Deuren Velldoris: voor- en nadelen

 Deuren Velldoris: voor- en nadelen

Niemand kan zich een modern appartement voorstellen zonder binnendeuren. En iedereen behandelt de keuze van ontwerp, kleur en bedrijf met speciale zorg. De Russische Noord-West-markt is al lang gewonnen door het bedrijf Velldoris, dat begint om andere regio's van het land te dekken.

Over het bedrijf

Het bedrijf Velldoris produceert binnendeuren en deuren voor niet-residentiële kantoorruimte. De deurdeuren voor het huis voldoen aan alle kwaliteitsnormen, hebben een modern ontwerp en passen goed in het interieur van elk appartement. Voor niet-residentiële gebouwen heeft het bedrijf een unieke lijn van versterkte, geluiddichte, brandwerende en slingerdeuren met verhoogde slijtvastheid ontwikkeld.

Medewerkers van het bedrijf verbeteren voortdurend.Ze bezoeken tentoonstellingscentra in Europa en verbeteren hun vaardigheden en gebruiken wereldwijde innovaties bij de productie van deuren voor de Russische markt.

Houtbewerkingsapparatuur die in de fabriek wordt gebruikt, de modernste, geproduceerd in Italië en Duitsland. Alle apparatuur is gemechaniseerd, waardoor u producten van fabriekskwaliteit kunt maken die verschillen van de producten van de productie van handwerk.

Kies deuren naar uw appartement, voel u vrij om te stoppen bij de deuren van Velldoris: modern design, goede kwaliteit, een groot aantal modellen tegen een lage prijs zullen u aangenaam verrassen.

materialen

Moderne deuren van budgetklasse bijna alle fabrikanten maken van MDF. Dit materiaal is gemaakt van houtstof met een speciale lijm. Een onderscheidend kenmerk van MDF is slijtvastheid, duurzaamheid, vochtbestendigheid en milieuvriendelijkheid.

MDF-canvas vereist een decoratieve afwerking. Het bedrijf Velldoris biedt zijn klanten een enorme keuze aan afwerkingsopties voor elke smaak.

Een van de meest populaire opties van deze dag wordt overwogen eco shpon. De coating kreeg zijn populariteit vanwege het nobele uiterlijk, natuurlijke tonen.Het canvas met een ekoshpon imiteert natuurlijk hout, heeft een reliëfstructuur die lijkt op houtachtige voren. Deze deur oogt elegant en past goed bij elk interieur.

Voor degenen die geld willen besparen, biedt het bedrijf een dekking aan. van laminaat. Een speciale film, met een imitatie van een boompatroon, wordt op de basis aangebracht. Laminaat vervaagt niet, wordt niet geel, wordt als duurzaam beschouwd, maar verdraagt ​​geen krassen, omdat het erg dun is.

Voor dappere mensen met fantasie biedt Velldoris aan om onafhankelijk elke kleur te kiezen die het bedrijf een speciaal canvas zal geven. Met dergelijke niet-standaard oplossingen kunt u de meest interessante ideeën vertalen naar de realiteit.

Kunststof wordt beschouwd als de meest slijtvaste van moderne synthetische materialen.

Relatief dikke vellen van verschillende kleuren en texturen zijn op een speciale manier op de bodem van het canvas geplakt. Deze deuren kunnen lange tijd dienen en verliezen hun aantrekkingskracht gedurende vele jaren niet op de meest begaanbare plaatsen - hotels, winkels, kantoren. Opties voor textuur en kleurmassa.

binnenland

Velldoris biedt 12 unieke collecties binnendeuren. Interi en Duplex echoën elkaar bij het ontwerpen en selecteren van materialen.Beide collecties zijn gemaakt van hoogwaardig ekoshpon en bieden modellen met decoratieve elementen van glas, die ook kunnen worden gekozen - mat wit, matzwart en transparant, maar met een mat effect.

  • Deurencollecties Interi en duplex een perfecte aanvulling op het appartement, gemaakt in de Scandinavische stijl: de strengheid van lijnen en geometrische vormen benadrukken de koude elegantie van het interieur.
  • Naam verzameling Provance spreekt voor zichzelf. De interieurs in de stijl van Zuid-Frankrijk - zonnig en zachtaardig, worden aangevuld met deuren uit deze collectie.
  • verzamelingen Modern en slim z High-tech design en minimalistisch ingerichte appartementen zullen worden benadrukt.
  • Classico - gemaakt voor klassieke interieurs, en Alaska en Caspian zijn erg onverschillig, omdat ze, afhankelijk van de keuze van kleur en materiaal, klaar zijn om in elk interieur te passen.

Vanwege het feit dat de fabrikant een groot aantal kleuren biedt, zoals gebleekt, verguld, chocolade-eik, wengé, cappuccino, wordt de keuze aangenaam. Zulke kleuren zijn erg modieus in modern design, maar door neutraliteit zullen ze zeer lang relevant blijven.

speciaal

Bedrijf Velldoris kan niet alleen degenen verrassen die op zoek zijn naar de deur naar hun huis.

  • In kantoren, winkels, ziekenhuizen en zakencentra met veel verkeer wordt een zeer belangrijke eigenschap van slijtvastheid. Speciale serie Slim project speciaal voor dit doel ontworpen.

Aangezien de producten met een aantal eigenschappen, zoals brandveilig, met verhoogde geluidsisolatie, volgens GOST aan een aantal vereisten moeten voldoen, is het bedrijf Velldoris gereed om alle benodigde certificaten te verstrekken.

  • Smart en Smart Sound-serie Ze onderscheiden zich door het feit dat ze als een "lichtgewicht" optie worden beschouwd. Het vullen van de deur is cellulair, met verhoogde geluidsisolatie, bereikt door het versterkte buisvormige of dubbele frame, dat binnenin is gevuld met minerale wol. Deze serie is geweldig voor kantoren, hotels en zelfs speciale opnamestudio's. Aan alle vereisten voor een betere geluidsisolatie zal worden voldaan.
  • Smart Force-serie heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, heeft een speciale structurele sterkte, geometrie stabiliteit en hoge slijtvastheid. Het doek met een buisvormige spaanplaat is anders, omdat het een vrij hoge massa heeft en op drie lussen moet worden gemonteerd. Deuren van de Smart Force-serie kunnen in een appartement worden geïnstalleerd als een tweede toegangsdeur, die ook in niet-residentiële gebouwen wordt gebruikt.
  • Smart Fire-serie - is een verzameling deuren met vuurvaste eigenschappen.Een speciale schuimtape wordt rond de omtrek van het web gelegd, die bij brand een dichte verstopping van alle openingen maakt en aan de ene kant geen rook en vuur toestaat om aangrenzende kamers binnen te gaan, en aan de andere kant geen tocht creëert die het vuur kan versterken. Binnen in de deur bevindt zich een laag minerale wol, die niet-ontvlambaar en volledig milieuvriendelijk is en daarom geen giftige stoffen met een sterke opwarming afgeeft.

Deze deuren zijn ontworpen voor commerciële gebouwen, zoals magazijnen, hotelkamers. Deze serie is geschikt voor deuren die naar de liftschacht leiden, voor kamers die zijn uitgerust met een groot aantal elektrische apparaten.

Consumenten beoordelingen

Na het bekijken van beoordelingen van het bedrijf Velldoris, wordt het duidelijk dat de producten van het bedrijf erg populair zijn. Heel vaak zijn dit de deuren die inwoners van de regio Noordwest installeren in hun appartementen, maar er zijn ook klanten uit andere gebieden.

Eigenaren merken ondubbelzinnig op dat de verhouding "prijs-kwaliteit" gewoon perfect is. Met de bestaande tekortkomingen van binnendeuren (soms is symmetrie enigszins gebroken, eco-ventilatieopeningen of plastic hebben een traan) wordt alles genivelleerd, dankzij de prijs.

Gelukkige eigenaars adviseren producten van Velldoris en vragen hen om minstens eens van dichterbij te kijken.

Zie hieronder hoe u de deur met uw eigen handen kunt installeren.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer