Moderne deuren in de stijl van "loft"

De loftstijl heeft, net als elke andere, karakteristieke kenmerken die in alle details van het interieur voorkomen. Inclusief de deur. Het kiezen van moderne deuren in deze stijl, het is de moeite waard om een ​​begin te maken met de eigenaardigheden van de "loft" -stijl.

Speciale functies

De loftstijl, die nu aan populariteit wint in Rusland en Europa, is oorspronkelijk in Amerika geboren, namelijk in New York. Niet-werkende bedrijven en fabrieken werden gegeven aan residentiële gebouwen, die werden gekenmerkt door een groot gebied, grove bakstenen muren en de aanwezigheid van scheidingswanden en balken.

In de loop van de tijd is de stijl verbeterd en "verplaatst", zelfs in kleine appartementen. Partities en deuren van verschillende typen begonnen in deze stijl te verschijnen.

In dit geval moeten structuren eigenschappen hebben als:

 • Enorm uiterlijk.Dit geldt met name voor ingangsdoeken. Uiterlijk kunnen ze lijken op een deur van een bankkluis, een scheepscabine of een houten schuur.
 • Natuurlijke materialen (hout, metaal, glas), maar het gebruik van MDF- of PVC-panelen is niet uitgesloten.
 • De combinatie van oudheid en moderne details in productontwerp.
 • De voorkeur gaat uit naar witte, zwarte, bruine en grijze kleuren in het ontwerp van de externe structuur.
 • Lichtgewicht ontwerp of uiterlijk. Ondanks een zekere "brute" subtekst van stijl, wordt vrijheid en comfort daarin gewaardeerd. Dat is de reden waarom de appartementen aanvankelijk geen deuren hadden. In de moderne "loft" wordt de voorkeur gegeven aan constructies die gemakkelijk handmatig of mechanisch kunnen worden geopend.
 • Origineel en afwijkend uiterlijk (gesmede onderdelen, inzetstukken van glas, metaal of hout).
 • Speciale veroudering van het materiaal. Verchromen van metalen constructies is ook uitgesloten. Over het algemeen zien de deuren er enigszins slordig en slordig uit. Maar achter deze visie schuilt het complexe en veelzijdige werk.

Met deze functies kunt u op harmonieuze wijze de deur naar het interieur van het appartement betreden. De juiste keuze hangt grotendeels af van het type constructie.

types

Alle deuren, inclusief die in de loftstijl, zijn verdeeld in twee hoofdgroepen:

 • ingang;
 • interieur.

De belangrijkste functie van de toegangsdeuren is om te beschermen tegen ongenode gasten en nieuwsgierige blikken. En de toegangsdeuren van het hok bewijzen dit visueel, omdat de basis massief hout of metaal is. Tegelijkertijd zien ze er onbeschoft uit en met sporen uit het verleden. De deur kan artistieke deuken, krassen hebben. Hout kan kunstmatig worden verouderd met behulp van speciale verven en ontwerptechnieken.

Als de breedte van de deuropening dit toelaat, kunt u houten staldeuren plaatsen, die uit twee brede planken bestaan. In de regel zijn dergelijke deuren versierd met inzetstukken van ijzer. Je kunt een oppervlak gebruiken en geverfd met airbrushen. Het is wenselijk om de verf gemetalliseerd te selecteren, in brons of goud. Het kleurenpalet kan zowel licht als donker zijn.

De binnenkant van dit ontwerp kan worden geverfd in lichtere tinten in het geval dat een dergelijke kleur al in het interieur is. Een lang gesmeed handvat is mogelijk, of een handvat in de vorm van een massieve ring die het algehele uiterlijk van de stijl zal aanvullen.Voor binnendeuren wordt een minder agressief en massief ontwerp en uiterlijk gebruikt, aangezien het oorspronkelijke beeld van het pand hun aanwezigheid niet suggereerde. De belangrijkste functie van de deurstructuren in het appartement is zonering. Partities helpen om het werkgebied voorwaardelijk te scheiden van de rest of het kookgedeelte.

Het materiaal voor dergelijke structuren kan het meest divers zijn: metaal, hout, glas, multiplex, MDF. De meest gebruikte verbinding is verschillende materialen. Metalen inzetstukken, bevestigingsmiddelen, bouten worden dus goed gecombineerd met hout.

Een belangrijke voorwaarde voor dergelijke deuren is de afwezigheid van metaalglans. Het metaal zou eruit moeten zien alsof het al vele jaren bestaat en niemand heeft het verheerlijkt. Er kan corrosie, oxidatie zijn. Om geld te besparen, kan hout worden vervangen door multiplex of MDF.

Zelfs in de "loft" kunnen volledig glazen deuren of inserts ervan zijn. Bijzonder gewaardeerde glas in lood deuren van verschillende glas. Deuren kunnen gelijktijdig zowel mat als helder glas combineren. Dit oppervlak is versierd met gesneden inzetstukken en figuren. Glazen deuren zijn goed geluids- en geurisolatie.

Bijzonder populair in het appartement van deze stijl zijn schuifdeuren, deuren, schermen, coupé-deuren, roto-deuren:

 • SchuifmodellenIn de regel hebben ze een of twee deuren, die ofwel van hout of van glas kunnen zijn. Ze maken compact gebruik van de ruimte mogelijk, nemen bij het openen niet veel ruimte in beslag, zoals bij openslaande deuren, en hebben een rijk kleurenpalet. De nadelen zijn hoge kosten en slechte geluidsisolatie. Het oppervlak van de kleppen moet het meest eenvoudig en gemakkelijk zijn - de afwezigheid van glanzende elementen, een verscheidenheid aan onderdelen en draad. Meestal is het een monotoon glad oppervlak.

Schuifdeuren hebben twee basistypes van opening: "accordeon" en "boek". Deze mechanismen zorgen ervoor dat de deuren compact kunnen worden opgevouwen en de ruimte niet kunnen innemen. Dergelijke deuren hebben geleiders waarop het mogelijk is om het sluiten en openen van een doek te regelen.

 • hordeur gewaardeerd in het interieur voor compactheid en mobiliteit. Dankzij het losse frame kun je ze naar elke hoek van de kamer verplaatsen. Plooien zijn ook eenvoudig op te vouwen, waardoor ruimte wordt bespaard. Indien gewenst kunnen deze deuren met de hand worden gemaakt.Deuren kunnen worden gemaakt van transparant glas, houten latten of stoffen doeken.

Er zijn geen beperkingen voor de keuze en het maken van schermen. Het belangrijkste is dat ze overeenkomen met de algehele samenstelling van het appartement in termen van textuur en kleur.

 • Coupe deuren bekend bij veel dank aan kasten, maar het interieur verschilt in veel parameters. Het compartiment voor de kamer in het hart van hun hebben een duurzamer materiaal en een grotere dikte van het canvas. Dit zorgt voor een goede geluidsisolatie. Ze hebben ook een handvat voor eenvoudig en snel openen en soms vergrendeld of vergrendeld. Deze structuren kunnen ook één of twee flappen hebben, terwijl tekenen op hun oppervlak is toegestaan. De inhoud van het ornament moet worden gecombineerd met de stijl van het interieur.

Hout, metaal, kunststof en glas zijn de belangrijkste materialen voor het compartiment.

 • Roto-deur opvallen voor hun ongewone ontwerp. Het openingsmechanisme is zo ontworpen dat bij opening tegen de muur wordt geopend. Het kan ook zowel links als rechts draaien en openen. Dit ontwerp neemt ook niet veel ruimte in en heeft een goede isolatie van lawaai en geur, omdat er een afdichtmiddel rond de omtrek van de doos zit.Om de stijl bruter te maken, zijn dergelijke ontwerpen gemaakt van massief hout of glas met metalen inzetstukken. Het ontwerp van het canvas aan beide zijden is toegestaan, omdat ze zichtbaar zijn bij het openen.

Gesmede items (pen, hoeken, inzet), glas in lood en houten inzetstukken zijn geschikt als decoratie.

Nadat u de hoofdtypen hebt bepaald, moet u zich afvragen hoe u ze het beste kunt kiezen.

Hoe te kiezen?

Bij het creëren van het interieur zijn er geen kleine details, dus de keuze van deuren moet zorgvuldig worden voorbereid.

Voor een juiste selectie, moet u een paar regels kennen:

 • Het is noodzakelijk om de grootte van het canvas te bepalen. Om dit te doen, moet u de basisparameters van de doorgang kennen. Tegenwoordig biedt de productmarkt een enorme selectie van de vereiste parameters, wat tijd en geld bespaart. Voor niet-standaard openingen kan het canvas afzonderlijk worden besteld.
 • Het kleurenschema moet worden gecombineerd met het totale palet van het interieur. De belangrijkste zijn zwart en wit gamma, bruin, kastanjebruin, chocolade, grijs. Ongepast zijn de zachte en pastelkleuren in het ontwerp van het ontwerp. In dit geval is het meer nodig om de kleur van de deur aan te passen aan de kleur van de vloer.Deze combinatie creëert een compleet beeld van het interieur.
 • De keuze van de textuur hangt af van de gewenste functie en interieurdetails. Het is dus ongepast om glas te gebruiken voor de voordeur, omdat het ontwerp een speciale beschermende functie heeft. En, in tegendeel, zo'n doek zou geschikt zijn om de ruimte in de kamer in te delen.
 • Het moet beslissen over het mechanisme van het openen van de kleppen en de locatie van het handvat. In een klein appartement is het beter om de opening te gebruiken. Dit ontwerp neemt niet veel ruimte in en zal zo veilig mogelijk zijn. In de regel hebben grepen op toegangsdeuren indrukwekkende afmetingen. Voor interieur partities handgrepen gebruikt in kleine afmetingen en ongewone vorm en ontwerp.

Moderne deuren in de stijl van "loft" moeten correct worden gekozen, zodat ze een harmonieus onderdeel van uw interieur worden.

Hoe doe je de restauratie van de deur voor het interieur in de stijl van "loft" met je eigen handen, kijk naar de video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer