometrie behoudt. Bij de vervaardiging van deuren worden ook hoogwaardige lijm- en verfcomponenten van Europese fabrikanten gebruikt.

Bovendien wordt een speciale polyurethaanlaag op de deurbladen aangebracht, die ze op betrouwbare wijze tegen ultraviolette stralen beschermt.

 • Afgewerkte producten hebben een goede geluidsisolatie. Deze eigenschappen van de afgewerkte producten bieden siliconenkit, in modellen met glazen inzetstukken en een goede rubberen afdichting, die bij alle modellen beschikbaar is en zich op het deurkozijn bevindt.
 • De binnendeur van Rada Dors kan worden gekozen voor elk interieur en stijl, omdat het bedrijf een breed scala aan modellen produceert, die niet alleen verschillen in de aanwezigheid of afwezigheid van wisselplaten, maar ook in kleur, textuur en gebruikte materialen.

Er zijn meer dan 50 salons in de diensten van kopers, waarbij consultants die zijn opgeleid in de fabriek werken. Ze helpen bij het bepalen van de keuze van een of ander model dat u bevalt, en vullen ook een toepassing in voor meting en installatie van deuren.

Van de minnen van binnendeuren kan alleen hun prijs worden genoemd. Het is hoger dan conventionele deuren, maar de materialen, afwerking en duurzaamheid van deze producten zijn de moeite waard om ze iets meer te betalen dan voor de minder presentabele producten van spaanplaat met een kortere levensduur.

Ontwerpkenmerken

Merkdeuren Rada Dors hebben enkele ontwerpkenmerken die hen onderscheiden van vergelijkbare producten van andere bedrijven:

 • Elke deur bestaat uit een deurblad, doos, platbands en andere componenten. Voor de vorming van het interne frame van de deur van dit bedrijf gebruikt grenen hout, dat wordt onderworpen aan voorbehandeling en drogen. Hierdoor zal het frame tijdens het gebruik niet barsten en vervormen.
 • Bij sommige modellen wordt een zeer sterke plaat (HDF) als tussenlaag gebruikt. Producten waarin het is opgenomen, verdragen mechanische effecten goed.
 • Fineer van verschillende boomsoorten wordt gebruikt voor het bekleden van de buitenkant. Het meest gebruikte hout is eik, maar ook minder bekende soorten, zoals sapele en maccore, die op het Afrikaanse continent groeien.
 • Behandeld dennenhout wordt gebruikt voor de productie van drempels. Platbands, met een verscheidenheid aan vormen en dobora, die kunnen worden geselecteerd om oppervlakken van elke breedte te verbergen, zijn gefineerd met MDF, vergelijkbaar met de afwerking van het hoofddoek. De schijnriemen worden gekenmerkt door een verhoogde dichtheid.
 • De deuren van dit bedrijf zijn uitgerust met lijsten, het kan standaard of telescopisch zijn. In het geval van het kiezen van een telescopische optie, kunt u doen zonder bevestigingsmiddelen bij het installeren van de steunen en panelen, omdat het frame groeven heeft, waardoor alle elementen precies op elkaar zijn aangesloten.
 • Als inserts in de deurblad glas wordt gebruikt, geproduceerd door verschillende technologieën. De triplex van het glasoppervlak wordt verkregen door meerdere glaslagen te verlijmen met speciale stoffen. Onder mechanische actie vliegen dergelijke glazen niet uit elkaar, maar worden op hun plaats gehouden.In modellen kunnen ze zowel transparant als getint zijn, met patronen en zonder.
 • Glasinzetten in de deuren kunnen ook worden geproduceerd door technologie te fuseren. Dankzij een speciale hittebehandeling wordt glas gemaakt met een originele textuur en een unieke schaduw.

model

Alle door het bedrijf gefabriceerde modellen zijn onderverdeeld in traditionele zwenkstructuren en glij-opties. Binnendeuren geproduceerd door het bedrijf worden ingedeeld door verzameling. Elke serie heeft zijn belangrijkste kenmerken:

 • Verzameling naam klassiek spreekt voor zichzelf. Hier zijn de modellen van de klassieke look, die zijn bekleed met fineer van waardevolle boomsoorten. Bij het ontwerp van de deuren zijn voorzien van krullende trim, versierd in het bovenste deel van de hoofdsteden.

Kapitelen in de vorm van minikolommen zijn gemaakt van massief hout of gefineerd met waardevolle boomsoorten. Het deurblad van sommige modellen heeft inzetstukken van licht of mat glas.

 • Voor kamers in de stijl van hi-tech, zullen minimalisme of avant-garde modellen uit de collectie geschikt zijn Trend en X-Line. De deuren van de X-Line-collectie met inzetten van een strakke, regelmatige vorm vallen vooral op.Inserts kunnen worden gemaakt van Lacobel-glas met verschillende tinten, evenals grafiet- of bronzen spiegels. Dankzij de verschillende beglazingsopties ontstaat er een prachtig spel van licht en schaduw, dat perfect combineert met de houten textuur.
 • Een andere collectie, waar Lacobel getint glas wordt gebruikt als inserts is Bruno. Onder de modellen in deze serie vindt u voorbeelden van hightech stijlen en minimalisme, en kunt u rustig het ontwerp van de kamer kiezen, ingericht in ecostijl. Deurbladen, naast inzetstukken uit het glas, die een diepe kleur bezitten, kunnen worden aangevuld met dunne aluminium profielen.
 • Deurencollectie Marco verschillen in strikt laconiek ontwerp en platte platbands. De deurbladen van sommige modellen worden aangevuld met triplexglas met diamantgravure, dat sneeuwwit, wit of zwart kan zijn. Elk van de gepresenteerde kleuren kan worden afgestemd op de geselecteerde tint fineer.
 • Serie van Bruno verschilt in de versterkte rekken met kleding, dankzij een speciale bar van LVL. Het deurblad kan worden aangevuld met 4 mm gekleurd glas of aluminium profielen.
 • In verzameling polo het deurblad bestaat uit panelen met een conische vorm. Dankzij deze originele oplossing krijgt het deurblad een visueel volume. Triplex glas wordt gebruikt als inzetstukken.
 • U-serie Grand-M verticaal beglaasde deurblad. De tint fineerfineer contrasteert met het gelaagde glasoppervlak. In het model "Siena" is het glas bovendien versierd met een patroon. Alle modellen hebben een strikte geometrische vorm en een discrete inrichting.

kleur

Alle Rada Dors-modellen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Mahonie, wengé, anegri, makore goud, donkere walnoot en verschillende tinten wit zijn aanwezig in elke verzameling.

Het is de moeite waard om de witte deur te markeren.

Het bedrijf heeft drie opties voor het aanbrengen van glazuur ontwikkeld:

 • In de eerste uitvoeringsvorm wordt het gladde en gladde oppervlak van het deurblad gevormd door glazuur aangebracht in 10 lagen.
 • In de tweede variant zijn de glazuurlagen kleiner, de textuur van het fineer is nauwelijks merkbaar.
 • In de derde uitvoeringsvorm wordt het oppervlak van de deur slechts weinig aangeraakt door de emailbekleding, de textuur van het fineer is open.

Klantrecensies

Volgens talrijke klantbeoordelingen zijn de binnendeuren van Rada Dors van uitstekende kwaliteit.Velen zeggen dat een professionele medewerker de deuren moet installeren, anders werkt de deur niet goed vanwege onjuiste bevestiging van de deurstructuur.

Het grootste deel van de kopers, naast deuren, verwierf daarnaast wandpanelen en was niet alleen tevreden met de productkwaliteit, maar ook met de maatnauwkeurigheid.

In onderstaande video kun je lezen hoe je de Rada Dors-binnendeur installeert.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer